black_handbag Publish time 12-9-2021 08:57 AM

kata bini kena buatan orang.. selang 2 3 hari lps berubat, dah beratur gi beli brg bts.. kelakat tgk si aina berpakaian.. habis stylo dah ke tu.. dgn boots dan jeans lipat hujung.. kerempengnya ko aina. mcm xde isi. bukan jns kurus yg curvy tu.. jenis kurus kering melidi mcm kayu je kaki dia.. yelah kena buatan org kan.. sikit tak percaya dia ni kena buatan org.. tahfiz pon agak2 la nak buat content.. org sihir betul2 br tau ko ni

Naneyra Publish time 13-9-2021 10:10 AM

black_handbag replied at 12-9-2021 08:57 AM
kata bini kena buatan orang.. selang 2 3 hari lps berubat, dah beratur gi beli brg bts.. kelakat tgk ...

Hahahahaha sama tengok jeans dia macam pinjam orang punya pastu kenapa pakai boots macam tak kena tau dengan outfit dia aduhhh

riana_rose Publish time 13-9-2021 01:32 PM

Naneyra replied at 10-9-2021 09:52 PM
So mana better ye, beli rumah ke teruskan menyewa je? Iolss mmg berkenan betul satu rumah ni tapi...

Beli rumah bila dh mampu n ready...jgn rushing just because kwn uolls sume dh beli rumah. Ioulls doa kn uolls dimurah kn rezeki so dpt beli rumah idaman...giteww!!

Nham22 Publish time 13-9-2021 01:40 PM

anggeriklatifah replied at 7-9-2021 05:12 PM
kawan sekolah iols dulu selalu up pic keromantikkk kan dgn husband

dari tunang sampai kahwin ad ...

Suami die xtahanla tu isteri kuat main socmed... Semue nak up tunjuk kat semue org... Bila suami xnak bg kerjesama die depress... Sbb xdpt nak show off.. Lame2x ugut nak cerai... Last2x mmg betol2x cerai... TAPI mmg ade kes mcm ni yea.. Mmg betol2x wujud

Nham22 Publish time 13-9-2021 01:53 PM

Naneyra replied at 10-9-2021 09:52 PM
So mana better ye, beli rumah ke teruskan menyewa je? Iolss mmg berkenan betul satu rumah ni tapi...

Sewala rumah murah2x saja... Rm1000 ke bawah...bila rase jiwa x kene dgn rumah kecik2x... Jiwa lebih suke rumah besau2x baru slow carik rumah yg selesa... Tp jgn menyewa lama sgt....rugi mmg rugi...
Tp semuenye depend on how kite belanja n rancang ekonomi rumah kite.. Klu rase mampu beli rumah sendiri seawal mungkin.. Beli jela.. Kdg2x struggle orang xsama dgn struggle kite.....

Naneyra Publish time 13-9-2021 02:04 PM

riana_rose replied at 13-9-2021 01:32 PM
Beli rumah bila dh mampu n ready...jgn rushing just because kwn uolls sume dh beli rumah. Ioulls d ...

Tula kadang tu jadi macam overwhelmed bila tengok life founder muda muda ni ada rumah besar kereta mahal iols masih sendu huhuhuhu tapi iols dah stop dah follow founder founder ni utk tak semakkan otak i compare life i dengan diorang. Diorang kan jual lifestyle.

Naneyra Publish time 13-9-2021 02:06 PM

Nham22 replied at 13-9-2021 01:53 PM
Sewala rumah murah2x saja... Rm1000 ke bawah...bila rase jiwa x kene dgn rumah kecik2x... Jiwa leb ...

Betul. Setuju. Struggle kita lain lain kan. Tengah belajar lagi ni cara nak manage duit sebab iols ada lah seorang yg boros tapi bukan habiskan utk diri sendiri tapi utk family

Nham22 Publish time 13-9-2021 02:24 PM

Naneyra replied at 13-9-2021 02:04 PM
Tula kadang tu jadi macam overwhelmed bila tengok life founder muda muda ni ada rumah besar kereta ...

Jgn sesekali jdkan founder2x productni sebagai idola.. Jgn sesekali kite terlalu memerhati kehidopan social influence ni ape yg depa ade.. Ape yg depa pakai.. Ape yg depa dpt.. Ape yg depa beli...sebab timbangan amal kite xkan pernah sama dgn org lain... Masing2x ade cara sendiri untuk teruskan kehidopan....kehidopan pula bukan sesuatu yg kite boleh jangka.. Rancang boleh tp perancangan Allah lebih baik...iolss suke je kat forum ni sbb kite xnampak kehidopan orang lain...

riana_rose Publish time 13-9-2021 02:35 PM

Nham22 replied at 13-9-2021 02:24 PM
Jgn sesekali jdkan founder2x productni sebagai idola.. Jgn sesekali kite terlalu memerhati kehidop ...

