TommyHilfiger Publish time 5-1-2006 01:15 AM

Blog Address

http://i2.photobucket.com/albums/y42/usb/writersblog.png

Oleh kerana penggunaan Blog telahmenjadi satu trend di zaman skang ni, saya rasa forumer

TommyHilfiger Publish time 5-1-2006 02:45 AM

extra :

Sekiranya anda ada terjumpa atau mempunyai website

TommyHilfiger Publish time 5-1-2006 02:47 AM

saya mulakan dulu :

http://www.chrisalyst.blogspot.com/

http://serias.diaryland.com

http://nizamzakaria.diaryland.com/

LittLeBriDe Publish time 5-1-2006 11:56 AM

nih blog2 yang byk review pasal novel

http://penapenulis.blogdrive.com
http://salina.blogdrive.com
http://bicaraku.blogdrive.com
http://kakibuku.blogdrive.com
http://geocities.com/kashun/sembangbuku
http://novelcintamelayu.blogdrive,com
http://novelmalay.blogspot.com
http://perca.blogdrive.com

[ Last edited by LittLeBriDe at 5-1-2006 11:57 AM ]

polaris_girlz Publish time 5-1-2006 12:47 PM

nak share gak lah...hehehe :malu:

land_lady Publish time 6-1-2006 06:56 PM

Blog saya:

http://tanahpusaka.blogspot.com

Mesti baca:

Mat Jan: http://kroni.biz/jj
Abdullahjones : http://abdullahjones.blogspot.com
Si Naga Origami: http://sinaganaga.blogspot.com
Tok Rimau: http://tokrimau.blogspot.com
Sera: http://www.honeybiru.org

[ Last edited by land_lady at 6-1-2006 06:58 PM ]

detox Publish time 7-1-2006 12:05 PM

http://nennovel.blogspot.com/

Atomic_Omnikid Publish time 14-1-2006 02:25 AM

http://atomic-positron.blogspot.com

fazamania Publish time 18-1-2006 12:17 AM

my blog ;
------------------

:gila: My Blogdrive

:gila: My Blogspot


----------------------------------

Mesti Baca

:hug: Blog Bebeh

PengKid Publish time 20-1-2006 02:41 AM

Blog Aku


http://supershare.blogspot.com/


Rajin-Rajin le bertandang... Request le..:P

faraway Publish time 20-1-2006 03:31 AM

cerita ceriti dari kota lama

ctredzuan Publish time 29-1-2006 12:19 AM

baru nampaakkkk topik nie.. iskk.. mekasey tommy.. :hug:

ni blog ct yg ntah pepe ntah...

http://ctredzuan.blogspot.com


:bye:

adoi Publish time 2-2-2006 02:29 PM

afdlin shauki :http://afdlinshauki.blogspot.com
wong ah beng : http://wongahbeng.blogspot.com

[ Last edited by adoi at 17-2-2006 04:24 PM ]

soprano Publish time 17-2-2006 10:46 AM

Proud Of My Loneliness

one of the best blogs i've read so far.
the only thing about this blog is...most of the topics are depressing

http://cellorock.blogspot.com

Black-Eyed-Peah Publish time 22-2-2006 05:53 PM

Here's a few celebrities' blog:

Patrick Teoh - http://patrickteoh.blogspot.com/
Suhaimi Sulaiman - http://suhaimisulaiman.blogspot.com/
Bob Lokman - http://boblokman.blogspot.com/
Yasmin Ahmad - http://yasminthestoryteller.blogspot.com/
Ako Mustapha - http://friskybun.diaryland.com/index.html

suara_kekasih Publish time 29-3-2006 05:44 PM

nak join ler

mehler jika sudi ke
<http://rafieyusof.blogspot.com>

:P

yuyin05 Publish time 3-4-2006 02:48 PM

Aku suka baca semua novel dalam blog nie. Dia nie mmg penulis yg hebat. Korang rugi besar kalau x sama2 menghayati citernya...

1) 5 tahun 5 bulan
2) VERSUS
3) GT_i Trilogy
4) Schubert's Serenade
5) dan byk lagi.....

http://hlovatalk.blogdrive.com/

Nie pun best jugak. Ayat2 dia mmg power giler. Jiwang u....Ada lebih kurang 6 stories yg dah siap ditulis. Njoy reading...

1) Jihan Sofinas
2) Semurni Cinta Aina
3) Ms. Cinderella
4) Pelangi Cinta
5) Laila Majnun
6) Bintang Hati

http://mass77.blogdrive.com/

[ Last edited byyuyin05 at 4-4-2006 02:00 PM ]

eyzlyn Publish time 8-4-2006 06:25 AM

mod, nak tumpang kat sini jugak yer...



PROLOG

Adakah epilog cinta lukaku telah berakhir? Seri bertanya pada diri sendiri. Adakah perkahwinannya dengan Tg Haris Iskandar menamatkan riwayat cinta lukanya? Adakah dia tidak akan terluka lagi? Kenapa dia masih berasa sedih dengan pemergian Adam? Kenapa dia masih merindui Adam? Kenapa nama Adam tak pernah luput dalam ingatannya? Kenapa?

Mungkin cintanya pada Haris tidak kuat. Ataupun mereka baru sahaja melayari bahtera rumah tangga. Ataupun, mereka perlukan masa untuk menyesuaikan diri. Ataupun, dia adalah mangsa keadaan. Yang pastinya, dia amat terluka dengan perkahwinan ini. Terluka yang teramat sangat. Hatinya sering menangis, merintih pilu. Ya Allah, mengapa sukar untuk aku menerima hakikat ini?

Haris tidak ada kurang, dia lelaki yg sempurna. Haris juga adalah cinta pertamanya. Dan Harislah yang pertama melukakan hatinya. Tetapi itu cerita 10 tahun lepas. Haris kini adalah suaminya yang sah. Adakah mungkin pisang akan berbuah dua kali?



silalah lawati blog saya kalau nak baca kisah ini yer

http://ceritacintamoden.blogspot.com

iansuryani Publish time 11-4-2006 03:27 PM

ian pun nak kongsi lah disini...sila lah datang ke blog ian..

iansuryani

tictactoe Publish time 26-5-2006 12:35 PM

awan yang terbang

http://www.faiyun.com
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: Blog Address


ADVERTISEMENT