CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Pelik-pelik Bau Badan Selebriti Hollywood, Bau Leonardo Dicaprio Paling Tak Menahan!

23-8-2021 02:56 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2446| Komen: 16

Description: Setiap selebriti mempunyai wangian pilihan yang tersendiri dan menariknya, wangian digunakan seolah-olah memang dihasilkan khas untuk selebriti tersebut.
Setiap selebriti mempunyai wangian pilihan yang tersendiri dan menariknya, wangian digunakan seolah-olah memang dihasilkan khas untuk selebriti tersebut.

Pun begitu, ada juga selebriti yang memang sedia ada miliki bau badan yang wangi tanpa perlu menyembur pewangi.


Ingin tahu selebriti mana yang miliki bau badan wangi persis menggunakan pewangi atau memang semula jadi, jom lihat di bawah.


#1 Robert Pattinson dikatakan memiliki bau badan seperti krayon, walaupun pelik tapi itulah yang dikatakan Kristen Steward bekas kekasih Robert


Kredit foto: Pinkvilla

#2 Brad Pitt pernah bekerjasama dengan Channel bagi koleksi minyak wangi Channel No.5, tetapi setelah tamat kolaborasi bau badan Brad dikatakan seperti aroma sintesis


Kredit foto: GETTY IMAGES


#3 Bau badan Leonardo DiCaprio agak pelik kerana dikatakan aktor ini jarang mandi di sebabkan persekitarannya, agak-agak apa bau badan dia?


Kredit foto: Observer

#4 Beyonce dikatakan mempunyai bau badan seperti mentega dan lemon, tak sangka betul!


Kredit foto: IG Beyonce 


#5 Rihanna pula mempunyai bau badan yang wangi kerana menggunakan pewangi jenama Kilian Love Don’t Be Shy


Kredit foto: IG Rihanna


#6 Hailey Bieber juga mempunyai bau badan yang menarik kerana menggunakan pewangai Ariana Grande, Justin Bieber pernah menyatakan bau isterinya itu seperti bunga dan buah segar


Kredit foto: IG Hailey


#7 Sophie Turner dan Joe Jonas menggunakan pewangi yang sama iaitu Santal 33 dari jenama Le Labo


Kredit foto: IG Sophie

Pelik-pelik bau aroma badan selebriti ini, baik bau aroma badan yang semulajadi hinggalah yang memakai pewangi berjenama.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote krustykrab 23-8-2021 03:12 PM
Apa yg peliknya? Kot bau bangkai ke, mayat ke pelik la..
Quote nakkomenjugak 23-8-2021 03:25 PM
tapi iol teringin nak try perfume riri pakai tu
Quote harkktuih 23-8-2021 03:29 PM
apa yg pelik? lain ler pakai perfume mahal2 tapi badan still bau tungkik, belacan, cencaluk, tempoyak bagai..
Quote rainbowrainz 23-8-2021 03:29 PM
Iols lagi wangiii...hahahah..
Quote MinyakAngin 23-8-2021 03:46 PM
Deme kena pakai parfum. Sebab mandi seminggu sekali
Quote Hatida 23-8-2021 04:06 PM
tak pelik pun aihhh...lain la kalau bau tungkik, kepam, hapak mcm ikan masin..LOL
Quote Kurex 23-8-2021 04:26 PM
Eeeeewwww jarang mandi
Quote Olumis 23-8-2021 04:53 PM
Leo bau busyuk la kot
Quote Thunderclouds 23-8-2021 06:16 PM
Menda gini xpelik lgsg. Yg pelik tu kalo sgt2 hygienic & spray perfume xpenah tggai tapi ttp laa pahit BO nya. Awat ya??
Quote alesandra 23-8-2021 09:41 PM
bini justin bieber tu perlu ke di hilitekan?retis ke kauu
Quote edayildiz 24-8-2021 01:44 AM
ashton kutcher ngn mila kunis xde ke
Quote Gianna111 24-8-2021 11:38 AM
Thunderclouds replied at 23-8-2021 06:16 PM
Menda gini xpelik lgsg. Yg pelik tu kalo sgt2 hygienic & spray perfume xpenah tggai tapi ttp laa pah ...

faktor pemakanan dan badan memang ada gen bau badan. contoh mamat singapore bangsa india officemate kami dulu.pakai body spray dan perfume.tapi once dia berpeluh akan tetap keluar bau hangit.lepas smain tenis usah cakap la. bau dia memang kuat. kadang-kadang i rasa nak cakap depan dia sental ketiak dengan lemon.
Quote MinyakAngin 24-8-2021 01:52 PM
Thunderclouds replied at 23-8-2021 06:16 PM
Menda gini xpelik lgsg. Yg pelik tu kalo sgt2 hygienic & spray perfume xpenah tggai tapi ttp laa pah ...

Makan bawang byk kot.
Quote chikumanis 30-8-2021 01:43 PM
what u eat most, kekadang itulah bau odor badan. kuat melantak makan kari, spray perfume chanel pun, tetap keluar bau kari especially bila ko berpeluh sakan!
Quote gideoncross 4-9-2021 07:22 AM
alesandra replied at 23-8-2021 09:41 PM
bini justin bieber tu perlu ke di hilitekan?retis ke kauu

Ummah Kokesen pun x rmai yg minat kt Hailey ni, cuma jdi famous start jdi bini Justin je & klau uol jalan2 kat website DailyMail UK, news psl Hailey ni smuanya useless.
Quote belacan_gurl 26-9-2021 07:37 PM
Bau Robert Pattinson tu aku tau sbb kwn aku pun ada bau gitu...bau ala2 pewangi lilin

Lihat semua komen(16)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:22 PM GMT+8 , Processed in 0.086149 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top