aina_shaira Publish time 18-2-2018 11:54 AM

ALL ABOUT FOUNDER PRODUK

Edited by aina_shaira at 15-3-2018 08:43 AM

Assalamualaikum
Hi!! Jom kita bincangkan pasal founder2 produk malaysian yg bak cendawan tumbuh

Adakah dengan hanya meniaga 2 tahun secara online dah boleh buka byk butik dan cover kos operasi, marketing and so on

Isu lain jom kita cikcur...

sungaiseram Publish time 18-2-2018 02:51 PM

komen Bella je boleh?sheol nampak seperti mendengar kata dan taat pd so Carlll..

sungaiseram Publish time 18-2-2018 02:56 PM

carl bg pendapat psl jgn beli rumah sekarangggg tak sesuaiiii.
kenapa aku rasa dia main cakap ikut suka gigi dia je?..Spreading rumours dalam bidang yang bukan dia pakar? Senduuuuu

Kadaisaku Publish time 18-2-2018 03:07 PM

Carlos dan bella apa lagi ni :lol:

cmf_premierleag Publish time 18-2-2018 03:15 PM

Menyampah dgn hasben bella... Acah2 bagus mcm professor serba tahu

abangadek Publish time 18-2-2018 03:54 PM

whossss that pokemon

multinicky Publish time 18-2-2018 04:03 PM

kencang lg ke business theyols?? mcm dh sendu ja meols tgk

swayne Publish time 18-2-2018 04:31 PM

Nak tahu jeeee siapa yang dapat rm100k ke apa before BA shut down tu. tu jeee

betsyjohnson Publish time 18-2-2018 05:06 PM

swayne replied at 18-2-2018 04:31 PM
Nak tahu jeeee siapa yang dapat rm100k ke apa before BA shut down tu. tu jeee

Kan...kata nak nak bg 100k. Mana nya???

umbut Publish time 18-2-2018 05:07 PM

Tapi bella tu cantik:$

cahayamataku Publish time 18-2-2018 05:09 PM

Kat fb ramai yg bising sbb tahun lepas BA ada buat contest RM100K kan ? Tapi sampai la ni dorang tak announce pemenang lagi

cahayamataku Publish time 18-2-2018 05:10 PM

multinicky replied at 18-2-2018 04:03 PM
kencang lg ke business theyols?? mcm dh sendu ja meols tgk

Avvy chuols tu mengingatkan iols pada nek burung hantok la ;P

missinpiece Publish time 18-2-2018 05:11 PM


Bella comel

nura88 Publish time 18-2-2018 05:12 PM

2 tahun ke diorg buat bsns? carlos ckp diorg buat bsns dh 6-7 tahun, dr awal buat buat bsns sampai skrg masih asyik canang2 ckp jgn beli rumah, hrga rumah turun, x turun2 punnn dh 6-7tahun ni buat bsns ;P

multinicky Publish time 18-2-2018 05:21 PM

cahayamataku replied at 18-2-2018 05:10 PM
Avvy chuols tu mengingatkan iols pada nek burung hantok la

tgh ambik aura nek kerepot tu chuolsss;P

sungaiseram Publish time 18-2-2018 05:28 PM

cahayamataku replied at 18-2-2018 05:09 PM
Kat fb ramai yg bising sbb tahun lepas BA ada buat contest RM100K kan ? Tapi sampai la ni dorang tak ...

Teringat daku, dorang ada buat pencarian model ganti jannah kismih tu bersyarat kene beli baju dan posing pakai satu daripada koleksi dorang la.Berpusu la hijabis termasuk staff aku berposing konon2 kot rezki kan. skali tunggu2 nan hado. takda umum sapa yg terpilih ke apa, tunjuk gambar pemenang ke, tiba2 dh jumpa modelnya. gigih kau, sampai ke bangi pegi BA butik beli blouse.


Blouse tu buruk pula, tertanya2 nape org suka ye?kualiti hauk teruk.

swayne Publish time 18-2-2018 05:33 PM

missinpiece replied at 18-2-2018 05:11 PM
Bella comel

Ni gambar bila ye sebab Carl nampak semenggah lagi masa ni

sungaiseram Publish time 18-2-2018 05:50 PM

swayne replied at 18-2-2018 05:33 PM
Ni gambar bila ye sebab Carl nampak semenggah lagi masa ni

Tak silap i la, dia mcm ada ura2 nak jual ubat kurus, ke dh jual?? that why la semenggah sikit kot. dh kurus.

shernazz Publish time 18-2-2018 06:07 PM

Skang dia ada buka spa kan
Siap.ada.laser laser pelbagai
Huhu
Apakah yang meluluskan dia buat laser treatment bagai ni ek?
Ke xperlu apa apa kelulusan utk offer laser treatment ?

Parit.Hilton Publish time 18-2-2018 06:12 PM

sungaiseram replied at 18-2-2018 05:50 PM
Tak silap i la, dia mcm ada ura2 nak jual ubat kurus, ke dh jual?? that why la semenggah sikit kot ...

Si carl tu bukan rajin jogging dengan cycling ke. sebab tu leh kurus. kalau dia jual ubat kurus, dan ada yg beli memang bodoh la.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: ALL ABOUT FOUNDER PRODUK


ADVERTISEMENT