Syik_Gojet Publish time 11-1-2017 12:09 PM

kaeda replied at 11-1-2017 12:03 PM
Ala mcm best je   

Tak tgk lg,blum ade masa nak tgk..


la..ingatkan uols dah tgk..

terbaca spoiler dah...

huhu...

takpe ada masa layan slow slow..

kaeda Publish time 11-1-2017 12:12 PM

Syik_Gojet replied at 11-1-2017 12:09 PM
la..ingatkan uols dah tgk..

terbaca spoiler dah...


Iols kira da tgk jgak sbb belek youtube..tp paham je la part sape je yg ade:lol:

Iols bercadang nak tgk hari ni pun..ade spoiler pun bleh tgk banyak kali,suka punya pasal:lol:

Syik_Gojet Publish time 11-1-2017 12:14 PM

Edited by Syik_Gojet at 11-1-2017 12:20 PM

kaeda replied at 11-1-2017 12:06 PM
Waaa,jd neat and tidy..nampak ensem la jiwon   

Jiwon ni manage by two agensi ke?

tak silap utk sechkies under YG..
y aktiviti solo under agensi sedia ada..

iols demam jiwon sejak sechskies buat come back..
padahal dulu pandang sebelah mata pun tak kt jiwon ni.. hahaha..
pernah tgk beberapa episode dia jadi guest dlm RM.. tp no feeling..
bila dia join sechkies tiba2 mcm jiwon ni bersinar sinar di mata iols..
boleh gitu.. hahahaha...

jiwon ni memang segak tp dia kan jenis sempoi jer.. bila dia pakai neat n rambut kasi elok sikit..
terserlah segak dia tu.. keh3...terutama masa dia perform atas stage.. smart giler..

masa season 2, pd Na tiba2 terkejut jiwon pakai make up disebabkan sechskies baru buat comeback...

Syik_Gojet Publish time 11-1-2017 12:15 PM

kaeda replied at 11-1-2017 12:12 PM
Iols kira da tgk jgak sbb belek youtube..tp paham je la part sape je yg ade   

Iols bercad ...

sila la tgk.. tak sabar nak royan dgn uols.. hehehe..

terasa mcm rumah ni kita dua org jer.. hahaha

kaeda Publish time 11-1-2017 12:25 PM

Syik_Gojet replied at 11-1-2017 12:15 PM
sila la tgk.. tak sabar nak royan dgn uols.. hehehe..

terasa mcm rumah ni kita dua org jer.. h ...

Haha,betul la..mcm kita berdua je yg meroyan..tp tak pe la uols,ade tu nanti org join since nak tayang da kat tv:lol:

Iols syak stylist jiwon da tukar kan die jd lebih ensem,sechkies kan idol..dulu die buat tak kesah pun skang da buat concert merata da kena la tonjol imej idol tu..

Iols ingat uols demam mino,rupanya kekal jgak ngan jiwon,hehe..

Iols tgk sechkies ni suka tgk suwon tu,mmg mcm robot la..awek pun dpt yg muda dari die..


Syik_Gojet Publish time 11-1-2017 12:44 PM

Edited by Syik_Gojet at 11-1-2017 12:48 PM

kaeda replied at 11-1-2017 12:25 PM
Haha,betul la..mcm kita berdua je yg meroyan..tp tak pe la uols,ade tu nanti org join since nak ta ...
iols suka mino tapi tak la sampai demam mino...hahaha

iols suka jiwon pun pasal bukan kerana dia segak semata mata.. tp sebab suara dia y unik n paling penting personaliti..
bila iols tgk variety dia interview dgn sechskies, dari situ baru iols tau karektor dia..dia lain dari y lain..

pastu iols mula korek2 variety lama2 dia.. sekarang dah jadi kipas-susah-mati jiwon.. wakakakaka...

stylist jiwon terpaksa ubah imej supaya selari dgn idol zaman sekarang..mana leh member2 lain segak2, dia sorg ketinggalan.. hehe..
demi comeback, dia usaha kuruskan badan n jadi fit..uols perasan season 3- epi 1, jiwon jadi gila2 kembali mcm masa zaman 2d1n..banding season 1 n 2 dia layback..   

serius dia tak mcm org umo 38thn.. masa dia cameo dlm drama my wife having affair this week, iols ingat budak muda mana...drama tu dah habis baru iols tau tu dia. hahaha..

ZSHLR_mjX1Y
suwon paling normal dlm byk2 member sechskies.. dia sorg tak pakai subang.. style dia nampak matang n selari dgn usia dia..

nway kt tv bila start main??



Syik_Gojet Publish time 11-1-2017 01:21 PM

kaeda replied at 11-1-2017 12:25 PM
Haha,betul la..mcm kita berdua je yg meroyan..tp tak pe la uols,ade tu nanti org join since nak ta ...

saja je fangirls mino n jiwon dlm video y sama..
wakakaka..

eUYUHI59k3M

kaeda Publish time 11-1-2017 02:41 PM

Syik_Gojet replied at 11-1-2017 12:44 PM
iols suka mino tapi tak la sampai demam mino...hahaha

iols suka jiwon pun pasal bukan kerana di ...

