CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kahwini Bapa Teman Lelaki Sebab Nak Tolong Hilangkan Sedih

12-10-2021 09:43 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4975| Komen: 35

Description: New Delhi: Seorang wanita sanggup mengahwini bapa teman lelakinya bagi menghilangkan kesedihan kekasihnya.
New Delhi: Seorang wanita sanggup mengahwini bapa teman lelakinya bagi menghilangkan kesedihan kekasihnya.

TimesNowNews melaporkan kisah itu dikongsikan seorang pengguna TikTok @ys.amri yang mendedahkan bertindak sebegitu selepas ibu teman lelakinya meninggal dunia.


Dia mengakui sanggup melakukan apa saja bagi memberi semangat kepada teman lelakinya dalam tempoh sukar.


Gambar Hiasan

"Ibu teman lelaki saya meninggal dunia. Oleh kerana tidak mahu dia sedih, saya ambil keputusan berkahwin dengan bapanya.

"Saya lakukannya supaya teman lelaki saya dapat merasakan kasih sayang seorang ibu," katanya.

Februari lalu, seorang wanita berusia 44 tahun melarikan diri bersama teman lelaki anak perempuannya yang sedang hamil menyebabkan seluruh keluarganya terkejut.


Hubungan antara mereka bermula ketika Jess Aldridge, 24, yang hamil dan teman lelakinya, Ryan Shelton berpindah ke rumah ibunya, Georgina akibat Covid-19 di sebuah rumah dekat Stow-on-the-Wold, Gloucestershire di England.

Lebih menyedihkan semuanya terlambat apabila ibu dan teman lelakinya sudah berkahwin. -CARI

Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote redz85 12-10-2021 09:49 AM


apa lah bongok nya alasan
Quote wanokakaka 12-10-2021 09:51 AM
adoi nk bg kasih sayang yea,, jgn jad lain dah la yea... dua2 dia tibai kang..
Quote sonya21 12-10-2021 09:52 AM
Apo cerita aku baca niiiiii....
Quote 5677 12-10-2021 09:54 AM
untung lahhhhhhhhhhhh
Quote KIM.K 12-10-2021 10:04 AM
Eh                    
Quote Mooverine 12-10-2021 10:08 AM
Aih tek hahahha
Alasaannn
Quote darkness 12-10-2021 10:10 AM
Quote batmana 12-10-2021 10:15 AM
Ni drama Tamil x infinity punya level
Quote babelina 12-10-2021 10:20 AM
ingat kn kt seberang jer kes2 giler.. india pn sama.. hahaha
Quote Artemesiaa 12-10-2021 10:24 AM
Betul ke alsannya tu ke pak boipennya tu kaya banyak duit dari boiprennya jika benar tak hairan boleh beralih arah
Quote cucutokwan89 12-10-2021 10:25 AM
bila hidup ikut nafsu masing2 je

kisah mak kawin lari tu yg naya

Quote Dorotheas 12-10-2021 10:33 AM
Gf kawen bapak bf .. bf lari dgn mak gf.. ah da mcm keluarga 69
Quote ellejo 12-10-2021 10:56 AM
sudahla. memang ada affair sebelum ni.

orang yg bercinta dgn org lain tapi kawen dgn ahli keluarga mereka ni biasanya ada twisted mind.
Quote orkidorkido 12-10-2021 10:57 AM
Hmm padahal memang dah nak
Quote akuchenta 12-10-2021 11:12 AM
Asal korang bahagia...
Quote shark_eow7 12-10-2021 11:38 AM
plot twist citer ramil pon tkde mcm ni. ape pon boleh. hahahahah
Quote RatuDunia94 12-10-2021 11:50 AM
Berita dr India & Indon kalau x pelik2. Mmg x sah.
Quote Nnasda53 12-10-2021 11:52 AM
Elok sangat lah tu..keluarga parpu.
Quote ais_kosong 12-10-2021 12:00 PM
Giler ke dik.. Dari gf kau nak naik taraf jadi maknya pula

Lihat semua komen(35)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:34 AM GMT+8 , Processed in 0.092557 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top