bzzbod Publish time 14-3-2021 07:34 AM

Scary nya minah ni

None68 Publish time 17-3-2021 10:15 PM

Pasal dah takde duit..

Moyangkucing Publish time 18-3-2021 11:28 AM

Dia ni mesti ingat ala2 holiwood artist, kalau cerai dapat juta2 RM...

kuchibambam Publish time 19-3-2021 04:59 AM

Yg dah kawin nak cerai, yg tak kawin nak kawin

wikedsaikel Publish time 19-3-2021 04:58 PM

;P;P;P;P;P;P letih tak bila da tua tua ni kena hadap isu macam ni

rainbowrainz Publish time 22-3-2021 07:20 AM

Habis madu sepah dibuang..

marea Publish time 10-4-2021 10:25 PM

My goodness. Memang something wrong la tu. Mental illness kut.

Jaded Publish time 25-8-2021 03:33 PM

Siapa suruh jadi isteri ke 2? Kan.....

blekkep Publish time 28-8-2021 01:57 PM

so cerai ker idok?:o

edayildiz Publish time 29-8-2021 03:43 PM

berapa umo atuk ni..actually i pernah crush kt atuk ni masa first time tgk bideo heshe jalan2 nk pergi kedutaan ke mana nth masa kes mh17 kt amsterdam..:lol:
tp tula tua sgt plak:shakehead3:

alongweeda Publish time 23-12-2021 12:59 PM

cerai x cerai..duit dlm akaun pun mkn x hbs..pe de hal

cikkuntum Publish time 13-1-2022 10:13 AM

royaldanish replied at 27-1-2021 09:01 PM
Sebijik mcm corpse bride

wowww...my queen dh tukar avatar baru la...bru perasan chuolsss {:smileo{:smileo{:smileo

royaldanish Publish time 13-1-2022 11:15 AM

cikkuntum replied at 13-1-2022 02:13 AM
wowww...my queen dh tukar avatar baru la...bru perasan chuolsss

Hahaha baru2 je cuolsss atas desakan ramai iols pun sambut seruan :lol:

fefeeling Publish time 18-1-2022 06:23 PM

Bini2 vvip ni byk yg mental2 ye bila meningkat usia.. sgt terbeban dgn peer pressure, perangai laki yg kaki joli betina keliling pinggang, kawin 2,3,4 bagai.. byk duit umah berpuluh biji serata dunia pun dah tak rasa seronok bahagia ke apa dah laki buat hal kan :$

sofinamini Publish time 18-1-2022 08:03 PM

dia ni ke yg pernah masuk dlm cerita rizalman tu ha yg tempah baju sbb birthday anak kee sbb anak ada concert piano ?

stapler Publish time 20-1-2022 05:25 PM

Tetiba mencelah, binik YB Khalid Samad Ahli Parlimen Shah Alam tuntut Rumah Banglo, Penthouse & Kereta Proton X70 sebab lakinya nak poligami.

tetiba cerita sini ampon.

MsJules Publish time 23-2-2022 10:15 PM

I think she is having a mental breakdown. Kena seek help. Amik pil tenang.

zacharycole Publish time 24-2-2022 07:52 PM

Ape la nak jdi

Burong_Hantuk Publish time 19-4-2022 08:29 AM

perempuan nih psycho....

lilyeleanor Publish time 17-8-2022 11:51 PM

Now everyday party with Fiziwoo dan Nazimothman..
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10
View full version: Isteri kedua DATO’ SRI ANIFAH AMAN minta cerai di Instagram!


ADVERTISEMENT