hevigal_fenn Publish time 14-4-2010 06:37 PM

Sitting here spellbound~~~

Lots of blogs to be surfed:C

miminn Publish time 16-4-2010 02:04 AM

blog saya buat luah rasa dan kadang-kadang adalah nukilan sikit-sikit kalau ada masa

http://mukapakau.blogspot.com

tapi saya rasa blog menarik dan sesuai dibaca orang-orang yang suka berpuisi (lebih-lebih lagi heartbroken punya)-

http://pleasefindthis.blogspot.com
http://emptybladderwithpoetry.blogspot.com

yang menarik buat gelak-gelak (siapa selalu join frinjan dll berkaitan mesti tau):
http://www.hilangpunca.com

kumako Publish time 12-5-2010 05:14 PM

at sini at blog yg banyak novel nye link..

http://their-blogs.blogspot.com/

kumako Publish time 15-5-2010 11:15 AM

nie blog saya..lpas bce sila tggalkan komen..utk improvekan dri saya..

http://ishihara-kumako.blogspot.com/

wwannurr Publish time 8-7-2010 11:21 PM

novel yang selalu aku baca.......

1. http://ilhamdanfantasi.blogspot.com/2010/07/vampira-episod-4-garou.html
2. http://terataknovellahananorisa.blogspot.com
3. http://kesahcinta.blogspot.com/2010/07/teaser-janji-julia-bab-12.html

novel kat sini best2;P

wwannurr Publish time 8-7-2010 11:24 PM

ada lagi yang best2

4. http://angel-september.blogspot.com/2010/07/kasih-yang-hilang-15.html
5. http://teratakcahaya.blogspot.com/2010/07/andai-itu-takdir-cinta-43.html
6. http://diyanordin.com/?p=275

lawat lerrr

jingga007 Publish time 16-7-2010 06:59 PM

tak perasan dkt bod ni ada tmpt utk letak link belog ;P

err , mek pun hade belog :$ tp malu la nak share :$


motip gedik :lol:

cdan Publish time 9-8-2010 06:10 PM

ni blog den.... komen ape yg patut... :shutup:

http://pang5mato3.blogspot.com/

AllaModaBriosa Publish time 20-9-2010 08:36 AM

Jemputlah ke blog saya...

http://alla-moda-briosa.blogspot.com/

amirazoe155 Publish time 23-9-2010 12:05 PM

http://amirazoe155.blogspot.com/p/karya.html :loveliness:

sila-sila

ariellin Publish time 24-9-2010 08:54 AM

aku pun nak tepek blog gedik2

www.cikyavsenciktak.blogspot.com

tp x apdet g sbb raya skrg ni...sakan beropen house ;P

kubakoya Publish time 20-10-2010 12:03 PM

Reply 87# jingga007


   err.. nampaknya kamu sendiri tak perasan, guwe apatah lagi hehe.
lantas aku rasa malu untuk letak link blog aku ;p

jingga007 Publish time 20-10-2010 01:14 PM

Reply 92# kubakoya


    letak la :P dkt sini tmpt sepatutnya nk letak link blog :lol:

kubakoya Publish time 20-10-2010 02:58 PM

Reply 93# jingga007


   http://www.kubakoya.com ngeh333... rasanya jingga007 pun ada blog kan? Apa alamatnya ya?
oh ok... berkenaan blog... aku selalunya akan tunggu entry2 blog http://keretamayat.blogspot.com, www.saifulislam.com, drmaza.com juga blog chedet. Aku rasa tak perlu nak perkenalkan kot sbb korang musti tahu. Blog2 lain boleh tengok di bloglist aku ya. Kalau mahu exchange link ckp la, musti best.

spiderhoo Publish time 21-10-2010 03:30 PM

http://banner2a.cari.com.my/img/press_release/upfile/img/20101021111239WinHissPoster.jpg

kingnocrown Publish time 22-10-2010 11:47 AM

http://www.akulinglung.com


(posted by mobile)

jingga007 Publish time 24-10-2010 02:46 PM

Reply 94# kubakoya


    ai punya link blog ada dlm bod blog ye :lol: malu nk tulis sini :$

cmf_azure Publish time 24-10-2010 02:55 PM

Reply 97# jingga007


    mek jing
    usah malu-malu..
    letak saja link blog mek;
    ramai yang nak tahu & melawat tu..:P

jingga007 Publish time 24-10-2010 04:00 PM

Reply 98# cmf_azure


    errrrr...malu :$ :$

calla Publish time 24-10-2010 05:34 PM

sy tdk ada blog...tp sy suka baca blog org..
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
View full version: Blog Address


ADVERTISEMENT