kaeda Publish time 31-1-2017 04:35 PM

Star_el replied at 31-1-2017 04:31 PM
yep, mcm uneasy feeling while sleeping, jadinya mcm xcukup rest. AKu bila tersedar tgh duduk tu, m ...

Mmg uneasy la kan,letih lg..kena banyak destress ni..

Kena elakkan buat benda stress or release everything,lama2 nanti ok la tu..sbb tido itu penting:$

Syik_Gojet Publish time 31-1-2017 04:55 PM

Star_el replied at 31-1-2017 03:50 PM
tulah jaeduck kuruih gile.
Tp maybe lg cepat lose weight sbb dia menari kan, cm jaejin pun muka c ...
jaeduck muka jenis comel..bila hilang pipi nampak mcm sakit.. tp bagi aku dia paling fotogenik.. kalau tangkap gambar dia nampak mcm model..
jeajin tu badan ketak2.. masa weekly idol, dia mkn paling byk..org lain dah give up dah..
sebab sunghoon la, group dorg digelar vampire.. habis semua try hard to look young.. bagus gak stylist YG, gayakan dorg ikut personaliti... tgk retis YG memang style2 mcm tu kan contoh bigbang..
suwon dia makne tp nampak paling normal coz dia memang tak mo pakai mcm org muda.. tgk baju2 dia tak de y pelik2..even rambut pun hitam n dia sorg tak tindik telinga..

ramai org new fans minat sechskies sbb personaliti dorg.. lepas weekly idol bertambah2 fans..

Syik_Gojet Publish time 31-1-2017 07:24 PM

Edited by Syik_Gojet at 31-1-2017 07:25 PM

Star_el replied at 31-1-2017 04:31 PM
yep, mcm uneasy feeling while sleeping, jadinya mcm xcukup rest. AKu bila tersedar tgh duduk tu, m ...

-double post

Syik_Gojet Publish time 31-1-2017 07:25 PM

Star_el replied at 31-1-2017 04:31 PM
yep, mcm uneasy feeling while sleeping, jadinya mcm xcukup rest. AKu bila tersedar tgh duduk tu, m ...

eh.. ko pun jadi mcm tu.. tdo sambil duduk.. bila duduk tu terjaga sampai sok pagi ker?

Syik_Gojet Publish time 31-1-2017 07:27 PM

kaeda replied at 31-1-2017 04:23 PM
Oo da tgk ke   

Masa tu tony ahn tgh hangat ngan doeksun   


uik.. tak tau lak tony couple dgn dia.. jauh gak jarak umo..

still couple lagi ka?

kaeda Publish time 31-1-2017 07:43 PM

Syik_Gojet replied at 31-1-2017 07:27 PM
uik.. tak tau lak tony couple dgn dia.. jauh gak jarak umo..

still couple lagi ka?

Putus da,biasa la alasan dorg..sibuk..16 taun gap dorg:lol:

Gutaeng hyung ngan awek die 17 taun sama mcm kim goeun ngan bf..

kaeda Publish time 31-1-2017 07:45 PM

Syik_Gojet replied at 31-1-2017 04:55 PM
jaeduck muka jenis comel..bila hilang pipi nampak mcm sakit.. tp bagi aku dia paling fotogenik.. k ...

Jaeduck diet2 pun hari2 mencemar duli kat kafe YG tu,da tinggal dekat ngan YG:lol:

Tinggal tony duk sorg2 kalo jaeduck busy ngan sechkies..

Star_el Publish time 31-1-2017 08:47 PM

Syik_Gojet replied at 31-1-2017 07:25 PM
eh.. ko pun jadi mcm tu.. tdo sambil duduk.. bila duduk tu terjaga sampai sok pagi ker?

tak, slalu nnt aku tersedar yg aku tgh duduk, n paksa diri baring blk, cek jam la dulu, kot2 dh time utk bangun ke. (bukan nk tahajud ke ape ;P)

Star_el Publish time 31-1-2017 08:48 PM

@Syik_Gojet @kaeda aku tgh tgk human condition season 2 ni, tgk rupanya jiwon ni jenis takleh sorok muka kalau guilty, mesti kantoi gk lol! patutlah kalah jadi mafia

wima Publish time 31-1-2017 09:03 PM

Syik_Gojet replied at 30-1-2017 01:17 AM
OT jab...

terjumpa klip ni lama.. wajib kena share ni...


Gigih iols ulang2 tgk vid yg uols tepek ni...

Cute la dorg, leh main2 lak tgh perform ek..hihi

Rs rindu plak nk melayan sechs kies...

Iols sejak dh melayan sungjae dkt return of superman..rs suka plak tgk jiyong...sopan je budaknya..dia melayan je karenah sungjae yg cute tu...