Iols da tgkkkkk..haha..mmg fun..

Gila la dorg ni,jiwon punya pasal abes semua sangkut..kyuhyun je yg bgs,haha..tiba2 dpt nickname kyuwhy,rupanya kat konsert rap..

Iols suka jiwon,syg nya die kat wig..siap2 sikat lg,ingat tak suka sbb transform jd gegirl..

Mino nampak mengikut je dorg even blur,first variety yg kena travel and ade games..nampak na pd suka die and bg masa die nak comfortable..and betul la die tgk buat lagu tok IC..

Jaehyun da nampak sisi prank and nak kena kan org tp still baek hati bukak pintu tok kyuhyun..

Yg laen iols tak nak komen sbb dorg mmg mcm tu..haha..

Epi ni mmg fun even baru first epi tayang
;P

Kat tv 14/1 ni syik..

kaeda Publish time 11-1-2017 02:46 PM

Syik_Gojet replied at 11-1-2017 01:21 PM
saja je fangirls mino n jiwon dlm video y sama..
wakakaka..

Haha,mmg fangirls abes la..

Oh minooooo..

Jaehyun pun nampak fanboy mino ni ngan kyuhyun..mentang2 model asek puji je face shape,side profile..

Syik_Gojet Publish time 11-1-2017 03:08 PM

kaeda replied at 11-1-2017 02:41 PM
Iols da tgkkkkk..haha..mmg fun..

Gila la dorg ni,jiwon punya pasal abes semua sangkut..kyuhyun...

masuk ni kali ke 2 apa y crew rancang jadi berbeza.. masa 2.5 shooting berhenti separuh jln..
masa epi 1 ni pulak patutnya semua crew2 penuhkan bas.. tinggal 3 tempat kosong ja.. tp member2 dah dok dlm bas awal2..
tp end up still outcome 3 org dpt mkn coz dorg boleh confuse bas mana y betul.. hahaha.. jaehyun pandai, dia tgk kamera fokus kt bas mana

suka tgk pd na edit gambar dia penuh dlm bas.. hahaha...

mino walaupun blur2 tp reaction dia bagus.. harap2 dia boleh selesa coz so far dia nampak mcm takut2 sikit mungkin sbb dia makne..

kyuhyun dah boleh blend mungkin sebab dia kenal lama dgn semua cast2 tambah pengalaman dia dlm radio star...
dia boleh je ckp china.. masa interview dgn pd na dia ngaku tak reti ckp...

kesian kt jiwon, nak mkn tapi rambut panjang dia dok kacau.. dia layankan je jadi pmpn..siap tdo dgn rambut palsu.. sampaikan mino tak mo tdo dgn dia..mungkin rasa pelik kot.. hahaha..iols tak leh bayangkan kalau hodong y pakai rambut palsu..

masa kuiz tu pun nama musician tu lawak gak.. jiwon ckp alibaba, sooguen ckp abdulrahman.. haha..

cantik giler tempat dorg shooting tu.. iols rasa mcm nak p sana jer.. bukit2 tu nampak mcm lukisan..

sadis tgk beg sooguen, dorg buat time elipse beg sooguen.nakal tul crew2..


wima Publish time 11-1-2017 04:13 PM

Syik_Gojet replied at 11-1-2017 12:29 AM
Eun Ji Won transformation sepanjang NJTTW

Sebelum YG


Iols tggl jejak jap kt sini .

Jap lg nk gi lyn tgk 2.5 tu...

Btw, yg new jttw ni dorg tgh shooting lg or dh shooting siap2 bkn mcm 2d1n tu ek?

Sbb kyu pun nk gi plkn x lama lg kan...
Iols x penah tgk kyu dlm variety show..klau dlm radio star tu dia mcm klakar gak tp tenggelam sketla sbb dia maknae kan...

wima Publish time 11-1-2017 04:50 PM

Syik_Gojet replied at 11-1-2017 03:08 PM
masuk ni kali ke 2 apa y crew rancang jadi berbeza.. masa 2.5 shooting berhenti separuh jln..
mas ...

Uols...iols stress la tgk dkt kshowonline ni..

Tersekat2..turn off nk layan...

Slalu kalau show iols lyn kt ikshow ..smooth je...

Ada website lain x, yg ada subs njttw ni?

Syik_Gojet Publish time 11-1-2017 05:11 PM

Edited by Syik_Gojet at 11-1-2017 05:12 PM

wima replied at 11-1-2017 04:13 PM
Iols tggl jejak jap kt sini .

Jap lg nk gi lyn tgk 2.5 tu...

dah habis shooting.. cara shooting tak mcm 2d1n.. ni bukan long running variety..

dorg p china hujung bulan 11 selama seminggu.. semua epi y kita akan tgk masa dlm seminggu ni

sebab tu satu2 season tak byk episod dlm 10 epi mcm tu la.. mcm konsep youth of flower

Syik_Gojet Publish time 11-1-2017 05:13 PM

wima replied at 11-1-2017 04:50 PM
Uols...iols stress la tgk dkt kshowonline ni..

