CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Aurel Sedih Dituduh Pura-pura Hamil Untuk Raih Perhatian

25-8-2021 01:30 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1212| Komen: 8

Description: Baru-baru ini, pasangan popular Indonesia iaitu penyanyi, Aurel Hermansyah dan suaminya Atta Halilintar mengumumkan bahawa mereka bakal bergelar ibu bapa apabila Aurel kini sedang hamil tiga bulan.
Baru-baru ini, pasangan popular Indonesia iaitu penyanyi, Aurel Hermansyah dan suaminya Atta Halilintar mengumumkan bahawa mereka bakal bergelar ibu bapa apabila Aurel kini sedang hamil tiga bulan.


Berita gembira tersebut bagaimanapun mengundang respons sebaliknya. 


Kredit foto: IG Aurel

Hati Aurel dan Atta terguris dituduh segelintir netizen yang mendakwa cerita sedemikian sengaja direka-reka untuk meraih perhatian ramai.

“Sebenarnya kamu tidak hamil. Itu cuma alasan sahaja untuk meraih perhatian,” tulis seorang netizen.

Kesal dengan tuduhan tersebut, Aurel yang pernah mengalami keguguran sebelum ini menempelak bahawa netizen yang berfikiran sebegitu adalah seorang manusia jahat.

“Kamu sangat jahat kerana berfikir saya sedang berbohong tentang kehamilan ini,” ujarnya.



Aurel menjelaskan dia bimbang jika berita kehamilannya didedahkan terlalu awal, perkara sama beberapa bulan lalu (keguguran) akan berulang.

“Saya akan lebih berhati-hati,” katanya.


Sumber: Kosmo!

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MinyakAngin 25-8-2021 01:50 PM
Kenapa nama lakinya gitu?
Quote nakkomenjugak 25-8-2021 02:08 PM
petir guruh ni muka ariel noah versi hulu
congratssss!
Quote midori_katana 25-8-2021 02:09 PM
macam familiar nama halilintar tu... dok muncul kat otak meols gen halilintar... ntah la.. whoareyusss!
Quote cucutokwan89 25-8-2021 05:10 PM
midori_katana replied at 25-8-2021 02:09 PM
macam familiar nama halilintar tu... dok muncul kat otak meols gen halilintar... ntah la.. whoareyus ...


Betul dh tu. Anak sulung family ni. Atta ni kabonya raja youtube asean. Bininya tu anak kris dayanti
Quote midori_katana 25-8-2021 05:18 PM
cucutokwan89 replied at 25-8-2021 05:10 PM
Betul dh tu. Anak sulung family ni. Atta ni kabonya raja youtube asean. Bininya tu anak kris day ...

Depa ni businessman ka atau macam kim kardasian tu?
Quote cucutokwan89 25-8-2021 05:29 PM
midori_katana replied at 25-8-2021 05:18 PM
Depa ni businessman ka atau macam kim kardasian tu?

Daku x follow sgt cite diaorg ni. Tau sikit2 je. Atta ni ada gak bisnes itu ini. Tp yg keja utama mmg jd youtuber. Family dia mmg sume gitu kan
Quote midori_katana 25-8-2021 05:33 PM
cucutokwan89 replied at 25-8-2021 05:29 PM
Daku x follow sgt cite diaorg ni. Tau sikit2 je. Atta ni ada gak bisnes itu ini. Tp yg keja utama  ...

Oo kira kaya raya hasil ytube la..
Quote cucutokwan89 25-8-2021 05:36 PM
midori_katana replied at 25-8-2021 05:33 PM
Oo kira kaya raya hasil ytube la..

Atta ni ada 27.8 j subscribers. Mmg pakcik kayo.

Lihat semua komen(8)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:23 PM GMT+8 , Processed in 0.236219 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top