Redvelvet3 Publish time 3-7-2022 08:32 PM

Tinot7 replied at 3-7-2022 07:40 PM
maknanya mmg betui la mateen dgn anisah nnt...

Tak tahulah......tekaan shaja.....

Tinot7 Publish time 3-7-2022 09:48 PM

Redvelvet3 replied at 3-7-2022 08:32 PM
Tak tahulah......tekaan shaja.....

haiyaaaa... tekaan jahh ka?

Redvelvet3 Publish time 3-7-2022 10:55 PM

Tinot7 replied at 3-7-2022 09:48 PM
haiyaaaa... tekaan jahh ka?

Hehehe......

Redvelvet3 Publish time 3-7-2022 10:59 PM

mendeluk replied at 3-7-2022 06:37 PM
Minta2 lah takder jodoh ..

Tapiii, sure bamlih akan berikan nisha adik madu onee day….

Hihihi.....doa yg baik2 je...;P

Tinot7 Publish time 3-7-2022 11:17 PM

Redvelvet3 replied at 3-7-2022 10:55 PM
Hehehe......

kalau berlangsung, harap2 poremer tepek la dlm nih...

Dee^Kay Publish time 4-7-2022 12:38 PM

Redvelvet3 replied at 3-7-2022 06:30 PM
Belum lagi.....lepas raya haji kot...

tak mungkin lepas raya haji kan lepas tu nak sambut birthday SB lagi majlis-majlis rasmi pula berlangsung selama 2 minggu. Ntahlah kalau dia ni semacam belum ready nak kawin2 lagi macam kakaknya Azemah tutiap tahun ada je ura-ura nak kawin tak juga kawin2.

Redvelvet3 Publish time 4-7-2022 05:47 PM

Tinot7 replied at 3-7-2022 11:17 PM
kalau berlangsung, harap2 poremer tepek la dlm nih...

Kan.....nak tumpang bahagia jgk....:$

Tinot7 Publish time 4-7-2022 05:49 PM

Redvelvet3 replied at 4-7-2022 05:47 PM
Kan.....nak tumpang bahagia jgk....

iols nak tgk jahh betapa grandnya wedding kerabat brunei nih... 7 hari 7 mlm kott nnt.. hahaha

blakerainer Publish time 4-7-2022 06:30 PM

tunggu punya tunggu, tk kahwin2 jgk ;P tapi heolls setia bethol dgn nisha tu kann

Redvelvet3 Publish time 5-7-2022 10:12 PM

Tinot7 replied at 4-7-2022 05:49 PM
iols nak tgk jahh betapa grandnya wedding kerabat brunei nih... 7 hari 7 mlm kott nnt.. hahaha

Haruslahhhh.......:$

Redvelvet3 Publish time 5-7-2022 10:13 PM

blakerainer replied at 4-7-2022 06:30 PM
tunggu punya tunggu, tk kahwin2 jgktapi heolls setia bethol dgn nisha tu kann

Kan.....setia sungguh....jelessss:'(

Tinot7 Publish time 5-7-2022 10:15 PM

Redvelvet3 replied at 5-7-2022 10:12 PM
Haruslahhhh.......

Tunggu je la.. rasa2nya rakyat brunei dpt cuti 7 hari 7 mlm dakk???

Tinot7 Publish time 5-7-2022 10:16 PM

blakerainer replied at 4-7-2022 06:30 PM
tunggu punya tunggu, tk kahwin2 jgktapi heolls setia bethol dgn nisha tu kann

Samada setia atopon takde pilihan lain... hahaha

Redvelvet3 Publish time 5-7-2022 10:24 PM

Tinot7 replied at 5-7-2022 10:15 PM
Tunggu je la.. rasa2nya rakyat brunei dpt cuti 7 hari 7 mlm dakk???

Sabar menunggu.....mesti meriah....

Redvelvet3 Publish time 5-7-2022 10:25 PM

Tinot7 replied at 5-7-2022 10:16 PM
Samada setia atopon takde pilihan lain... hahaha

Rasa pilihan tu banyak...tapi tetap berkenan yg itu jgk

blakerainer Publish time 5-7-2022 10:31 PM

Tinot7 replied at 5-7-2022 10:16 PM
Samada setia atopon takde pilihan lain... hahaha

Haha mustahil takde pilihan, heolls kalau petik mana2 pompuan hot tu boleh je dpt. Tp muka heolls mmg nampak cm terpaksa drag nisha tu kehulu kehilir hahaha

arwenlotr Publish time 5-7-2022 10:54 PM

Tinot7 replied at 5-7-2022 10:15 PM
Tunggu je la.. rasa2nya rakyat brunei dpt cuti 7 hari 7 mlm dakk???

Cuti Sendirian Bhd

Dee^Kay Publish time 6-7-2022 01:17 PM

Tinot7 replied at 5-7-2022 10:15 PM
Tunggu je la.. rasa2nya rakyat brunei dpt cuti 7 hari 7 mlm dakk???

Perkahwinan Diraja selalu buat pada hari Ahad dan tak masuk Cuti Peristiwa. :D Dan cuti peristiwa memang jarang-jarang berlaku di Brunei.

Tinot7 Publish time 6-7-2022 03:58 PM

Redvelvet3 replied at 5-7-2022 10:24 PM
Sabar menunggu.....mesti meriah....

Iols speku meriah.. tapi cannot beat brf la..

Tinot7 Publish time 6-7-2022 04:01 PM

Redvelvet3 replied at 5-7-2022 10:25 PM
Rasa pilihan tu banyak...tapi tetap berkenan yg itu jgk

Tak rasa pilihan byk.. 1) iols tak rasa dia tinggi.. awek omputih tinggi seksi cun, tak pandang walopon bereta sbb 2) dia muslim, tak ramai sanggup masuk islam.. islamophobic ada la.. 3) dia dlm circle yg tak huhaa mcm abang dia.. abang dia ka yg dok party2 tuh?

Dalam ertikata lain, anisah ni kawan dari kecik, tu la yg setia menunggu.. sbb ada makna.. dan probably deme dah betrothed sejak kecik..

Takde pilihan.. dan tak jumpa onglain, mana nak berkenan dgn onglain..
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9
View full version: Putera Mateen Dan Pasangan Di Istiadat Perkahwinan Diraja Brunei


ADVERTISEMENT