Thara Publish time 7-3-2017 01:48 PM

Biasa jer muka dia .. normal looking

iniraidram Publish time 8-3-2017 03:49 PM

get famous sbb bff ngn royal family..lucky her

ayjay Publish time 8-3-2017 03:52 PM

iniraidram replied at 8-3-2017 03:49 PM
get famous sbb bff ngn royal family..lucky her

;P;P gitu

ersazain77 Publish time 8-3-2017 04:30 PM

setau iols selain Al-kaftan yg jual kaftan tu family dia ada restoran dkt johor port & dapur kita dkt CS...

mamaezah Publish time 8-3-2017 04:34 PM

PSTTTT, NAK TANYa.....ORKA TU HAPA???

EvieWanKenobi Publish time 8-3-2017 05:37 PM

@mamaezah

orka = orang kaya ;P

lilpurplelady Publish time 8-3-2017 09:45 PM

Edited by lilpurplelady at 8-3-2017 09:46 PM

faz66 replied at 7-3-2017 10:48 AM
dekat terengganu? tak pernh pulak dengor...
alkaff yg ioll kenal org ganu, ada sharifah jgk, i thought amal ni kerabat sbb dia baik dgn kerabat johor, perak, terengganu, sheol pgl kerabat aunt2 je dkt insta sheol so ioll thought she must belong to any kerabat, rupanya menempel je?

me12345 Publish time 9-3-2017 08:24 AM

She is related by marriage.Some of her close relative married to royalties.

benfoster45 Publish time 9-3-2017 09:49 AM

Mcm tak sesuai je masuk kenamaan..selain jual kaftan apa dia buat

RooneyMara Publish time 9-3-2017 11:27 AM

benfoster45 replied at 9-3-2017 09:49 AM
Mcm tak sesuai je masuk kenamaan..selain jual kaftan apa dia buat

tak tau la apa lg dia buat. haha. tp iols slalu nampak dia kat IG. famous sbb kawan ngan org kenamaan la. bestfriend ngan TTA and raja sarina. one of collection jovianxTTA pun ada nama 'Amal'.

iols kengkadang stalk dia and adik dia deena tu. cantik2 belaka diaorg ni. kadang wonder jugak dia ni kerabat ke? tp org kat sini ckp orka

sssf83 Publish time 9-3-2017 03:06 PM

Weeee ada thread amalalkaff.. i suka follow her ig even tho dia jarang2 update. Cantik la pada mata i, her sisters pun sama cantik juga..

I rasa dia ni tunang family syed-sharifah juga ni. Cos ada pic bakal MIL and bakal SIL, yg mmg setau i tu mmg family syed. Cuma which syed taktau lah, ada 2-3bros kut in that family.. kalau betul la info i ni..

Tunggu saja hari dia nikah nanti.. tumpang happy for her

mokcikKSKB Publish time 10-3-2017 08:54 AM

Biasa je muka dia .typical muka melayu singkapur

mokcikKSKB Publish time 10-3-2017 08:55 AM

lilpurplelady replied at 8-3-2017 09:45 PM
alkaff yg ioll kenal org ganu, ada sharifah jgk, i thought amal ni kerabat sbb dia baik dgn keraba ...

Ada jugak keturunan sye sharifah yg alkaff.x sure dia ni keturan syes sharifah ke hanya surname dia alkaff mcm spesis merican.

cmf_Kezman Publish time 10-3-2017 10:30 AM

tak minat la dia ni. kaki himpit.

riantika Publish time 10-3-2017 03:48 PM

ersazain77 replied at 8-3-2017 04:30 PM
setau iols selain Al-kaftan yg jual kaftan tu family dia ada restoran dkt johor port & dapur kita dk ...

It's a food court tak sure sekarang ada lagi ke tak. and that's not theirs..tu SI punya, family diorang yang run the business...

kamexkame Publish time 10-3-2017 05:02 PM

cmf_Kezman replied at 10-3-2017 10:30 AM
tak minat la dia ni. kaki himpit.

so true. ptt story dia kt benang kaki menempel tu je cukup, xyah bukak benang sendiri since she bukan kerabat royalty

cmf_Kezman Publish time 10-3-2017 05:35 PM

kamexkame replied at 10-3-2017 05:02 PM
so true. ptt story dia kt benang kaki menempel tu je cukup, xyah bukak benang sendiri since she bu ...

khonn. tak faham apsal nak bukak thread bagai. acah2 femes.
kaki himpit TTA. kaki himit faisal naza tu. pui.

malaysiaku123 Publish time 16-3-2017 09:37 PM

Yg pntg i suka dia.lawa n xla sexy mana;P

Nur9786 Publish time 19-3-2017 04:23 PM

Katanyaa nk kawen dgn syed nabil ni :$

shernazz Publish time 19-3-2017 05:29 PM

Nur9786 replied at 19-3-2017 04:23 PM
Katanyaa nk kawen dgn syed nabil ni

cm pengacara rtm.tu
sarapudin ke apa th
Pages: 1 2 [3] 4 5 6
View full version: Amal Alkaff


ADVERTISEMENT