CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Antivaksin Tak Boleh Rentas Negeri, Kau Lepak Jelah Rumah Rita Rudaini Dan Zul Yahya"

11-10-2021 04:26 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11854| Komen: 183|Original author: Oleh: Cari-Saiful

Description: Perdana Menteri dah umum kerejaan memberi kebenaran kepada Keluarga Malaysia yang dah menerima vaksinasi lengkap untuk pergerakan rentas negeri mulai Isnin.
Perdana Menteri dah umum kerejaan memberi kebenaran kepada Keluarga Malaysia yang dah menerima vaksinasi lengkap untuk pergerakan rentas negeri mulai Isnin.

Pastinya perkara ini merupakan berita gembira untuk semua rakyat tapi meninjau di media sosial, nama Rita Rudaini dan Zul Yahya masih lagi menjadi bualan.

Foto: IG

Seperti sedia maklum, dua artis ini mencetuskan kontroversi apabila menolak untuk vaksin.

Antara gurauan netizen dia Twitter:




Malah ada yang mencadangkan suapaya rakyat segera buat laporan polis jika nampak mereka termasuk Suhaimi Saad merentas negeri.

Macam mana pendapat anda? -CARI
3

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote laksmanabentan 11-10-2021 04:28 PM
OPEN HOUSE

1- sohai
2- ritrud
3- lebai
4- elly

ada artis lain2 nak join ker?
nak ajak Lana, da jauh terbang ke UK pulak....
Quote cikatilia 11-10-2021 04:42 PM
muka zul tu lain mcm
Quote mojarean 11-10-2021 04:47 PM
Edited by mojarean at 11-10-2021 04:50 PM

Semoga hati mereka dilembutkan utk mengambil vaksin. Kesian mereka especially Rita dan anak2. Rita its ok just ambillah vaksin kami x kan judge anda. Kami pun mula2 pun ragu2 juga. Kalo x berani amik pfizer dan Az, amik je sinovac. Najib dan KJ pun amik sinovac je. Kalo mls amik 2 kali suntikan, request je Sinopharm sekali suntik je.
Quote AshkieLa 11-10-2021 04:50 PM
ok jugak kalau nampak diorg ni rentas report polis kasi lokap..
penat kita semua yg vaksin ni contribute utk capai 90% tu..
diorg yg dok condemn2 je lebih tiba2 nak dapat benefit sama pulak..

giteww hati hitam meols dengki
Quote kucingitam 11-10-2021 04:58 PM
alah kalau diorang merentas pun sapa je nak check..bukan ada road block pun..
Quote rempahkari 11-10-2021 04:59 PM
Cian mak rita dok sorang kat perlis tu.rita tak rindu mak dia ke
Quote Rogue98 11-10-2021 05:00 PM
Bukan haritu kj kata tak akan halang anti vaksin utk merentas negeri ke. Sebab dah takde roadblock. So kalau nak balik kampung jumpa mak ayah boleh jer cuma high risk utk diaorang lah. And shopping mall and kedai2 tertentu memang tak benarkan org yg tak complete dose masuk.
Quote Orix 11-10-2021 05:01 PM

elly mana ni ? elly mazlein da cucuk kan...
Quote merrissa 11-10-2021 05:01 PM
kucingitam replied at 11-10-2021 04:58 PM
alah kalau diorang merentas pun sapa je nak check..bukan ada road block pun..

tauuu xperrr....mesti ada mata2 antivaks utk cek roadblock semua

tp aku yg dah dua dos ni ponnnn x rentas lagi WARGHHHH

next week la kot...tgu smeua org dh lega balik
Quote naina 11-10-2021 05:10 PM
Kesiannya. Tulah sapa suruh bising sangat. Sampai nak report pulis tu overrrr.
Quote imanjannah 11-10-2021 05:18 PM
laksmanabentan replied at 11-10-2021 04:28 PM
OPEN HOUSE

1- sohai

US chuols..
Quote imanjannah 11-10-2021 05:18 PM
Orix replied at 11-10-2021 05:01 PM
elly mana ni ? elly mazlein da cucuk kan...

Elie suriati chuols, bini si azri iskandar
Quote OyaTonggek 11-10-2021 05:46 PM
kucingitam replied at 11-10-2021 08:58 AM
alah kalau diorang merentas pun sapa je nak check..bukan ada road block pun..

tu la kan...meols ada gak terpikir...mcmmana tu ye? rasanya mcm kena gelak dek duaekor tu je..x salah kt IG rurud tu ade je up masuk grocery org hade2. setau meols grocery org hade2 pakgad check my sejahtera..hmmm ntah lah
Quote TODS 11-10-2021 05:51 PM
Acik rit dah jawab cercaan netz dgn cercaan gak...sila ke igs sheols...hihi
Quote asfaz 11-10-2021 05:52 PM
Orix replied at 11-10-2021 05:01 PM
elly mana ni ? elly mazlein da cucuk kan...

Elly kephamm bini azri
Quote cikgojesss 11-10-2021 05:54 PM
bagi je antivaks ni cikcur negeri.. biar cepat sikit mampos..
terutama bewak laksa dan rota royanan
Quote krustykrab 11-10-2021 06:07 PM
Orix replied at 11-10-2021 05:01 PM
elly mana ni ? elly mazlein da cucuk kan...

Muka sembab
Quote bakingsoda 11-10-2021 06:17 PM
sohai senyum sinis jah, hari tu kan siap merentas beraya ke johor sedondon sekeluarga di pagi raya pastu lepas pulak rentas balik serambi. alasan ape tatau dia guna
Quote CiliPadiSedap 11-10-2021 06:30 PM
hannah montana tak berani masuk thread ni

Lihat semua komen(183)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 09:23 AM GMT+8 , Processed in 0.087744 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top