Redvelvet3 Publish time 30-5-2022 12:39 PM

iolss replied at 30-1-2022 11:43 AM
ada duit sume org auto hensem n lawa..pdhal muka biase2 je

Betul sgat....;P;P;P;P

Redvelvet3 Publish time 30-5-2022 12:39 PM

iolss replied at 30-1-2022 11:43 AM
ada duit sume org auto hensem n lawa..pdhal muka biase2 je

Betul...betul....

DianaSaksen Publish time 30-5-2022 06:27 PM

Redvelvet3 replied at 30-5-2022 04:39 AM
Betul sgat....

Mata korang ni rabun kot ?
Apa yg handsome nya dik mateen ni ?
Bagi aku tetap tengku fahd prince paling handsome :$ this pun kalah

epal_putih Publish time 30-5-2022 08:46 PM

DianaSaksen replied at 30-5-2022 06:27 PM
Mata korang ni rabun kot ?
Apa yg handsome nya dik mateen ni ?
Bagi aku tetap tengku fahd prince p ...

Betul..
X hensem pon..
Cuma ank raja kut...
Bygkn.dia org2 biasa.. selisih pon x pandang

brunesss Publish time 31-5-2022 02:33 PM

DianaSaksen replied at 30-5-2022 06:27 PM
Mata korang ni rabun kot ?
Apa yg handsome nya dik mateen ni ?
Bagi aku tetap tengku fahd prince p ...

sorg2 dengan taste sendiri lah, tengku fahd tu maybe org yg suka kpop punya taste since mukanya putih2 gebu ala2 kacukan gitu. kalau prince mateen ni nak kata handsome tu sebenarnya not the handsomest but have u seen his IG or even seen him in person? just imagine a real life prince version of maverick, on top of that he is very humble. itu yang buat prince mateen ni heart eyes eye candy

hyie Publish time 31-5-2022 08:53 PM

kenapa iols rasa sekarang ni heols ni macam dah kurang tasty ye? macam muka plain sebegitu.

DianaSaksen Publish time 1-6-2022 02:14 AM

brunesss replied at 31-5-2022 06:33 AM
sorg2 dengan taste sendiri lah, tengku fahd tu maybe org yg suka kpop punya taste since mukanya pu ...

Tfahd bukannya putih sangat nyah..kacukan pakistan more manly dari retis kpop

DianaSaksen Publish time 1-6-2022 02:16 AM

epal_putih replied at 30-5-2022 12:46 PM
Betul..
X hensem pon..
Cuma ank raja kut...


Mateen dan this muka biasa saje sebab anak raja semua nampak handsome ;P

Redvelvet3 Publish time 18-6-2022 07:50 PM

Jadi ke idok kahwinnya ni....bulan june dah ni....

mendeluk Publish time 18-6-2022 11:59 PM

Redvelvet3 replied at 18-6-2022 07:50 PM
Jadi ke idok kahwinnya ni....bulan june dah ni....

Tak jadi lar tu. Aku yakin mateen akan pilih orang lain bukan nisha. Dari kecil kot kenal, pergi mana2 pun org sama, takkan kahwen pun org sama jugak. Tak berkembang lar hidup.

Revo2k17 Publish time 19-6-2022 12:32 AM

Bila royal wedding nya nie.. tak shhhabar shhabarrr...:lol::lol::lol:

epal_putih Publish time 19-6-2022 08:01 AM

DianaSaksen replied at 1-6-2022 02:16 AM
Mateen dan this muka biasa saje sebab anak raja semua nampak handsome

Aahh this pon sama. I pon tgk biasa jer...
Walau ada pengiring dok tepi.. ntahla.. xda aura kut
Abe pramugara time blk KB hensem lg.. haha

Redvelvet3 Publish time 20-6-2022 08:20 PM

mendeluk replied at 18-6-2022 11:59 PM
Tak jadi lar tu. Aku yakin mateen akan pilih orang lain bukan nisha. Dari kecil kot kenal, pergi m ...

Hehehe......

mamajawie Publish time 20-6-2022 08:28 PM

DianaSaksen replied at 30-5-2022 06:27 PM
Mata korang ni rabun kot ?
Apa yg handsome nya dik mateen ni ?
Bagi aku tetap tengku fahd prince p ...

Opkos la tengku fahd ensem..yg PM ni bese2 je sebab berduit tu yg jadi magnet ovari2 cikki smpai bergegar je manjang

chip92 Publish time 22-6-2022 03:46 PM

hyie replied at 31-5-2022 08:53 PM
kenapa iols rasa sekarang ni heols ni macam dah kurang tasty ye? macam muka plain sebegitu.

yaaa i sokong, kalau muda2 dulu tasty kot. maybe sbb dia rajin update ig kot. skrg semua gambar formal je so rasa so so dah :lol:

Tinot7 Publish time 30-6-2022 04:59 PM

dah 30hb.. dah kawen ke blom depa nih?

Redvelvet3 Publish time 3-7-2022 06:30 PM

Tinot7 replied at 30-6-2022 04:59 PM
dah 30hb.. dah kawen ke blom depa nih?

Belum lagi.....lepas raya haji kot...:$

mendeluk Publish time 3-7-2022 06:37 PM

Edited by mendeluk at 3-7-2022 06:53 PM

Redvelvet3 replied at 3-7-2022 06:30 PM
Belum lagi.....lepas raya haji kot...

Minta2 lah takder jodoh :C..

Tapiii, sure bamlih akan berikan nisha adik madu onee day….

watachiwa Publish time 3-7-2022 07:33 PM

yg mak THIS chop anak raja Brunei tuk adik THIS tu nak sauk yg mana?

Tinot7 Publish time 3-7-2022 07:40 PM

Redvelvet3 replied at 3-7-2022 06:30 PM
Belum lagi.....lepas raya haji kot...

maknanya mmg betui la mateen dgn anisah nnt...


Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
View full version: Putera Mateen Dan Pasangan Di Istiadat Perkahwinan Diraja Brunei


ADVERTISEMENT