CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Dah Kenapa Puluhan 'Bidadari' Beria Tengok Pelajar Tertidur Lepas Solat?

2-10-2021 04:49 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3380| Komen: 17

Description: Sebuah video tular ketika seorang pelajar tertidur selepas solat dikejutkan oleh seorang lelaki.
Sebuah video tular ketika seorang pelajar tertidur selepas solat dikejutkan oleh seorang lelaki.

Pelajar yang tidak diketahui nama dan lokasi tersebut dilihat puluhan ‘bidadari’ iaitu jemaah wanita yang terdiri daripada golongan pelajar ketika terjaga dari tidur.



Kredit foto: IG/TikTok

Video tersebut dimuat naik dalam akaun TikTok sehingga mendapat maklum balas daripada orang ramai, lapor Suara.com.

Lelaki itu dilihat duduk dan tertunduk malu selepas tersedar dari tidur.


Dia juga terkejut apabila melihat hanya dirinya sahaja berada di ruang solat itu.

Tidak dapat dipastikan kenapa sekumpulan pelajar wanita beria-ia menyaksikan pelajar lelaki itu di sebalik penghadang solat yang diletakkan di kawasan tersebut.



Ketika dia bangun untuk beredar dari kawasan itu, tiba-tiba dia terpaksa berjalan menggunakan satu kaki akibat mengalami kebas pada bahagian kaki.


Sumber: Utusan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 2-10-2021 05:06 PM
No sesuai dalam bod kongsi tular... Bukan fokus.. makin byk pulak cerita dari indon
Quote Kurex 2-10-2021 05:07 PM
Ohhh cari mal, patut la benang sampah.. sesampah dia
Quote JohnyEnglish 2-10-2021 06:45 PM
Masing2 pecah ovari ke tu?
Quote KamikuP 2-10-2021 07:13 PM
Seharusnya ku bilang wow gituh?
Quote mijot 2-10-2021 07:41 PM
semakin byk citer dr seberang..
Quote I.K.A888990 2-10-2021 08:36 PM
gedik la hai
Quote ReginaGeorge 2-10-2021 09:43 PM
Perasaan bidadari ceh.. Ngeletis.
Quote helicornia 2-10-2021 09:57 PM
Bosannye...{:nose
Quote tupaiterbang 2-10-2021 09:59 PM

Apa yg kelakarnya? Berita sampah dari negara sampah
Quote nakkomenjugak 2-10-2021 10:05 PM
Mbakkkk editor, cerita negara lain ada nggakkk?
Quote Ciktiekus 3-10-2021 06:40 AM
Tu bukan bidadari..tu bidabirahhh {:nose
Quote susukambingbest 3-10-2021 01:09 PM
Pompuan indon mmg gatal miang. Smua jantan dipndangnya
Quote shark_eow7 5-10-2021 10:39 AM
mcm ni pon boleh terhibur.. kesian betul.
Quote NFBZCantik 5-10-2021 02:32 PM
pastu.......?
Quote gideoncross 10-10-2021 11:58 AM
susukambingbest replied at 3-10-2021 01:09 PM
Pompuan indon mmg gatal miang. Smua jantan dipndangnya

Yg ni btul, klau kat page Fatih Seferagic, mostly yg mutiara Khorsani brgetar2 ni dtg dri klgn pompuan2 Yindon.
Quote gideoncross 10-10-2021 11:59 AM
nakkomenjugak replied at 2-10-2021 10:05 PM
Mbakkkk editor, cerita negara lain ada nggakkk?

Xde, dri Yindon je ada sbb jiran, yg pling dkat.
Quote gideoncross 10-10-2021 12:00 PM
tupaiterbang replied at 2-10-2021 09:59 PM
Apa yg kelakarnya? Berita sampah dari negara sampah

Iol imagine u tngh mnyapu ddaun kring smbil rsa mnyampah kat brita ni hahahaha.

Lihat semua komen(17)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-1-2022 03:21 AM GMT+8 , Processed in 0.086239 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top