CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ustaz Don Nampak Lain, Bertambah Segak!

12-10-2021 11:29 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 5636| Komen: 33|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Penampilan terbaharu pendakwah bebas, Ustaz Don Daniyal meraih perhatian peminat.Foto :



Penampilan terbaharu pendakwah bebas, Ustaz Don Daniyal meraih perhatian peminat.

Tidak lagi berserban, Ustaz Don, 37 dilihat menayangkan rambutnya yang agak ikal dan berpenampilan lain dari kebiasaan bersama sepasang kot.

Tapi, jangan risau, ia untuk jenama produk pakaian dia dan isterinya.

Foto :IG
Meninjau ke laman instagramnya, Ustaz Don tampil dengan pelbagai gaya dan busana khusus untuk produk mereka.

Foto : IG



Bagaimanapun, seperti kebiasaan Ustaz Don tetap menyelitkan tazkirah dalam setiap hantarannya bagi mengingatkan netizen supaya tidak alpa dengan dunia.

Reaksi netizen juga pelbagai, ramai yang memuji kelainan dan tidak sabar untuk mendapatkannya sementara ada pula yang hairan seolah-olah mengambil kesempatan.

Apa pun, kita sebagai netizen jangan judge ya. - CARI












Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote helicornia 12-10-2021 11:42 AM
Hensem I like
Quote RatuDunia94 12-10-2021 11:44 AM
Kenapa kalau pendakwah pakai mcm ni x boleh ke? Iols lbh prefer mcm ni drpada berjubah.. berserban berjambang x terurus nampak kepam... Yiksss..
Quote KIM.K 12-10-2021 12:04 PM
Rambut Gi Hun
Quote adelea 12-10-2021 12:05 PM
Orang muda mmg la segak
Bini pon lawo.. dia ni umur umur baru nak masuk 40 .. mmg tgh matang lelaki lelaki umur mcm ni…

Quote Kurex 12-10-2021 12:07 PM
Kemas je.. tak macam penonggeng agama, ebit lew.busuk berkerak, hanyir, kepam
Quote Kurex 12-10-2021 12:09 PM
Edited by Kurex at 12-10-2021 12:10 PM

Tapi jangan jadi ostad ni eh..
[attach]595868[/attach]
Quote missus_meow 12-10-2021 01:21 PM
nampak smart ...
Quote chinta89 12-10-2021 01:31 PM
nmpak lain tp kalau buang janggut misai lbh kemas
Quote Tutul 12-10-2021 01:51 PM
Wow.. ad gaya, mutu dn keunggulan.. nmpk wangiii  la.. i likee
Quote mdhelmi 12-10-2021 02:14 PM
bila masa ust don buat modelling
biasa je
sblm publish mestila edit dulu kn
Quote makton 12-10-2021 02:36 PM
ok nampak wangi. aku approve                  
Quote makadek 12-10-2021 02:39 PM
Mcm ni la ustaz
Ni nk bg bntuan dlm semak pn gigih berjubah

Suka na mengarabkn diri
Quote Nnasda53 12-10-2021 03:18 PM
Oklah ni kemas.
Quote asudau 12-10-2021 03:26 PM
ok la ustad macam ni dari asik nak berkupiah 24 jam sambil pakai mask oren yang mengairahkan...sekali tengok mask oren tu macam spender pulak
Quote She-Ra 12-10-2021 04:38 PM
dia ni ntahla... mmg sedari awal dulu lg suka tgk
sampaikan kazen dia merangkap kwn kolej dulu  pun tau
terkantoi pegi like & komen kt ig ustaz don
tau dorg kazen tp tak sangka dia terperasan komen iols
makanya senang la nak berkirim salam hahahaaa
Quote carlalily 12-10-2021 04:46 PM
asudau replied at 12-10-2021 03:26 PM
ok la ustad macam ni dari asik nak berkupiah 24 jam sambil pakai mask oren yang mengairahkan...sekal ...

Mask colour ghairah hahahaaha. Adoii terlekat coq badak gelak. Itulah hasil proofreader byr ciput.
Quote farlis 12-10-2021 04:54 PM
Dia ustaz yg sempoiiii...
Seimbang la for me..
Jd pendakwah tak perlu berjubah 24 jam
Quote nakkomenjugak 12-10-2021 05:38 PM
Hmm nasib laki orang
Kalau takkk, terembessss dirembesssss merembessss iol terutama pic ustad donny pakai mask yachh
Sangat tasteh dan memang taste iol jejantz gitchew


Quote TerataiMelur02 12-10-2021 11:19 PM
RatuDunia94 replied at 12-10-2021 11:44 AM
Kenapa kalau pendakwah pakai mcm ni x boleh ke? Iols lbh prefer mcm ni drpada berjubah.. berserban b ...

Setuju dengan kaka ratu.
Orang kita asal ustaz je kene pakai jubah n baju melayu je

Lihat semua komen(33)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:26 AM GMT+8 , Processed in 0.086459 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top