Tersekat2..turn off nk layan...


kan iols dah kasi satu lagi link...

http://obsesskpop.blogspot.my/2017/01/new-journey-to-west-3-ep1-eng-sub.html

click kt watch.. uols leh streaming situ

Syik_Gojet Publish time 11-1-2017 05:20 PM

wima replied at 11-1-2017 04:50 PM
Uols...iols stress la tgk dkt kshowonline ni..

Tersekat2..turn off nk layan...

satu lagi.. ni episode 1

http://kshow123.net/show/new-journey-to-the-west-3/episode-1.html#view/1484126119361/


ni yang 2.5, ada 7 part


zWtjzVPla24

TA2DpHhQiSA

XQ3tnIhlAYs

bPRC5TG98z0

qWw31JJ9nVk

BUeUd2AoQwg

wV_rMfSfS6Y

nah.......... semua ada


Syik_Gojet Publish time 11-1-2017 05:26 PM

wima replied at 11-1-2017 04:13 PM
Iols tggl jejak jap kt sini .

Jap lg nk gi lyn tgk 2.5 tu...


ni last variety kyunhyun sebelum enlist masuk army..
ni 1st variety kyunhyun style travel..

Syik_Gojet Publish time 11-1-2017 05:32 PM

kaeda replied at 11-1-2017 02:46 PM
Haha,mmg fangirls abes la..

Oh minooooo..


tu la.. mentang2 model..

puji2 handsome..rasa pelik lelaki puji mcm tu.

sib baik la jaehyun ni dah kawin.. so tak de la gosip gay.. hehe..


kaeda Publish time 11-1-2017 06:04 PM

Syik_Gojet replied at 11-1-2017 03:08 PM
masuk ni kali ke 2 apa y crew rancang jadi berbeza.. masa 2.5 shooting berhenti separuh jln..
mas ...

Iols kesian ngan crew,dorg bgn awal tgk2 da ade drama..yg berlari tu tak tahan,baru je bgn kot..

Mino kalo asah lg bakat die mesti best..masa kuiz tu amboi reaction mmg bleh buat sakit hati kot..da la nak kuiz japanese invasion,yg mane tak tau tu mmg pelik tp kalo tgk IC mesti tau nape..hehe..

Nasib baek masa dorg makan tu tak de komen kata tak sedap ke ape..iols risau jgak sbb makanan cina mcm greasy..nasib semua telan je..

Scene bukak beg mino iols pun tertonggeng jgak,ingat die buat ape rupanya ade code kat beg..clumsy jgak mino ni;P

Banyak duet tvn kan buat show mcm ni,youth over flower la,grandpa lg..kaya3..beg turtle suguen pun beli abroad..

Seminggu la beg suguen di time elipse kan..

Na pd punya editing mmg daebak!

kaeda Publish time 11-1-2017 06:06 PM

Syik_Gojet replied at 11-1-2017 05:32 PM
tu la.. mentang2 model..

puji2 handsome..rasa pelik lelaki puji mcm tu.


Iols pun pelik ade fanboy mcm jaehyun ni..

Ade gosip sebelum jaehyun kawen kata die gay tup2 keluar kat dispatch kena tangkap ngan ku nim..selamat la..

Syik_Gojet Publish time 11-1-2017 06:29 PM

kaeda replied at 11-1-2017 06:04 PM
Iols kesian ngan crew,dorg bgn awal tgk2 da ade drama..yg berlari tu tak tahan,baru je bgn kot..
...

rasanya japanese invasion saja y mino tau..
kalau tgk preview kan dia digelar raja bodoh..hodong kata dia tak pernah ckp mcm ni kt jongmin...
excited next epi nk tau.. harap2 fan mino tak royan..hehehe..

masa waktu mlm dlm bilik, jiwon ckp dia tak suka wonton.. tapi dia tetap nak menang gak.. masa mkn wonton dia puji..katanya tak sama rasa mcm kt korea.. gamaknya terus dia suka.. jiwon ni kalau benda dia tak suka mkn dia jujur ja..

suguen sound kata takyah berlari kesian kt cameraman.. celik2 mata terus kena lari.. jaehyun saja je nak lari2 sakat member lain..hodong n kyuhyun tak tau apa2 ikut lari sekali..padahal ada sejam lagi kot masa.. haha.. at lest dorg ni ada sense of variety..masa cameraman tak da, time kepala hodong sangkut..dorg rakam guna hp... ada jugak footage..

tvn ialah tv cabel berbayar. mungkin sbb tu duit byk.. even drama2 tvn byk best2.. tahun 2016 kebanyakkan drama y iols suka dari tvn..

kt rumah iols tak de langgan korea pack.. so tak leh tgk tvn.. takat kbs n one hd je la..

editing pd na memang deabak.. 70% editing menyebabkan cete ni fun.. kalau bukan sebab edit, cete ni jadi biasa2 jer.. part mino sesat pun boleh edit jadi lawak.. gamaknya sbb dorg under tvn kot, so pd na diberi kebebasan..


Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
View full version: [TVN] New Journey To The West Season 3- Start 8 Jan 2017


ADVERTISEMENT