CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Lepas Cerai, Tak Ada Job Lepas Tu Tumpang Glamour,"- Kak KM Mengata Lufya Omar

10-10-2021 04:38 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 24967| Komen: 256|Original author: Oleh: Cari-Saiful

Description: Sebelum ini Lufya ada tegur tindakan keterlaluan Liana Rosli atau Kak KM yang seriang memuat naik iklan berunsur lucah.
Sebelum ini Lufya ada tegur tindakan keterlaluan Liana Rosli atau Kak KM yang seriang memuat naik iklan berunsur lucah.

Tak berdiam diri, Kak KM bidas balik! Katanya Laufya nak tumpang glamour dengan kisahnya yang sedang viral.


Foto: IG

"Dia lagi kesian sebab dia tengah susah, aku faham, aku pernah jumpah dia. Sekarang pula dia baru pakai tudung, baru lepas bercerai, kita faham tak ada job.









"Tapi tak payahlah dengan cara bercakap pasal aku untuk menaikkan rating kau. Bukan pakai nama aku untuk dapatkan job ya.

"Aku tak kisah tapi umpamanya aku ni jahat sangat," katanya melalui Live di Instagram.



Belum berakhir, menjawab Kak KM, Lufya kata sikap keras hati itu diharapkan mendapat teguran daripada Allah kelak.

"Subhanallah kerasnya hati manusia. Yakinlah rezeki halal tanpa memperdagangkan tubuh dan maruah adalah lebih baraqah."




Apa komen anda? -CARI




Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 10-10-2021 04:47 PM
Masalahnya ko hodohhhh kak kilometer ko hodohhhh...
Gelek2 gitu takde masalah pun bagi iols kalau orangnya herlokkk... Ni sama2 anak beranak hodohhh, kepammm, kusuttt, selekeh...

Apa kata letak je tin susu atau tempurung kelapa atau dayung dekat depan masing2. Confirm ada yang hulur singgit dua..


Kalau kaka faz yang jual dan buat marketing macamni tu lain la. Tu herlokkkk, Silap2 iols pun pergi beli dan siap suruh kaka faz buat demonstrasi dengan abam tah dan rakam & upload in HD agittew macam Cek Non sebagai tutorial macam mana nak guna produk theyols berdua.
Quote exclusive_vvip 10-10-2021 04:52 PM
bila tgk anak2 ND ni, and sheols pun ok jah anak2 berperangai sedemikian, buat iols terpikir, ND ni IRL @ masa muda2 dulu perangai mcm mana eh? watak2 sheols dlm drama nampak keibuan yg sopan jah..tak nampak birah pun..pelik pulak sheols boleh x kisah anak2 buat apa, smpi jemput  penari separuh bogel dlm kenduri..
Quote 234126 10-10-2021 04:55 PM
tertengok pulak dia menari istighfar jap aku. Anak pompuan pun dah ikut gaya mak menari gelek rahim. Bodo betul la. Ikut la hang kak km. Gila isim
Quote sharlenetexas 10-10-2021 05:14 PM
Kopek sheols macam kakpam ke? Penjarakan sosial bercerai talak tiga east west?
Quote kiah_mai_pulak 10-10-2021 05:15 PM
dh tersimpang jauh dan kak kilometrico, laki n anak2. nauzubillahhhhh
Quote sarah82 10-10-2021 05:20 PM
Seluar KMIKAT tu RM60? Serius? Aku baru beli 2 hari lepas kat lazada 4 helai rm7.90 sehelai
Quote dua_chzy 10-10-2021 05:29 PM
Akak doakan kau kena musibah terdahsyat dalam hidup ini ya. Tumpang glemer konon. Dasar betina selfish anggap dia ja suma betol. Laki pun dah disumbat2 nasik burit kangkang kot buat bodoh ja bila anak dan bini tunjuk sundal di IG. Ko tengok Datin Ezurin tu jauh lagik daring dari ko tapi sheol tak tunjuk sundal birah cheapskate so takda la dikecam teruk. Bila ditegur pun sheol jawab baik2 sj.
Quote noor2 10-10-2021 05:31 PM
Hodoh gila dia badan gemok pakai seluar hitam ketat tu...yuckkk...

Badan lufya tu walau bertutup jauh bertiang elok lawa dari badan dia ni...speechless
Quote wak_pijah 10-10-2021 05:35 PM
Ngeri tgk dressing dia, dgn badan camtu. Siap dragged anak2 ikut menghauk sama.

Muka pun kaler kelabu asap.
Quote KIM.K 10-10-2021 05:41 PM
Aku assume geng mata satu. Kuat blasphemy
Quote SpyLeman 10-10-2021 05:46 PM
Kesian aku tgk keluarga ni. Dan aku x paham masa dia buat live ada ramai tolowers yg dok puji dia. Dari mana dtg semua tu? Cara dia jwb tu sombong sgt2 dah mcm hiblis
Quote helicornia 10-10-2021 05:58 PM
Tk payah la nk sebut org dh cerai ke apa.kita sendiri pun tk Tau jodoh kita takat mana
Quote epal21 10-10-2021 06:06 PM
Itu anak dia ke? Ingatkan bibik Pinoy. Sapa yg beli barang2 dia, sajat ni semua? Heran betul lah. Tengok founder pun dah meloya. KimK pakai bikini masa preggy pun tak lalu nak tengok, ni kan pula kak km.
Quote toxicated 10-10-2021 06:07 PM
Hodohnya dia ni ngan seluruh ahli keluarga.
Quote Lentera 10-10-2021 06:19 PM
Rupa buruk, perangai pun buruk
Quote matjerk 10-10-2021 06:25 PM
dudaberhias replied at 10-10-2021 04:47 PM
Masalahnya ko hodohhhh kak kilometer ko hodohhhh...
Gelek2 gitu takde masalah pun bagi iols kalau o ...

Kesian aku tgk anak dia yg berbikini tu.... maybe cara tu je buat anak dia lebih menonjol dari rakan2 sebaya....
Quote nuril86 10-10-2021 07:14 PM
kesian tgk org mcm ni... tgh mengandung pon masih sombong lg.. jgn ingat selamanya akan terus hidup..  
Quote asfaz 10-10-2021 07:22 PM
Geli siott yg seluar kmikat tu. Tak pakai spendot kan. Yg bikini nmpk peyut tu.. oh maiii
Quote asfaz 10-10-2021 07:22 PM
sarah82 replied at 10-10-2021 05:20 PM
Seluar KMIKAT tu RM60? Serius? Aku baru beli 2 hari lepas kat lazada 4 helai rm7.90 sehelai

Murah.. nak link seller tu, sarah

Lihat semua komen(256)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 07:26 AM GMT+8 , Processed in 0.104118 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top