kazaraf Publish time 20-8-2010 11:25 AM

pastu kan. ko buat2 la ckp ko dah hantar barang tu lalu DHL.
pastu nnti msti die emel, die kata manager bank die hold barang tu psl tax ke ape.
mintak ko tebus baya 500 hengget ke..
hehe pastu free2 ar die dpt duit. wkakaka..

zameer Publish time 20-8-2010 11:44 AM

pastu kan. ko buat2 la ckp ko dah hantar barang tu lalu DHL.
pastu nnti msti die emel, die kata man ...
kazaraf Post at 20-8-2010 11:25 http://mforum1.cari.com.my/images/common/back.gif


    itula pasal...mcm2 taktik skrg nie....

medangmru Publish time 20-8-2010 02:10 PM

rasanye boleh kot..
sbb pash dulu ada orang tepon..
kate berjaya dapat duit dari HONG KONG..
kate ...
pashminamerah Post at 19-8-2010 10:02 AM http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif

yg ni dah nampak sgt motif dia nak curik duit melalui akaun tu....akaun yg ada kad ATM dan MEPS...huhuhu...

medangmru Publish time 20-8-2010 02:19 PM

nie plak contoh Bank Confirmation..seolah2 dia dah transfer ke akaun aku...


=================== ...
zameer Post at 20-8-2010 09:20 AM http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif

Good info....hahahahaha....sanggup mamat Nigerian buat camni......:lol:

ryo_takahashi1 Publish time 20-8-2010 02:41 PM

yup...biasala bisness kecik2....
takder paypal atau credit card direct lg...
tp mmg ikla ...
zameer Post at 19-8-2010 10:40 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

btw.. barang apa yg ko jual ni... takmo promo kat kitorang ke... kot kawan2 porum pun nak order jugak... :D

zameer Publish time 20-8-2010 03:00 PM

btw.. barang apa yg ko jual ni... takmo promo kat kitorang ke... kot kawan2 porum pun nak order...
ryo_takahashi1 Post at 20-8-2010 14:41 http://mforum1.cari.com.my/images/common/back.gif


    hehehe...rasanya kawan saya dah promote kat hobi&kehidupan
wall mounted aquarium... http://mforum1.cari.com.my/viewthread.php?tid=500263&extra=page%3D1:o
leh la nak tnya dia...
belajar2 tolong member buat bisness internet...
alih2 ada pulak mamat nigeria kacau daun..
nasib baik tak hantar brg tue dulu...
kalau tak naya la...
brg hantar duit tak dapat...:@

an2toncit Publish time 20-8-2010 03:19 PM

mmg sah penipu...
pg nie bertalu2 bank agent hantar emel ckp duit dah masuk..
tapi nak aku hantar...
zameer Post at 20-8-2010 09:17 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif
ko layan je dia.....ckp dah hantar barang pastu ko bagi je pape tracking no (google je ape standard tracking no utk dhl)

norrah_joe Publish time 21-8-2010 07:51 AM

mmg sah penipu...
pg nie bertalu2 bank agent hantar emel ckp duit dah masuk..
tapi nak aku hantar...
zameer Post at 20-8-2010 09:17 http://eforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

kalu stakat emel mcm ni mmg aku delete terus

kalu aku rajin aku reply

aku tulis font besar2, kaluer merah, bold

"GO TO HELL U STUPID SCAMMER"

zameer Publish time 21-8-2010 01:26 PM

kalu stakat emel mcm ni mmg aku delete terus

kalu aku rajin aku reply

aku tulis font besar ...
norrah_joe Post at 21-8-2010 07:51 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


    saya pun dah kutuk kaw2 pnya..skrg ni mmg mamat tue xbalas dah..saya ckp nnt sy report kat CIA tau plak tkut..hehe

rosemary70 Publish time 23-8-2010 11:30 PM

mane boleh dia org songlap duit klu bg no.akaun....kecuali klu ade bantuan dr org dlm bank....maybe boleh kot....

Prosperousjie Publish time 10-12-2017 09:40 PM

Habis, macam mana pulak kalau org tu dari US? Aq memang betul ii nak tahu

Prosperousjie Publish time 10-12-2017 09:40 PM

Habis, macam mana pulak kalau org tu dari US? Aq memang betul ii nak tahu

Prosperousjie Publish time 10-12-2017 09:40 PM

Habis, macam mana pulak kalau org tu dari US? Aq memang betul ii nak tahu

Gemokindom Publish time 7-2-2018 01:40 PM

Nak tanya ada sorang mat salleh ni dye nk beli duit lme dye mntak no account... Tapi account tux de duit... Boleh jadi ape2 masalah takk

biozipstar Publish time 15-2-2018 04:36 PM

okey thanks..

rosini1996 Publish time 15-3-2018 04:33 PM

saya hari nie kena.kata nye dari pinjama loan islamic..klu nk duit 10.000 sekurang2 nye dlm akaun kena ada duit sbnayk 1000 bru duit too masuk kt akaun....mmg menipu lerrrrr

nasrulcoollim Publish time 22-6-2018 01:52 AM

Gemokindom replied at 7-2-2018 01:40 PM
Nak tanya ada sorang mat salleh ni dye nk beli duit lme dye mntak no account... Tapi account tux d ...

tu la.....saya pon tringin nk tahu jgak...bley konsi x cara..

Namiza34 Publish time 3-8-2018 02:49 AM

Mcm mana nk thu eh. Tp ni dpt email dr bank tu. ICICI bnk

LisaWeiss Publish time 20-9-2023 04:26 PM

If it has already happened that you need to transfer some amount, then it is best to contact Velure directly https://www.velurepay.com/blog/international-money-transfers-with-low-commission. Everything is always as it should be. The money is safe, they can send any amount, it’s not a problem. And everything is done quickly, this is also important for me.
Pages: 1 [2]
View full version: beri no akaun bank...org leh songlap duit kita ke


ADVERTISEMENT