lasagna Publish time 17-1-2019 01:52 PM

234126 replied at 16-1-2019 08:23 PM
Ayah je ada sedara mara kat pekan. Tapi lama dah tak balik sejak tok nenek meninggal (umur 7-8 t ...

ohh gituuu..

lasagna Publish time 17-1-2019 01:54 PM

Edited by lasagna at 19-1-2019 07:32 PM

forselab replied at 17-1-2019 12:02 PM
Padang Polo..? ke Permatang Pauh..? time raya mmg ada sokmo Tg Fadh...thn ni taktaula ada lg ke ti ...
Kampung Padang Polo kita hehehe.. rumah arwah tok kita situ ler, mak kita org Pekan.
Ohhh Tg Fadh ada jer time raya2 tu uols.. melayan kanak2 bagi duit raya.. untung ler kanak2 dapat bersalaman. Taon ni tak tau laa camne, kena beraya ke Istana.

lasagna Publish time 17-1-2019 02:03 PM

joy_ah replied at 16-1-2019 09:57 PM
Dah cerai ke begedil dgn julita esyah?

Tg Abd Rahman masih jer dgn Cik Puan Julita.
Tapi sbb Tengku ada bini no 2 plak skrg ni.. kena ler adil and saksama tak gittew..?

hanimdanish Publish time 17-1-2019 04:19 PM

joy_ah replied at 16-1-2019 12:27 AM
Tengku bdul rahman tu comel betul. Macam bergedil baru lepas kene goreng

hahhaha ini klaka...adoii gelak teringat..jenuh nak cover dhla kat opis....hahhaha bergedil..mulat mulat

kakjem10 Publish time 17-1-2019 04:30 PM

Adakah baginda seorang yang lurus? hhahahahahha,

kaklong32 Publish time 17-1-2019 04:39 PM

auntyaya replied at 15-1-2019 10:03 AM
lembut jer muka nya kan

kan macam budak baik2

Odaida Publish time 17-1-2019 09:37 PM

pujanggacinta replied at 16-1-2019 01:22 AM
montok montok bergedil yg baru lepas goreng ni
tp personally suka cara dia berkata kata
into ...

I salute belah2 pahang ni ikatan kekeluargaan diorang rapat. And i rase most of them semua jenis lovely gitu. Suka tang tu jelaa haha tang lain hm hm hm

sesukaje Publish time 18-1-2019 08:35 AM

klutzyklutz replied at 16-1-2019 01:40 PM
Peminat fanatic abe gong, @princess.clover.393
Cuba tgk ig dia

OMG

iolls baru sekodeng. gigih sungguh beliau. tak terkesan pulak dengan berita gadis moscow tu
{:3_87:}

an2toncit Publish time 18-1-2019 11:29 AM

lasagna replied at 16-1-2019 01:27 PM
awok org pahang ke? kita kampung kat pekan.. blkng istana.
kalau time raya, singgah istana ada je ...

parents keje istana ke, kebanyakan yg dok padang polo tu ramai keje kt istana kan:D

klutzyklutz Publish time 18-1-2019 11:41 AM

sesukaje replied at 18-1-2019 08:35 AM
OMG

iolls baru sekodeng. gigih sungguh beliau. tak terkesan pulak dengan berita gadis moscow tu ...

Terhibur kan tgk ig cikgu clover tu. Gigih la nk edit, agong nangis dia pun nangis. Agong gelak dia pun gelak jugak. Memang sesuatu la acik clover ni.

lasagna Publish time 19-1-2019 07:29 PM

an2toncit replied at 18-1-2019 11:29 AM
parents keje istana ke, kebanyakan yg dok padang polo tu ramai keje kt istana kan

arwah tok ki and sedara ada keje istana.. kami ni dok kl jer..

monsterwife Publish time 20-1-2019 03:57 AM

simatakucing replied at 16-1-2019 08:38 AM
Hahahahahahha lawakla komen ni

Nak comment yg sama tapi tkut pc kn angkut balai

pearlady Publish time 20-1-2019 09:43 AM

akuMNdia replied at 16-1-2019 01:33 AM
sedikit rentung gitew

Terlebih kentang :lol:q

simatakucing Publish time 21-1-2019 07:26 AM

monsterwife replied at 20-1-2019 03:57 AM
Nak comment yg sama tapi tkut pc kn angkut balai

Haha.tulahkan sabo jelah

abil_tetra Publish time 22-1-2019 03:19 PM

mmg hensem tp low profile
salih sgt tgk dia ni kan....realiti xtau la

babysolaris Publish time 23-1-2019 10:04 PM

lasagna replied at 17-1-2019 02:03 PM
Tg Abd Rahman masih jer dgn Cik Puan Julita.
Tapi sbb Tengku ada bini no 2 plak skrg ni.. kena le ...

tapi event banyak dgn bahiyah ke apa no 2 nih.. ada rumah besar kat kl..

lasagna Publish time 28-1-2019 10:56 PM

babysolaris replied at 23-1-2019 10:04 PM
tapi event banyak dgn bahiyah ke apa no 2 nih.. ada rumah besar kat kl..

tg deraman mmg ada rumah di kl, dlu slalu nmpk beliau dgn cik puan julita kat klcc..
laa ni take turn laa kot dgn wife no.2 hehe..

babysolaris Publish time 24-3-2019 08:01 PM

lasagna replied at 28-1-2019 10:56 PM
tg deraman mmg ada rumah di kl, dlu slalu nmpk beliau dgn cik puan julita kat klcc..
laa ni take...

hehehhehe besarrrr rumah and ketaaa..heeh

selipar_hijau Publish time 27-3-2019 09:49 PM

klutzyklutz replied at 16-1-2019 01:40 PM
Peminat fanatic abe gong, @princess.clover.393
Cuba tgk ig dia

Uisyy saiko gile makcik tu

missflamingo Publish time 29-3-2019 10:04 AM

Muka dia matang ek padahal muda lagi
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11
View full version: Kekacakan Tengku Fahd mula curi tumpuan ramai


ADVERTISEMENT