CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Zul Ariffin Dikejarkan Ke Hospital, Alami Tekanan Darah Tinggi

11-10-2021 11:55 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 6909| Komen: 53

Description: Pelakon kacak Zul Ariffin dilaporkan telah dikejarkan ke sebuah pusat perubatan di Petaling Jaya, Selangor petang semalam kerana diserang tekanan darah tinggi.



Pelakon kacak Zul Ariffin dilaporkan telah dikejarkan ke sebuah pusat perubatan di Petaling Jaya, Selangor petang semalam kerana diserang tekanan darah tinggi.

Memetik Harian Metro, perkara tersebut dimaklumkan pengurus peribadi Zul, Afdal Shahizad di mana dia memaklumkan bahawa keadaan Zul kini berada dalam keadaan baik sedang berehat di rumahnya.


Zul kurang sihat dan dibawa ke hospital keranan mengalami tekanan darah tinggi atau hipertensi. Namun, keadaannya bertambah baik selepas berjumpa doktor dan mendapat rawatan lanjut. Selepas empat jam dipantau doktor, Zul kini berehat di rumah.

Menurut Afdal, pelakon filem Tombiruo itu telah berada di bawah pemantauan doktor selama empat jam bermula dari jam empat petang semalam.



Terdahulu, Zul mengemaskini Instagram Story miliknya dengan memuat naik foto memaparkan dirinya terbaring di atas katil hospital dan menulis kapsyen ringkas 'Berehat sebentar..'.

Mungkin terlalu penat bekerja, banyakkan berehat dan semoga cepat sembuh ya Zul. - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mesmerize 11-10-2021 12:29 PM
get well soon ... bahaya tu darah tinggi.. boleh membawa kepada penyakit 3 serangkai.. ke on medication seumur hidup untuk kawal tekanan darah
Quote BungaTepiMeja 11-10-2021 12:31 PM
apa punca darah tinggi? kalau orang tua2 cakap sebab selalu makan makanan masin
Quote mamaida28 11-10-2021 12:44 PM
tekanan kerja pun ye - x cukup rehat.
Quote 3chanceno 11-10-2021 12:44 PM
Gws...semuga bukan dari tekanan tak leh gi set  penggambaran musim kobid2 nie

Terpikir kalau acik gaya ada sama nak rawat bam jul
Quote mamastoney 11-10-2021 01:00 PM
Banyakkan beribadah la pasni Jul weh, penyakit pun dah mai menyinggahkan....hopefully lepas ni xdak lg kes gambar bebird terbang dan atas katil dgn skandal ye
Quote irsa 11-10-2021 01:21 PM
Iols ingat kena heart attack tadi. Muda lagi dah byk pressure tu gayanya bam jul. Bawak berehat n cari org rumah ye
Quote KamikuP 11-10-2021 01:27 PM
Meolls kene blok dgn julripin kat ig sbb ucap selamat pengantin baru masa viral gambo dia becuti ngan skandal
Quote lotionmilo 11-10-2021 01:28 PM
Dah berhenti merokok belom?
Quote Kurex 11-10-2021 02:03 PM
Bukan masalah aku, tu masalah si penonggeng agama ebit lew
Quote serinegara 11-10-2021 02:03 PM
Edited by serinegara at 11-10-2021 02:05 PM

I merasakan dia ada tekanan darah tinggi sebab badan esbok dia.


Quote stania83 11-10-2021 02:14 PM
setengah orang berat 100 kg pon takde darah tinggi gula kolestrol cantik..jeles iols
zul ni mungkin sejak remy kahwen cam ke arah  hilang arah jee.dia ikut le ebit liew utk isi kekosongan
Quote ezacbee 11-10-2021 02:16 PM
KamikuP replied at 11-10-2021 01:27 PM
Meolls kene blok dgn julripin kat ig sbb ucap selamat pengantin baru masa viral gambo dia becuti nga ...

Laaa kuat sentap rupanya
Quote KamikuP 11-10-2021 02:31 PM

khenn.. peponen sgt perangai
Quote pichee 11-10-2021 02:34 PM
KamikuP replied at 11-10-2021 01:27 PM
Meolls kene blok dgn julripin kat ig sbb ucap selamat pengantin baru masa viral gambo dia becuti nga ...

Siapa scandal die u
Quote msdummy.2018 11-10-2021 02:59 PM
BungaTepiMeja replied at 11-10-2021 12:31 PM
apa punca darah tinggi? kalau orang tua2 cakap sebab selalu makan makanan masin

Skrg ni dah relevent makan masin...keturunan dan   stress jd faktor utama
Quote TeropongThaico 11-10-2021 03:22 PM
Ingatkan heols bersukan bagai ni well managed la kesihatan semua.
Nak  kata faktor kerja yg ai tengok kerja deols lg byk masa leh bercuti.
Apa pun get well ya
Shayang muda2 badan sado2 muke shedap2 ada penyakit pulak
Quote Rogue98 11-10-2021 03:59 PM
Nurse2 n doctor pompuan yg jaga dia okay tak tu...
Quote n3ar 11-10-2021 06:23 PM
Semoga insafff tak menggedik dgn pelakon2 betina dah.. Tkde adegan gesek2, peluk, dukung, hisap jari atau seumpama dengan nya
Quote nakkomenjugak 11-10-2021 08:48 PM
Awwwww sini kat iol bamjul
Iol jaga u elok2 nalla2 ehhhh

Lihat semua komen(53)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 05:06 AM GMT+8 , Processed in 0.121880 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top