So kesimpulannya, iols suka jaejin dgn ji yong..hihi..jiwon uols dh cop kn..kiki

kaeda Publish time 31-1-2017 09:09 PM

Star_el replied at 31-1-2017 08:48 PM
@Syik_Gojet @kaeda aku tgh tgk human condition season 2 ni, tgk rupanya jiwon ni jenis takleh sorok...

Haha,jiwon mmg innocent sgt kalo bab2 mcm tu..

Die mmg too anxious kalo maen mafia tu..

Sayang tgk human condition stop,jiwon ngan bong taegyu tu la penyelamat..suka sgt menyakat yoon sang hyun..

Star_el Publish time 31-1-2017 09:11 PM

wima replied at 31-1-2017 09:03 PM
Gigih iols ulang2 tgk vid yg uols tepek ni...

Cute la dorg, leh main2 lak tgh perform ek..hihi
...

memula playful pushing, pastu dok bertolak2 betul2 tang penamat tu, kelakor!

wima Publish time 31-1-2017 09:14 PM

Star_el replied at 31-1-2017 09:11 PM
memula playful pushing, pastu dok bertolak2 betul2 tang penamat tu, kelakor!

Tula...memula tgk..eh, cepat je abis vid ni...trus ulang2 balik nk tgk btul2...hihi...

Btw..hai uols...iols new fan sechs kies gak..

Njttw epi latest blum smpt lyn lg..saje jengah sini dulu..tp skip post2 spoiler sbb nnti x saspen la..kiki

wima Publish time 31-1-2017 09:18 PM

kaeda replied at 31-1-2017 09:09 PM
Haha,jiwon mmg innocent sgt kalo bab2 mcm tu..

Die mmg too anxious kalo maen mafia tu..


Human condition yg mana ek uols?

Iols penah melayan yg first season kot...yg dorg duduk satu rumah x leh ada sampah ke mcm mana tu..sume mende kena recycle..masa tu geng2 comedian ni yg join..ada junho time tu...

Yg jiwon ni iols x prasan...

Star_el Publish time 31-1-2017 09:20 PM

wima replied at 31-1-2017 09:14 PM
Tula...memula tgk..eh, cepat je abis vid ni...trus ulang2 balik nk tgk btul2...hihi...

Btw..hai ...

hai, fans baru gk iols haha, oh sorry2 kitorg dok komen spoiler plak, sini xde button hide spoiler.
tp serius, byk betul vid sechskies yg kelakar, memasing ada perangai sendiri

wima Publish time 31-1-2017 09:22 PM

Star_el replied at 31-1-2017 04:22 PM
haruslah dh tgk
aku mmg follow happy together, hyunmoo and kian84 are my biases too lol!

Happy together bile ni uols?

wima Publish time 31-1-2017 09:24 PM

Star_el replied at 31-1-2017 04:28 PM
lol gigih aku google nk tau who the heck is doeksun, hyeri rupanya
si heejun gigih nk kantoika ...

Yup...br jumpa geng yg lyn i live alone..

Iols suka tgk show tu...suka tgk lifestyle retis2 ni..sempoi je dorg kt umah...

N yupp...iols pun sama suka hyunmoo lpas tgk dia dlm i live alone...dia kelakar n pemurah budaknya...sblm tu iols x suka lgsg kt dia...haha..

kaeda Publish time 31-1-2017 09:27 PM

wima replied at 31-1-2017 09:18 PM
Human condition yg mana ek uols?

Iols penah melayan yg first season kot...yg dorg duduk satu ru ...

Season 2 tok actor/singer/model..

After junho punya team which comedian tu ade female comedian lepas tu baru team jiwon ni..

wima Publish time 31-1-2017 09:27 PM

Star_el replied at 31-1-2017 09:20 PM
hai, fans baru gk iols haha, oh sorry2 kitorg dok komen spoiler plak, sini xde button hide spoiler ...

Haha..xpe2...

Iols yg layan lmbt...tp gigih nk jengah sini dulu...

Dh agak dh syik mmg akan lyn awal punya...dia tgh hardcore minat jiwon tu.. ;P

Pastu ada gak geng sechs kies kt sini..laju tred ni...best..byk info.. :lol:

wima Publish time 31-1-2017 09:30 PM

kaeda replied at 31-1-2017 09:27 PM
Season 2 tok actor/singer/model..

After junho punya team which comedian tu ade female comedia ...

Ooo..ok..

Tp dorg buat format lain2 utk setiap season ek?

Iols prnah gak ter tgk yg comedian pompuan tu..x best sgt maybe sbb pompuan2 ni..hihi

Ommo..ot jauh ke laut dlm dh nmpknya kan... ;P
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20
View full version: [TVN] New Journey To The West Season 3- Start 8 Jan 2017


ADVERTISEMENT