bioessence Publish time 29-1-2021 07:51 AM

green~tea replied at 28-1-2021 12:43 AM
Hahaha tu laa.. terkejut iols baca.. takkan setarap anak pemain bola sepak je kot nafkah anak?Ha ...

Mmg itu tujuan sophia pemalas ni
Pemain bola pun mampu 3k ok
Datuk gelang magnet? Langsung culas.

johan-adx Publish time 29-1-2021 08:45 AM

habis terlondeh masalah rumahtangga

Nenasketum Publish time 29-1-2021 10:03 AM

antiQue replied at 28-1-2021 07:34 AM
Takde isteri rahsia lah... elok aja dah bertahun-tahun dah dia papar suami dia dalam instagram......

Betul. Anifah dok bawak dia ke majlis. Mnikah tahun 2008/2009 giteww tapi dok merendek lebih lama. Ada orang bagitau, dia nak sangat masuk pertubuhan bini2 pak munturi. 1st and 2nd dijemput masuk NGO tu kata depa.
Anak pompuan Anifah sorang ni dema kata. Tu yang dia ni gunakan to her best ability. No such thing Anifah tak beraya dengan depa. Tengok lah gambar kat rumah, Anifah’s picca is everywhere.
Bff dia si Royal boobies yang dah kena tendang kluar dr Royal clan, antara yang menghasut.
Semua fake dia ni ek, even her dimples look super wierd!

juruterra Publish time 29-1-2021 10:25 AM

manehnya replied at 27-1-2021 03:02 PM
lawa giler bini no 2 ni, mcm na la leh sangkut kt tua beruban ni...

ko ghaseee? kalau anifah aman ni poket kosong sangkutkah?
typical umno man duit byk 7 keturunan x abis bini muda wajib ada, mual

juruterra Publish time 29-1-2021 10:28 AM

Heydidle replied at 28-1-2021 02:04 AM
Dia ni dpt jmp AA krg 48 jam setahun, sampai jiwa kacau jadinya.
Vie santi pun selalu luah2 perasaa ...

x berkenan sgt dgn vie tu...show off tak abis2 kt IG. i prefer 1st wife ARD, nampak aman2 dia hidup and IG dia real, tak nampak fake

Utk tak tt, orag2 UMNO kaya ni kalau ada 1 bini x sah ke

lonely_classic Publish time 29-1-2021 10:37 AM

juruterra replied at 29-1-2021 10:28 AM
x berkenan sgt dgn vie tu...show off tak abis2 kt IG. i prefer 1st wife ARD, nampak aman2 dia hidu ...

same here, vie tu lebih sudu dari kuah n super FAKE

Noraniza_Iblis Publish time 29-1-2021 11:08 AM

Analisaxx replied at 27-1-2021 03:58 PM
Iols memang tunggu thread ni, 23 hari dah tgk dia dok post macam2. On instagram nampak mewah, re ...

standard nafkah ank royani je..
padahal apak ex-minister :lol:

camelia93 Publish time 29-1-2021 05:29 PM

Sapeni akutakkenal

bioessence Publish time 30-1-2021 06:56 AM

juruterra replied at 29-1-2021 10:28 AM
x berkenan sgt dgn vie tu...show off tak abis2 kt IG. i prefer 1st wife ARD, nampak aman2 dia hidu ...

Mincent tan berapa banyak gundik?
Itu penyamun terowong, si phang li khoon tu amah ke gundik?
Bhahaha holier than u

bioessence Publish time 30-1-2021 07:28 AM

Dia patut bercukur
Anak dia well fed. Tak perlu menungging



bioessence Publish time 30-1-2021 07:31 AM

juruterra replied at 29-1-2021 10:25 AM
ko ghaseee? kalau anifah aman ni poket kosong sangkutkah?
typical umno man duit byk 7 keturunan x ...

Marah ke orang umno melayu kaya di tanah tumpah darah sendiri?
Selayak nya jutawan penceroboh durian musang king kena halau. Kat China semua tanah kerajaan punya, Kat sini kau claim tanah melayu kau punya.

babyblueamir Publish time 30-1-2021 07:32 PM

Tengok life dia pu lavish , branded from head to tow, memang join socialite .. takde la nampak terbiar je dengan anifah

eyansss Publish time 31-1-2021 02:47 AM

adil tu bukan samarata kakchik...adil tu meletakkan perkara di tempat yang betul, melunaskan hak yang sepatutnya diterima...kalau dapat lebih tu dah dikira bonus...cuma kalau ketara sangat ko dapattak setimpal dengan pendapatan suami n jurang terlalu ketara dengan first wife, ok la ko nak merempan...

eyansss Publish time 31-1-2021 03:18 AM

Edited by eyansss at 31-1-2021 03:31 AM

jerukkedondong replied at 27-1-2021 08:38 PM
Setakat ini Tiara shj yg mengungguli carta pencaras terbahagia...
Good luck Sophia..
May Allah ble ...
tokti jangan dilupa...

eyansss Publish time 31-1-2021 03:24 AM

Shamilia79 replied at 27-1-2021 11:34 PM
Aku kesian juga kat anak dia walaupun mak dia isteri kedua... Taraf dia tetap sama macam anak2 yang...

aku tak baca doc sebab meleweh but seriously 48jam setahun???aku ingat 48jam seminggu...gila tak adil...

eyansss Publish time 31-1-2021 03:28 AM

acik79 replied at 28-1-2021 01:47 AM
Org Sabah mmg ada nama Melayu siap binti tapi bukan muslim... aku dulu masa masuk U baru tahu... t ...

yup... sebab kat sana ada bangsa melayu yang bukan islam...biasanya binti ni geng bangsa melayu yang bukan islam ni...aku tau pun sebab cikgu aku nama melayu siap bin tapi isteri terang2 nama christian n dia pakai rantai salib...

gold_teeth Publish time 31-1-2021 09:05 AM

Nenasketum replied at 29-1-2021 10:03 AM
Betul. Anifah dok bawak dia ke majlis. Mnikah tahun 2008/2009 giteww tapi dok merendek lebih lama. ...

Sape tu hint sket bff royal boobies yg da out

Supersirap Publish time 1-2-2021 12:54 AM

gold_teeth replied at 31-1-2021 01:05 AM
Sape tu hint sket bff royal boobies yg da out

princess E kah?

gold_teeth Publish time 1-2-2021 08:02 AM

Supersirap replied at 1-2-2021 12:54 AM
princess E kah?

Ooh mgkin jgak btol la princess E

sejuk Publish time 1-2-2021 10:58 AM

jerukkedondong replied at 27-1-2021 08:38 PM
Setakat ini Tiara shj yg mengungguli carta pencaras terbahagia...
Good luck Sophia..
May Allah ble ...

Sape tiara
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
View full version: Isteri kedua DATO’ SRI ANIFAH AMAN minta cerai di Instagram!


ADVERTISEMENT