nemoshrek Publish time 27-7-2021 09:05 AM

Layan netflix..pdpr anak..masak,makan kemas tidur..bilalah boleh holiday and balik kg ni

mainmistery Publish time 27-7-2021 09:09 AM

Mereput tahap apa dah ha...Netflix VIU Iqiyi semua xda cerita best..dahlah tv rumah rosak..

PJmasks Publish time 27-7-2021 09:11 AM

Tak sempat mereput. Aku suka duduk rumah. Masak makan exercise main ngan anak2. pdpr waklek watpis je. Homework ko nak buat, buat. Xnak xyah buat. Klu rajin kemas, klu malas aku tgk je bersepah. Now tengah layan hujan. Aku suka tgk hujan bunyi hujan bau hujan.

mamajawie Publish time 27-7-2021 11:09 AM

dok rumah, uruskan anak2 lagi2 hat baby, nak ber"me time" da takde dalam kamus hidup sejak ada anak ni..:'(

compaqpresario Publish time 27-7-2021 12:04 PM

Mereput dengan cara tengok netflix, viu & disney+

Icechocvanila Publish time 27-7-2021 12:10 PM

Mengemas, main kucing, berkebun. Memalam layan Netflix sampai xtau nk tgk apa daaaa.

Sheila1987 Publish time 27-7-2021 12:15 PM

Buat bisnes online

amirsuraya Publish time 27-7-2021 12:16 PM

mereput layan kdrama sampai sudahhh..sampai tatau nak tgk cite ape dah :L

hanidan149 Publish time 27-7-2021 02:27 PM

Makan, makan, makan

xtinkerbellx Publish time 27-7-2021 03:15 PM

Buat kek, layan anak, tengok cite korea, tgk tiktok, layan forum

dewidewi Publish time 27-7-2021 03:27 PM

mereput je.. laa ni ade issue hot, follow bace2 komen..

dewidewi Publish time 27-7-2021 03:27 PM

sambil2 cari tetacang.. haha

kipas.berhabuk Publish time 27-7-2021 06:05 PM

Edited by kipas.berhabuk at 27-7-2021 06:31 PM

1. Cuba resepi baru
2. Layan K-drama
3. Kumpul tacang
4. Makan. Makan. Makan
5. Tanam pokok
6. Deko rumah
7. Kemas rumah
8. Jahit segala benda koyak yg tak sempat buat sebelum ni.
9. Shopee. Shopee. Shopee.
10. IG FB Twitter YouTube

gigimukelabu Publish time 27-7-2021 06:08 PM

Log in forum balik :lol:

KucingBisu Publish time 27-7-2021 07:18 PM

Meols mereput dengan tengok drama melayu, kdrama atau movie dan paling penting..... tidur je. Tapi lately ni ada la juga hobi baru, buat oil painting by number beli dekat shopee tu pun terjebak tengok orang buat dekat tiktok. At least ada la jugak benda berfaedah meols buat time pkp ni. Takde la kerja nya tidoooooo aje. Hahahaha

CapitalE Publish time 27-7-2021 07:36 PM

Pagi i akan bangun awal as usual. Prepare my breakfast then breakfast kejap, settle breakfast i akan buat kerja mengemas bilik. Dah settle, mengemas, i cuci pakaian guna washing machine, sementara tu i mandi, dah settle mandi i jemur pakaian then i akan WFH as usual.Habis buat kerja i layan Netflix or membawang kat forum sampai la tido malam jam 10.

Capoicapoi Publish time 27-7-2021 10:38 PM

Layan netflix layan forum
Wfh dan suri rumah tangga sepenuh masa tngan dah mcm sotong

Sambalberapi Publish time 27-7-2021 10:50 PM

Mereput x mereput, try deko2 rmh sket. Byk ceduk idea dr fb. Nk tgk netflix asyik berebut dgn ank nk tgk citer korea. Ank2 pdpr, jd sibuk ke arah tu je. X de la bosan sgt

aiyaya2708 Publish time 27-7-2021 11:09 PM

Netflix - peti ais - katil
Repeat the cycle ;P

pikah89 Publish time 28-7-2021 12:17 PM

X sempat nk mereput sbb da ad handbag besar kikiki
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10
View full version: Cara korang mereput musim-musim PKP ni


ADVERTISEMENT