CARI-MAL Publish time 9-12-2016 01:18 PM

Malu! Artis Kpop Pula Yang Elak Bersalaman Peminat Bertudung

Jika suatu ketika dahulu kita digemparkan dengan kes gadis bertudung berpeluk dan dicium artis dari Korea, baru-baru ini video anggota kumpulan GOT7, Jinyoung mengelak daripada bersalaman dengan gadis bertudung pula menjadi trending di laman sosial.




http://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/201612/09/130244tbzbmzllm3bwhb8l.jpg



Video bedurasi empat saat yang dirakam ketika sesi bertemu peminat yang dinamakan Hello Session itu memaparkan seorang gadis bertudung yang begitu teruja untuk bertemu Jinyoung.


Ketika melalui di hadapan Jinyoung yang sedang melambai-lambai ke arah peminatnya, gadis itu membuat percubaan untuk bersalaman dengan artis dari Korea itu. Walau bagaimanapun, cubaannya gagal apabila Jinyoung terus menarik tangannya dengan pantas bagi mengelakkan tangan mereka dari bersentuhan.


https://www.facebook.com/shazwani.adawiah/videos/380540065618967/



Video itu dimuat naik di laman sosial Facebook dan Twitter oleh netizen yang dipercayai peminat kumpulan GOT7 dan sudah pastilah ia mendapat perhatian peminat dan netizen lain yang turut memuji tindakan Jinyoung itu.




http://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/201612/09/131714zhppnoq6lniezyl1.jpg
http://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/201612/09/131557jumdku5k44x5q2p4.jpg
http://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/201612/09/131557uhww88ocz8qwwqbr.jpgSumber foto: Twitter





Bagus betul Jinyoung ya. Bukan sahaja peka dengan persekitarannya, malah menghormati peminat bertudung. Perkara ini dah jadi seperti terbalik pula apabila peminat bertudung yang terkinja-kinja mahu bersalaman dengan artis Kpop berkenaan. - CARI

krustykrab Publish time 9-12-2016 01:50 PM

Terkinja2nya yg bertudung tu:lol:

mrizumi Publish time 9-12-2016 01:55 PM

Cepat gak dia react..haha..yg ppuan tu plak mcm over nk capai2..

mokcikKSKB Publish time 9-12-2016 02:47 PM

CARI-MAL replied at 9-12-2016 01:18 PM
Jika suatu ketika dahulu kita digemparkan dengan kes gadis bertudung berpeluk dan dicium artis dari...

Xde rupa salam pun.. ;P

pearl.silver Publish time 9-12-2016 02:47 PM

Ohh masih segar di ingatan kes dulu peminat bertudung yg lebih2 nk peluk artis2 kpop

alien88 Publish time 9-12-2016 03:22 PM

oh nk high-five je..
good job jinyoung~~
rugi lak xdpt g ari tu.. huhu

beautifulorchid Publish time 9-12-2016 04:00 PM

krustykrab replied at 9-12-2016 01:50 PM
Terkinja2nya yg bertudung tu

malu kan tengok pomwan bertudung terkinja kinja kat konsert..lagi menyedihkan pomwan tua pengusaha product kecantikan ( DR V**A & friends) tergedik-gedik kat konsert gegar vaganza... geli siott

Nt-ViruS Publish time 9-12-2016 04:47 PM

oh ok keluar dah

green~tea Publish time 9-12-2016 04:55 PM

Wow good for him that respects our culture & agama...

Dia ni penyanyi berkumpulan ke penyanyi solo ke pengacara ke pelakon???

green~tea Publish time 9-12-2016 04:56 PM

Iols is susah nak identify sbb semua retis korea muka lebih kurang je;P

nadie90 Publish time 9-12-2016 07:05 PM

Hehe depa da alert da sblm nie depa mai wat fan meeting kna pkai sarung tangan....bagus JR{:1_132:}

HannahMontana Publish time 9-12-2016 07:56 PM

Ibuuuuuuuuuuu......calon menantu ibu sudah dijumpai........:lol::lol:

sueburn Publish time 9-12-2016 11:05 PM

Birahnye kau dek..

merrissa Publish time 10-12-2016 01:31 AM

aku rasaaaa bukan sebab dia tau tatasusila islam....tapi memang PEMINAT dilarang sentuh retis tuh...nampak bodyguard pon tahan...and KEBETULAN pompuan bertudung yang GATAI BIJIK lak yang nak HIGH FIVE dengan retis tuh....sotrending la kononnya dia menghormati isle....

AlienGurlz Publish time 10-12-2016 01:34 AM

Aku rasa dia bukan nak elak sebab perempuan tu muslim, tapi takut perempuan tu buat apa-apa kat dia je.
Pengawal kat situ pun macam nak tolak perempuan tu dari dekat dengan Jinyoung.

AlienGurlz Publish time 10-12-2016 01:35 AM

merrissa replied at 10-12-2016 01:31 AM
aku rasaaaa bukan sebab dia tau tatasusila islam....tapi memang PEMINAT dilarang sentuh retis tuh... ...

Sama pulak dengan apa yang aku cakap.:lol:

merrissa Publish time 10-12-2016 01:37 AM

AlienGurlz replied at 10-12-2016 01:35 AM
Sama pulak dengan apa yang aku cakap.

kannnn....

tapi still sedih sebab minah tudung tuh x amal kan ajaran islam sebaiknya...

BebeQ Publish time 10-12-2016 10:25 AM

moga adik kepam itu tak runtuh jiwa untuk buka tudung pula selepas ini.

LavaUollss Publish time 10-12-2016 12:44 PM

merrissa replied at 10-12-2016 01:31 AM
aku rasaaaa bukan sebab dia tau tatasusila islam....tapi memang PEMINAT dilarang sentuh retis tuh... ...

khennnn...kemungkinan tu ada. Tapi gigih ummah tularkan. I is bangga kata theyoll konon beliau seorang yg memahami budaya

Shiraniami Publish time 13-12-2016 07:24 PM

Hey bro! Hi kawan2!!

30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!

Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain
Mari mari mari!
http://i68.tinypic.com/oqwwuh.png
Hari2 miskin, bila la nak kaya!!! :lol:
Pages: [1] 2
View full version: Malu! Artis Kpop Pula Yang Elak Bersalaman Peminat Bertudung


ADVERTISEMENT