Cece1234 Publish time 24-2-2022 08:48 PM

razfira0707 replied at 12-10-2021 11:27 AM
buat business ni penat, klu dulu influencer je x de la rasa sgt. bila bisnes, nak jaga company, staf ...

Itulah i xphm org ckp bisnes sng..i rasa keje mkn gaji paling sng.. buat keje 8-5 cukup bulan dpt gaji..sabtu ahad leh enjoy..cukup masa dpt bonus every year naik gaji pastu ada rezeki leh naik pangkat..kalo company lingkup apa susah cari keje lain jelah :lol:

totokreturn. Publish time 24-2-2022 09:02 PM

ada ke org pi klinik bini dia ni?

black_handbag Publish time 25-2-2022 08:00 AM

semalam tertengok tahfiz sujud sukor sambil nangis2 sambil meratib akhirnya semua usaha penat lelah untuk membangunkan aina klinik terbayar. akhirnya buka jua klinik tu. hoverr ko ni. serius hoverr. sbrnya ko suruh kawan ko rekod siap2 kan ko nak sujud sukur acah2 candid. ala gelila dia ni. nape ko xsujud sukur bersama aina pilu tu? mesti sbb bini ko pon dah tak kuasa nak layan ko yg gile viral dan gila perhatian ni

fossil Publish time 26-2-2022 08:42 AM

dari dulu hingga sekarang tak pernah minat si hafiz n bini yg gila perhatian...tak pernah follow depa pun...geli

totokreturn. Publish time 27-2-2022 10:35 AM

black_handbag replied at 25-2-2022 08:00 AM
semalam tertengok tahfiz sujud sukor sambil nangis2 sambil meratib akhirnya semua usaha penat lelah...

masalahnya ada ke org pi klinik org yg takde background dermatogogi, setakat pandai expose dlm media sosial je pun, tiba2 dah jadi pakar dermatologi la pulok, anyway pasal apa bini dia makin kurus?

Paris19 Publish time 3-3-2022 03:34 AM

Done ziarah

black_handbag Publish time 3-3-2022 05:02 AM

totokreturn. replied at 27-2-2022 10:35 AM
masalahnya ada ke org pi klinik org yg takde background dermatogogi, setakat pandai expose dlm med ...

kalau dia bagi pakej free pon i tak berani pegi. benda melibatkan badan ni takkan senang2 nak pecaya. pemuja dia mungkinlah akan pegi

Ascii Publish time 25-7-2022 10:31 PM

Baca quran byk2

Udangpetai Publish time 27-7-2022 12:45 AM

Cringe tak sudah content dia ni..

black_handbag Publish time 27-7-2022 11:53 AM

skrg viral sbb dia puja adik dia pulak.. sbb jaga mak ayah kat kg. dia dapat mencari rejeki yang halal di KL. semua jadi kontent ye

bila nak jadikan mak ayah sendiri pulak kontent?

mengapainisemua Publish time 16-10-2023 02:43 PM

alhamdulillah elok dah skrg
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8]
View full version: Hafiz Mahamad Dedah Syafiqah Aina Disihir, Sebab Dengki Ke Tu?


ADVERTISEMENT