Yg ini ioulls stuju sgt. Kdg yg nmpk biasa tu like umah, kete n pakai sume sederhana sebenarnya duit lagi berkepok dlm bank. Stiap org ada cara masing untuk jalani kehidupan. Motto hidup ioulls hidup lah dengan poket sndr bukan hidup untuk mata org.

Nham22 Publish time 13-9-2021 06:26 PM

riana_rose replied at 13-9-2021 02:35 PM
Yg ini ioulls stuju sgt. Kdg yg nmpk biasa tu like umah, kete n pakai sume sederhana sebenarnya du ...

Iyea.. Payah kalau kite terlalu terpesona dgn kehidopan org lain... Di sebalik2x itu kite xtau... Kehidopan yg baik dan lebih baik itu adalah kehidopan yang tidak dibebani hutang piutang....cuma bila kite melihat kehidopan org lain kdg2 kite rase kehidopan kite jauh lebih baik atau jauh ketinggalan.. Pilih la mane yg baik tuk kite.

bukan_ustazah Publish time 14-9-2021 12:00 AM

Naneyra replied at 7-9-2021 11:55 AM
Masa berubat tak buat live. Dia record je. Live tu dia ceritakan balik. Tapi tetap rasa macam crin ...

gile apa pergi berubat nak record-record .. hati rungsing isteri sakit takdenye nak record nak tunjuk sapo? selalu orang pengamal ni tak kasi record apa semua.

bukan_ustazah Publish time 14-9-2021 12:01 AM

Cece1234 replied at 9-9-2021 08:25 PM
Xlogikla berubat bawak anak kecik skali..gile apa mau trauma anak dia tgk maknya meracau2..

entah yee buat anak dia keserup tak pasal .. dah la budak kecik benda suka.

mamichik Publish time 14-9-2021 10:15 AM

iolls tak faham jenis org merakam n viralkan video sendiri pi berubat. iolls pernah sakit teruk. masa berubat mmg ada perawat yg rakam. tapi tak diviralkan dan dipadam terus usai sesi merawat. ibu iolls yg duduk sebelah iolls merayu2 nangis minta jgn rakam sebab kesian tgk iolls separuh sedar. ayah iolls bantu perawat, ayah benarkan rakam untuk tujuan rujukan saja. lepas tamat sesi tu, semak balik dan padam terus..takde makna nak buat kenang kenangan. penyakit meibatkan gangguan makhluk ni bukan untuk dihebah2kan, bukan boleh dimegah-megahkan.

NazRysha Publish time 14-9-2021 02:26 PM

umbut replied at 9-9-2021 08:01 AM
Knp aku rasa demi content. Hidup kau penuh kepura puraan demi content.

sama mcm kes tertukar anak
rasa sesuatu sangat

orkedkecik Publish time 15-9-2021 02:11 PM

Nham22 replied at 13-9-2021 06:26 PM
Iyea.. Payah kalau kite terlalu terpesona dgn kehidopan org lain... Di sebalik2x itu kite xtau......

Setuju sangat,dorang jual lifestyle dorang,jangan jadikan benchmark untuk kita2 ni,sebab kalau ikut sampai sanggup hutang,merana diri,jadi hidup ikut kemampuan dan mana kita selesa

Ailebiu Publish time 18-9-2021 04:08 AM

dulu rasa aina ni lawa..
skrg mcm xde seri, basic je

Cece1234 Publish time 22-9-2021 01:40 AM

Ailebiu replied at 18-9-2021 04:08 AM
dulu rasa aina ni lawa..
skrg mcm xde seri, basic je

Aah dlu sblm dia kawin pun i rasa mmg lawa sungguh..skrg mehhh sgt tgk muka dia..

Zaien Publish time 22-9-2021 10:16 AM

demi content agknya huhuhu

Lilies000 Publish time 4-10-2021 07:36 PM

You all, dia ni medical doctor ke? Pelik sbb ada clinic

purplelilac Publish time 4-10-2021 07:50 PM

Lilies000 replied at 4-10-2021 07:36 PM
You all, dia ni medical doctor ke? Pelik sbb ada clinic

Taklah dua2 xde medical background. I pon tanya apa qualification yg perlu utk buka clinic kecantikan. Maybe dia akan hire doctor2 yg ada background pasal kecantikan lah kot.
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
View full version: Hafiz Mahamad Dedah Syafiqah Aina Disihir, Sebab Dengki Ke Tu?


ADVERTISEMENT