pikah89 Publish time 28-7-2021 12:17 PM

X sempat nk mereput sbb da ad handbag besar kikiki

qwen_luna Publish time 28-7-2021 12:21 PM

Mereput tgk tajuk2 kat netflix, last2 taktau nak tgk cite ape.Pastu belajar masak dr youtube pergh terus jd power :lol:

Jemahjemah1988 Publish time 30-7-2021 07:48 PM

Tengok netflix sampai cite tamil pun terpaksa layan walaupun x minat. Tahap bosan.. Terpaksa buat2 gembira tgk movie kat netflix

yukisakura Publish time 30-7-2021 09:58 PM

Takleh nak mereput sangat sbb hari-hari memang keja dok rumah ja..dah settle keja rumah baru boleh nak layan drama korea...

cekgihani Publish time 30-7-2021 10:04 PM

Dulu rasa mcm nk mereput jgk. Dah lama sgt duduk rumah, rasa seronok plk. Yang penting gaji jalan

MoneyMatters Publish time 30-7-2021 11:10 PM

I mereput kerja byk sgt sejak wfh arghhhh.. Nk ckp lebih2 nnt ada je kata kena syukur sbb ada gaji sume. Bkn meols x syukur tp kdg2 rasa mentally exhausted.. Lain drpd tu i cuba mereput dgn kemas kan rumah dan settlekan urusan2 rumah utj isi masa lapang

bihunsiam Publish time 31-7-2021 08:02 AM

tak dapet nak wfh since pkp 1. tp bila cuti tu mmg mati kutu. buat kerja rumah yg tk habis2, kdg2 gaduh dgn anak dgn laki. kdg2 jd ibu penyayang yg amat. kdg2 masak kemain lagi, kdg2 ngoder grab je kerjanya. gitulah. la ni nak kita nak berforum pulak.

MrsFrogGirl1 Publish time 1-8-2021 03:02 AM

Layan forum cari,tgok tv dgar malam seram

truememe Publish time 1-8-2021 12:28 PM

Mereput jugak.layan forum.nak tengok movie pun dah takde minat

chicmushroomkd Publish time 3-8-2021 12:25 AM

Edited by chicmushroomkd at 3-8-2021 02:03 AM

Pkp 1.0 mereput dengan segala mala resipi viral, baju2 semua mengecut. I yg mengembang dengan jayanya
Pkp 2.0 jenuh mereput berdiet healthily..workout, eat clean, IF..
Pkp 3.0 mereput cara bebas..kejap layan selera, kejap strictly on diet…mereput malas nak layan beban wfh. Mereput layan Netflix… ni tgh mereput kumpul kacang mana tau nak kena mereput layan isu panas kat bodgos….adehla

Ciksayang Publish time 3-8-2021 02:48 AM

layan netflix, viu dari pagi sampai pagi esoknya dan berterusan sampai lebam.. :lol:

kaksal85 Publish time 5-8-2021 01:27 PM

rasa dah boleh dapat ijazah cikgu pdpr kot...takdan nak mereput. google meet memanjang dah la anak2 aku dok tahap 1...kena jadi penunggu tepi diorang

Heydidle Publish time 5-8-2021 02:38 PM

Cara iols mereput
Books
Netflix
Puzzle
Painting
Forum cari

:)

Momod sedekah sikit tacang kat iols ya :$

gadismanis92 Publish time 6-8-2021 01:21 AM

Mereput.. Burnout.. Dl awal mco, gigih nk baking.. Layan kdrama. Skrg mcm dah hilang excitement tu.

heythere123 Publish time 6-8-2021 06:03 PM

netflix ofc

heythere123 Publish time 6-8-2021 06:04 PM

sambil2 tu gigih follow macam2 resipi ;P

OuRSouL Publish time 6-8-2021 10:42 PM

mereput sampai time zone tidur pun dah ikut waktu zimbabwe. Janji kerja siap. Sapa suruh kurung lama sangat. Masa nilah masuk forum sehari 64 kali.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]
View full version: Cara korang mereput musim-musim PKP ni


ADVERTISEMENT