CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dah Tak Ada Duit, Buat Cerita Sedih Pinjam Sana Sini- Tup-Tup Melaram, Siap Buat Party Lagi!

7-9-2021 10:56 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 29802| Komen: 154|Original author: Oleh: Saiful

Description: Betullah agaknya bila ada artis yang berpegang dengan 'biar papa asal bergaya.'
Betullah agaknya bila ada artis yang berpegang dengan 'biar papa asal bergaya.'

Buktinya bila Miss K dari Gempak, daripada sumber dipercayai kata, ada seorang selebriti ni suka sangat tayang kemewahan di media sosial.


Padahal realitinya memang tak mewah. 

Senang cakap tak ada duitlah, memang dah nyawa-nyawa ikan je broke dia tu.

Tambah sumber lagi, selebriti yang seorang ni suka sangat pinjam duit kawan sana sini semata-mata nak kekalkan kehidupan mewahnya.

Gambar Hiasan

Siap jual cerita sedih kata susahlah, apalah.

Tapi tup-tup sahaja tengok bukan main melaram  lagi, siap buat party bagai!


Wah hint tu. Siapa eh agaknya yang baru-baru ni buat party?

Kawan-kawan pun dah tak larat nak tolong cover line. Bukannya tak simpati, tapi nampaknya empuanya badan pun tak kesian diri senditi.

Apa pun semoga artis yang dimaksudkan tu bertaubatlah. Nak tipu follower, sampai bila boleh bertahan berlakon macam tu?

Berpijaklah di dunia nyata, tak duit buat jelah cara marhaen. Tak gitu? -CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote laksmanabentan 7-9-2021 11:15 AM
boleh ker nak buat party time PKP nih...
Quote makcikbukantora 7-9-2021 11:26 AM
yg ku tau org buat party besday anak je baru ni
Quote doodlediddle 7-9-2021 11:28 AM
Siapakah ittew?
Quote raihaneem 7-9-2021 11:28 AM
Ada...besday Rizqa anak daddy...
Hihi..
Ka sapa..besday jebat anak shanaz..
Besday sapa lg..nmpak beno tktau psl retiss
Quote Nozot 7-9-2021 11:35 AM
tak logic ayah si rizqa, diaorg ada bisness sampingan.
Quote dudaberhias 7-9-2021 11:36 AM
Retis senduu je dikkk, si FM la sape lagi...

Korang tengok rak pink tesco rumah dia tu pun dah boleh agak.
Quote husna_amal 7-9-2021 11:42 AM
Malas nak teka, siapa artis tu?
Quote CiliPadiSedap 7-9-2021 11:43 AM
retis tu masak guna blender or lesung batu?
Quote iminidin 7-9-2021 11:48 AM
dudaberhias replied at 7-9-2021 11:36 AM
Retis senduu je dikkk, si FM la sape lagi...

Korang tengok rak pink tesco rumah dia tu pun dah bo ...

FM tu memang nampak melaram bagai..



Quote hantu_gigibewak 7-9-2021 11:52 AM
iminidin replied at 7-9-2021 11:48 AM
FM tu memang nampak melaram bagai..

kan....baca gosip pun terus mcm terimbas si libas lebas kot??
Quote matbad 7-9-2021 12:29 PM
iminidin: FM tu memang nampak melaram bagai..

siapakah FM kelu plsss. haha
Quote Nozot 7-9-2021 12:36 PM
matbad replied at 7-9-2021 12:29 PM
siapakah FM kelu plsss. haha

bff anjuling
Quote trexxxxxi 7-9-2021 12:41 PM
Mendosa khuens
Quote manehnya 7-9-2021 12:42 PM
Yg x da kereta tu ke
Quote imanjannah 7-9-2021 12:45 PM
baca gosip mmg x tergambar wajah sapa2
Quote missHaidiD 7-9-2021 12:51 PM
Tak FM ni retis ke cuols ??
Quote immaryjane 7-9-2021 12:57 PM
Edited by immaryjane at 7-9-2021 12:58 PM

Tk logic si libas tu coz dia gelek kt bigo pn masyuk, hari2 shopping, siap beli rumah ke 2 kt setia sky ke sewa tk thu lh.  N dh kwan balik ngan tinyah bismilah. siap buat sedih tgh ssah lg tk logic coz minah tu kuat maki org miskin tk kaya mcm dia.
Quote takayama 7-9-2021 01:53 PM
jauh sgt tu teka kt rizqaa anak daddy
nmpk usaha daddy dia
disbbkan ada kata FM, kaka pun jenguk lah ig dia, adakah mmg dia tu
Quote Begbiru 7-9-2021 02:51 PM
sape pulak lah rizqa anak daddy ni?

Lihat semua komen(154)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 05:10 PM GMT+8 , Processed in 0.075367 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top