CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Duduk Dan Meniarap Pun Suara Sedap, Fatin Afeefa Nak Menyanyi Baring Atas Meja Pula

2-10-2021 01:16 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4045| Komen: 22|Original author: Oleh: Saiful

Description: Video Fatin Afeefa menyanyi sambil buat pelbagai gaya dan aksi mencuri perhatian ramai.
Video Fatin Afeefa menyanyi sambil buat pelbagai gaya dan aksi mencuri perhatian ramai.

Dalam keadaan baring, duduk dan meniarap pun suara tetap sedap puji mereka.



Kredit foto: IG


"Baring dan meniarap pun suara sedap, belum berdiri lagi.

"Kalau sudah berbakat, buatlah apa pun tetap akan menjadi," antara komen netizen.



Antara lagu yang dinyanyikan adalah Wajah Kekasih oleh Siti Nurhaliza dan Saat Hilang Cintamu oleh Siti Sarah.

Fatin sempat membalas komen dengan menytakan selepas ini dia akan menyanyi dalam keadaan baring di atas meja makan.




Okay, sama-sama kita nantikan. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote musangbodoh 2-10-2021 01:52 PM
wow...dia single mingle ke dh berpunya
Quote 3chanceno 2-10-2021 01:58 PM
Kesian
Quote imransulaiman 2-10-2021 02:30 PM
Mana anak-anak dia?
Quote kiah_mai_pulak 2-10-2021 02:35 PM
mcm autotune sesiap je
Quote hareeeesah 2-10-2021 02:43 PM
Rambut dia memang dari dulu memang kepok helok.. yeke pakai gula patung tu??? Boleh caye ke?
Quote nakkomenjugak 2-10-2021 10:15 PM
Lepas ni try nyanyi kat bathtub
Quote Ciktiekus 3-10-2021 06:57 AM
musangbodoh: wow...dia single mingle ke dh berpunya

Makjan..anak dua..ex die pelakon juvana..
Quote slyfynx 3-10-2021 09:21 AM
Satu komen 'netizen', terus jadi tajuk thread.
Pastu netizen terhibur lah, teruja la
Quote Pak.dolla 3-10-2021 10:26 AM
Pakdol suka dgn dia ni..itu hr dia ajar anak dia mengaji..pandai betul dia hukum tajwid..cakap inggeris pun fasih..
Quote TeropongThaico 3-10-2021 11:04 AM
Untung... Cantik berbakat. Anak2 pun comel pandai bergaya macam maknya
Quote Acikgomen 3-10-2021 01:19 PM
Kemon sepol
Mane tagline tak gitu chuols
Jgn buat acik tenanti nanti
Quote edayildiz 3-10-2021 02:55 PM
i jmpa dia ni bln 4 aritu kt my clinic puchong...
pastu acah la mcm kita ni nk usha dia..kowserrr la haih sis..
Quote Ahgerbitch 3-10-2021 04:08 PM
Hahaha muka dia sgt basic dlm ganjil..rambut dia pun so2 ..tkde laa wow mcn dlm IG..so kecewa…tp fattah amin is sooo handsome…diana danielle pun cantik..terus semangat nk continue tingok drama tu ahahah
Quote Cik_jantung 3-10-2021 04:18 PM
Edited by Cik_jantung at 13-1-2022 06:53 PM

..........
Quote eely_shana 3-10-2021 06:56 PM
berbakat juga dia menyanyi
Quote bulalof 5-10-2021 03:36 PM
kesian. . . .
Quote Zaien 5-10-2021 05:36 PM
edayildiz replied at 3-10-2021 02:55 PM
i jmpa dia ni bln 4 aritu kt my clinic puchong...
pastu acah la mcm kita ni nk usha dia..kowse ...

fefelingg org nak wowww eksaitedddddd ka jumpa retis??
hahahaahah
Quote lilydandelion77 5-10-2021 05:59 PM
Suara dia ni soothing. Kat indo berlambak mcm ni. Maybe boleh mntk acik melly goeslaw buatkan lagu. Macam onzzz
Quote edayildiz 5-10-2021 08:53 PM
Zaien replied at 5-10-2021 05:36 PM
fefelingg org nak wowww eksaitedddddd ka jumpa retis??
hahahaahah

dia feeling lah dia tu dikenali..padahl kitorg kt situ whoayus  kan jah sheols itew

Lihat semua komen(22)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 04:28 PM GMT+8 , Processed in 0.172430 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top