CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Steady Anwar, Umur 74 Tahun Mampu Buat ‘Plank’!

13-10-2021 05:38 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1499| Komen: 18

Description: Tular di media sosial mengenai hantaran Datuk Seri Anwar Ibrahim (DSAI) yang memuat naik video pendek dirinya melakukan senaman bersama jiran, sekali gus menarik perhatian warganet.
Tular di media sosial mengenai hantaran Datuk Seri Anwar Ibrahim (DSAI) yang memuat naik video pendek dirinya melakukan senaman bersama jiran, sekali gus menarik perhatian warganet.


Kredit foto: IG Anwar
 
Manakan tidak, siapa sangka ahli Parlimen Port Dickson ini, masih gagah seperti orang muda malah mampu melakukan senaman plank secara santai tanpa kelihatan letih di usianya 74 tahun.

Tertarik dengan aktiviti yang dilakukan Anwar, warganet membanjiri ruangan komen hantaran tersebut dengan memberikan komen-komen yang positif serta kagum melihat keupayaannya melakukan senaman itu.



Sekadar info,selain memegang jawatan sebagai Ahli Parlimen Port Dickson, Anwar juga menggalas tanggungjawab sebagai Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan ketua gerakan Pakatan Harapan.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matbad 13-10-2021 08:48 PM
tak ada yg komen ka??
Quote MontanaHannah 13-10-2021 08:52 PM
dia pernah buat lebih teruk dari plank lah

-tumbuk mata dia sendiri lepas tu tuduh org lain yg tumbuk

- xsakit kena asic arsenik tp dia berlakon sakit ,,pening doktor masa tu kena tuduh mcm2


- main jubor saiful

-main bughitt china doll


-main bughittt jijah kipas

-ada numbers


cehck punya check jijah kipas yg dapat madu bernombor

muahhahahhahahhaha
babi lah anwar

dia punya propa haramjaddah

Quote kakikuDibibirmu 13-10-2021 08:52 PM
Dahulu semasa akak belajar kuliah fizik ada guna Planck constantng
Quote matbad 13-10-2021 11:15 PM
MontanaHannah: dia pernah buat lebih teruk dari plank lah-tumbuk mata dia sendiri lepas tu tuduh org lain yg tumbuk- xsakit kena asic arsenik tp dia berlakon sakit , ...

marahnya kamu haha
Quote Raline 13-10-2021 11:18 PM
ini isu SEMASA ke?

@Xim
Quote LoveSungmin 13-10-2021 11:44 PM
ni je yang bang non mampu buat untuk tolong rakyat? loser
Quote Xim 14-10-2021 07:57 AM
Raline replied at 13-10-2021 11:18 PM
ini isu SEMASA ke?

@Xim

Bukan Isu Semasa....kenapa awaaa?
Quote keane.somewhere 14-10-2021 08:19 AM
Kena kencing banyak kali dengan si nyanyuk tua
Quote keane.somewhere 14-10-2021 08:19 AM
Kena kencing banyak kali dengan si nyanyuk tua
Quote lipans 14-10-2021 08:31 AM
Nampaknya, tulang belakang beliau kuat sejak keluar penjara.
Quote capiloton 14-10-2021 08:41 AM
mantap. orang muda pun belum tentu boleh buat plank seminit.
Quote Nenasketum 14-10-2021 08:58 AM
Eppy gillerrr dah dapat tarap Munturi. Ni nak show off pada pretty boys kah? Tanya jerk hehehehe
Quote ally9970 14-10-2021 09:14 AM
Tulang belakang dia dah fully sembuh ke? Ke mmg tak pernah sakit tulang belakang?
Quote Cik_jantung 14-10-2021 09:18 AM
Tukang belakang dia sakit bermusim... Haha
Quote orgsepang 14-10-2021 09:26 AM
Orang pernah sakit teruk tulang belakang boleh buat macam tu ke? Tanya je.
Quote fly_in_d_sky 14-10-2021 11:42 AM
orgsepang replied at 14-10-2021 09:26 AM
Orang pernah sakit teruk tulang belakang boleh buat macam tu ke? Tanya je.

ha ah
kata sakit teruk tulang belakang
sampai nak jalan lebih 10 tapak ke mahkamah kata tak boleh
tapi plank boleh?
keluarbiasaan apakah ini?
Quote hashashes 14-10-2021 11:43 AM
Wah baya bapak aku rupanya
Quote KamikuP 14-10-2021 12:44 PM
MontanaHannah replied at 13-10-2021 08:52 PM
dia pernah buat lebih teruk dari plank lah

-tumbuk mata dia sendiri lepas tu tuduh org lain yg tu ...

Khenn sistur..
Dia ni mmg hamjadah punya manusia, slps dia jahid komedi jatuh nombor 2.
Suruh jahid komedi buat plank moga sihat tulang belakang heolls takyah gi luar negara ambik rawatan.

Lihat semua komen(18)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 08:27 AM GMT+8 , Processed in 0.195855 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top