evonvon Publish time 30-6-2021 10:13 PM

lancang59 replied at 30-6-2021 10:08 PM
actually banyak je telco yg berbaloi skrg since kita ni pun dah msuk 2021. contohnya celcom, lagi2 ...

setuju dgn bro ni, sbb ikutkan 3g ni dah nk benti in msia, so apa tunggu lagi.
jom le tuakr ke 4g ramai2. nak online work ni semua senang tau


awanrindu Publish time 30-6-2021 11:09 PM

chevrole replied at 18-5-2021 04:40 PM
Tengok banding dengan telco lain celcom punye phone offer lagi better, telco lain punya semua lebih...

yakinnya kamu semua tempat ok, tempat aku takde line celcom

sekianwan Publish time 30-6-2021 11:12 PM

evonvon replied at 29-6-2021 09:31 PM
tktau la bgi korang cmne tpi so far aku guna celcom dari dulu mmg elok je xde mslh yg cikai2 ni..
k ...

celcom postpaid dia mahal, better amik umobile

evonvon Publish time 1-7-2021 07:41 PM

sekianwan replied at 30-6-2021 11:12 PM
celcom postpaid dia mahal, better amik umobile

umobile tmpt aku mmg teruk, and bagi aku celcom tu msih tertanggung lagi. lagipun diorang ada pakej baru tau.

so boleh le cuba


lancang59 Publish time 1-7-2021 08:32 PM

evonvon replied at 1-7-2021 07:41 PM
umobile tmpt aku mmg teruk, and bagi aku celcom tu msih tertanggung lagi. lagipun diorang ada pake ...

haah do. kau ckp pasal celcom jendela kan? aku pun baru tukar. surprisingly internet aku lagi laju.
dahla dapat free sim card. terbaik la celcom


awanrindu Publish time 1-7-2021 11:23 PM

evonvon replied at 1-7-2021 07:41 PM
umobile tmpt aku mmg teruk, and bagi aku celcom tu msih tertanggung lagi. lagipun diorang ada pake ...

pakej apa berbaloi ke tak?

awanrindu Publish time 1-7-2021 11:25 PM

lancang59 replied at 1-7-2021 08:32 PM
haah do. kau ckp pasal celcom jendela kan? aku pun baru tukar. surprisingly internet aku lagi laju ...

celcom jendela tu apa?

lancang59 Publish time 2-7-2021 09:58 PM

awanrindu replied at 1-7-2021 11:25 PM
celcom jendela tu apa?

celcom jendela tu pakej dri celcom untuk tukar ke line 4g. sbbnya kan negara kita ni nk shutdown 3g.
bgi aku bagus sbb dalam tu kau boleh dpt free sims tau and bnyk lgi


evonvon Publish time 2-7-2021 10:17 PM

awanrindu replied at 1-7-2021 11:23 PM
pakej apa berbaloi ke tak?

bgi aku berbaloi jgk sbb tu diorang nak galakkan tukar ke 4g jugak. lgipun ada pelan internet tu yg kita boleh dpt phone free tau, so mmg x rugi la sbb kwn aku pun dpt jugak


sekianwan Publish time 2-7-2021 10:41 PM

lancang59 replied at 2-7-2021 09:58 PM
celcom jendela tu pakej dri celcom untuk tukar ke line 4g. sbbnya kan negara kita ni nk shutdown 3 ...

telco lain ada buat offer tak, tempat aku tak ngam sangat la celcom

sekianwan Publish time 2-7-2021 10:42 PM

evonvon replied at 2-7-2021 10:17 PM
bgi aku berbaloi jgk sbb tu diorang nak galakkan tukar ke 4g jugak. lgipun ada pelan internet tu y ...

phone apa je dia bagi

evonvon Publish time 3-7-2021 06:05 PM

sekianwan replied at 2-7-2021 10:42 PM
phone apa je dia bagi

ada macam macam jenis. terutama sekali dari oppo and samsung, and version pun mmg mostly yang 2021
sebab compatible dengan 4g


lancang59 Publish time 3-7-2021 06:06 PM

sekianwan replied at 2-7-2021 10:41 PM
telco lain ada buat offer tak, tempat aku tak ngam sangat la celcom

yang lain telco ada. tpi bagi aku celcom ni je yg paling hype, aku cuba jugk cari yg lain tapi offer dia aku mcm tak berminat.

tapi kalau tukar ke 4g guna celcom, mmg akan lain dripada yg kau selalu guna, so mmg tak rugi


Pages: 1 2 [3]
View full version: Perbandingan 8 pelan prabayar Internet unlimited di Malaysia