CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Juara Nasyid Kelantan, Naib Juara Peringkat Malaysia- Iqbal Tawar RM500 Ribu Nak Buat Lagu, Caprice Bagi Respon

12-10-2021 11:47 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8974| Komen: 79|Original author: Oleh: Saiful

Description: Iqbal Zulkifli yang sbelum ini hangat diperkatakan dengan DS Vida terus mencetuskan kontroversi apabila menawarkan RM500 ribu kepada mana-mana pihak yang boleh menghasilkan lagu untuknya.
Iqbal Zulkifli yang sbelum ini hangat diperkatakan dengan DS Vida terus mencetuskan kontroversi apabila menawarkan RM500 ribu kepada mana-mana pihak yang boleh menghasilkan lagu untuknya.



Foto: IG

Kata Iqbal, bajet itu rendah sahaja memandangkan ia merangkumi kos vieo muzik. 

Katanya dia kena berjimat dalam keadaan ekonomi yang tak boleh dijangka sekarang.



Tambahnya dia tak mahu disamakan dengan pengasas produk lain yang pernah menghasilkan lagu sebelum ini kerana dia ada pengalaman dalam bidang nyanyian.


"Jangan samakan saya degan founder lain, asalkan ada duit boleh buat lagu. Saya pernah juara nasyid negeri Kelantan dan naib juara peringkat Malaysia di radio.

"Ibu saya penulis lirik album nasyid juara kebangsaan,"akuinya di IG Story.



Tak sangka, Caprice ada bagirespon kepada tawaran Iqbal itu.

"Kita boleh buat sekali dengan muzik video bro atas pasir range rover Insya-Allah sek sek kito," tulisnya.



Susulan itu Iqbal ada meminta pendapat pengikutnya sama ada Caprice boleh dipilih untuk menghasilkan lagu buatnya.

"Okay tak jika saya minta Caprice buatkan lagu untuk saya? Saya perlukan pendapat orang kerana saya bukan orang industri muik dan tak mahu dicop industri muzik."


Pendapat anda bagaimana? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote trexxxxxi 12-10-2021 11:59 AM
Ya Allah... Sepol....
Heshe ni bukan rentis pun
Quote Normabaru 12-10-2021 12:00 PM
Kata bg sejuta sebulan xde masalah hujung2 500k pon byk justifikasi nk bgtau netizen..hahhaa..ponen sungguhlaaa..

Sembang kencang sgt tp almari N wardrobe letak 50sut pon xmampu nk beli
Quote musangbodoh 12-10-2021 12:09 PM
ini semua cincau..
Quote Tokeybundle 12-10-2021 12:20 PM
Senyap blh x
Aku sokong trexxxxxi
Dia bkn retis poonnnnn......
Stop la citer psl makhluk ni
Quote kiah_mai_pulak 12-10-2021 12:25 PM
sampah lahhh
Quote azie5zoe 12-10-2021 12:31 PM
Alaaahh..juara nasyid. Nasyid tu nyanyi ramai-ramai bolehlah cakap, iols dari sekolah rendah, sekolah menengah sampailah dah kerja ni, selalu jer kena jd wakil nasyidlah, koirlah. Bajet suara sedap, sekali dengar suara sendiri kat voice mesej tobat lahom nak nanyi lagi, diri sendiri pun tak selera dengar suara sendiri inikan lagi orang lain so janganlah cakap besar.
Quote laksmanabentan 12-10-2021 12:38 PM
pergi pasar cari cincau.......
Quote JohnyEnglish 12-10-2021 12:42 PM
Comelnyerrr
Quote kakakgarang 12-10-2021 12:44 PM
ala marketing taik je hari tu.. sebenarnya nk up nama je kan.. nyahh kau nampak gayahhhh
Quote JohnyEnglish 12-10-2021 12:44 PM
Pgi la suruh sohai saad buatkan lagu.dia pun x leh gi mana tu.ada 500k satu album dia blh buat
Quote ais_kosong 12-10-2021 12:47 PM
aku nak p cari cincau!!!
geli haih
Quote laksmanabentan 12-10-2021 12:53 PM
JohnyEnglish replied at 12-10-2021 12:44 PM
Pgi la suruh sohai saad buatkan lagu.dia pun x leh gi mana tu.ada 500k satu album dia blh buat

kann... baru la sskjp..
Quote PrinceAlladin 12-10-2021 01:04 PM
Ada masalah ka reporter cari ni.bila pula jantan ni jadi artis?
Quote johan-adx 12-10-2021 01:18 PM
dasyat bal ni
Quote Tutul 12-10-2021 01:45 PM
Normabaru replied at 12-10-2021 12:00 PM
Kata bg sejuta sebulan xde masalah hujung2 500k pon byk justifikasi nk bgtau netizen..hahhaa..ponen  ...

Ini klako almri n wardrobe pn non hadoo ea dokk
Tpi iolss bekenan kt meow maincoon oyen tu.. memg color dy cmtu k.. mcm kn spray
Quote Mooverine 12-10-2021 02:34 PM
sama ja modus operandi mereka ni kan..
geng2 alip sukri, sajat, dato vida, sapiee..
jadi founder, pastu show off kaya , pastu cetuskan kontroversi yg buat orang ramai muntah, pastu sentap bila kena kecam, pastu jadi penyanyi..
2022 nanti, tengok siapa la lagi join geng2 mereka ni
Quote eLiaD 12-10-2021 02:44 PM
kenit lapar..kenit nk mkn nasik
RiP
Quote bungarose 12-10-2021 03:03 PM
Mamat nih clone alif syokri kerr
Marketing strategy bodow2 alang sentiasa play victim
Meloya tengok
Quote slyfynx 12-10-2021 03:14 PM
Sepul, celah mana retis mamat sengkuang ni?

Lihat semua komen(79)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 03:27 AM GMT+8 , Processed in 0.169477 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top