CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Tak Pakai Baju Di Gim, Lelaki Ini Bingung Dikacau Lelaki Lain

11-10-2021 02:20 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1436| Komen: 4

Description: Seorang pengunjung gim dipuji apabila dia berani berhadapan dengan seorang lelaki yang merakam aksinya sedang bersenam dalam keadaan tidak berbaju.
Seorang pengunjung gim dipuji apabila dia berani berhadapan dengan seorang lelaki yang merakam aksinya sedang bersenam dalam keadaan tidak berbaju.

Nick Nush, dari Pennsylvania, Amerika Syarikat, sedang bersenam di sebuah gim sebelum menyedari seorang lelaki sedang merakam dirinya dari bahagian belakang.

Nick kemudiannya meletakkan telefon miliknya di satu sudut untuk merakam tindak-tanduk lelaki berkenaan sebagai bukti.

Tidak lama kemudian, Nick terus menghampiri lelaki tersebut dan menyoal motif disebalik tindakannya itu.


Foto: Daily Star

"Apa yang kamu lakukan?" soal Nick.

Imbas Nick, lelaki itu seolah-olah berang selepas disoal dan turut melabelkan dirinya sebagai seorang yang aneh.

"Saya keliru kerana saya tak kenal lelaki itu, saya tak faham apa yang berlaku dan kenapa dia maki-hamun saya," ujar Nick lagi.

Bukan sahaja enggan mengaku, lelaki tersebut turut menghempas botol minuman sebelum berlalu pergi dari lokasi itu.

Di TikTok, rata-rata netizen memuji sikap Nick yang berani untuk berhadapan lelaki tersebut. - CARI

Sumber: mStar/Daily Star


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote FOTHER-MUCKER 11-10-2021 02:38 PM
Ini pun boleh jadi News ?
Quote kakikuDibibirmu 11-10-2021 04:09 PM
Dr. Say Shazril tersenyum sinis

tasty sesangat body beliyau, merecik hawau, berdenyut-denyut mutiara khorsani bedah, bergetar-getar pearl harbour bedah dibuatnya

[ig]https://www.instagram.com/p/mdYBZZwsyN[/ig]

Quote nakkomenjugak 11-10-2021 07:56 PM
Iol hanya merekod jejantz tasteh kekar wangi petak2 in all the right places menggunakan mata.

Quote RatuDunia94 12-10-2021 12:28 PM
Ala2 kalau ada org nak rekod pun kenapa? Sekalipun dia nak baut modal balaik rumah tgok body kekar engko.. bukan luak apa pon.. lain lah dia g raba2 badan ko kat situ. Afterall ko beelengging kat gym tu pun tujuan ko nak show off body kat org.

Lihat semua komen(4)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2021 12:13 PM GMT+8 , Processed in 0.098352 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top