CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Vaksin Ni Macam Bluetooth Ke?' - Nora Danish Dihentam Bawa Anak-Anak Dine-In

23-8-2021 02:00 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 11167| Komen: 87|Original author: Oleh: LilRose

Description: Ramai yang sduah lengkap dia dos vaksin bersorak dan meraikan kelonggaran diberikan kerajaan.
Ramai yang sduah lengkap dia dos vaksin bersorak dan meraikan kelonggaran diberikan kerajaan.


Kredit foto: IG

Restoran-restoran dilihat mula dimasuki pengunjung yang mahu dine-in bersama keluarga dan rakan.

Menerusi Instagram, Nora Danish juga dilihat teruja dapat membawa anak-anak keluar makan malam selepas sekian lama terperap di rumah. Makan malam dengan anak-anak sebelum sekolah bermula, katanya.



Pun begitu, masih ada suara-suara mempertikaikan tindakan pelakon itu dan melemparkan tuduhan kononnya dia membahayakan anak-anak yang belum divaksin dengan keluar ke tempat awam.



Kredit foto: IG

Sakit hati dengan tohmahan warganet, suaminya, Nedim Nazri atau Boss Ned menempelak dakwaan mereka.

Selarnya, warganet malas membaca sebelum sewenang-wenangnya meninggalkan komen negatif.



Kredit foto: IG

Kenapa nak hentam Nora Danish kalau kerajaan dah bagi kelonggaran? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (2 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote harkktuih 23-8-2021 02:05 PM
dah KKM MKN buat SOP serupa gitu..nak kata apa..
Quote sofinamini 23-8-2021 02:07 PM
dah sop benarkan ikut dia lah nak buat apa.
Quote scarflicious 23-8-2021 02:08 PM
Pilihan masing2. Rasa nak jaga diri, kita tapau. Rasa diri kebal dan kekebalan tu diwarisi anak2, why not.

Sop is sop. Kelonggaran diberi tetapi bukan bermaksud selamat.
Quote September14 23-8-2021 02:10 PM
Klu sop ok biarlah kt dia….. klu baca konspirasi kt benang sblh dh x lama dah kita ni time ni la nk buat apapun..
Quote Normabaru 23-8-2021 02:13 PM
hahahaha..part bwh tu plg lawak..ingtkn tempelak netijen sbb apa.rupanya sebab MKN kata ok..hahahaa

See...kebodohan itu unlimited dan xbsempadan..xkisahla which group..spesis ni mmg sudah membiak beranak pinak

Quote depresio 23-8-2021 02:14 PM
Baru aku nk bodohkn netizen

Mmg bodoh pon
Lagipon  resto dia pergi bukn tahap marhaen lepsk mamak

Bodoh punya netizen
Quote RatuDunia94 23-8-2021 02:14 PM
Biar je la.. nanti kalau anak2 dia meninggal sedekah kan al fatihah je lah.. kan pilihan ditangan masing2.
Quote MoonRise 23-8-2021 02:19 PM
September14 replied at 23-8-2021 02:10 PM
Klu sop ok biarlah kt dia….. klu baca konspirasi kt benang sblh dh x lama dah kita ni time ni la nk ...

hahah.. ada betul jgk.
Tahun 2023, geng vaksin semua dh terkubur.
Alang2 2 tahun ja lg tinggal, kita buat la apa yg boleh.


Quote aechae 23-8-2021 02:20 PM
Jaga ank sndri je sudah lh uolsss... buat apa nk sesak2 otak pikir jga anak org gtuuu
Iols x beranak pn malas nk pikir psl anak n famili org biar jelah deme bkn dorg x aware...dh tulis ctu kna ada mak bapak n sop ketat pndai2 lh dorg
Quote anakmak 23-8-2021 02:24 PM
nora ni kalau jumpa depan2 adakah secantik dalam gambar ngan video ig dia?
Quote Suchi 23-8-2021 02:27 PM
Kalau tak silap berkelah pun boleh kan bawak anak2 kan nampak org g mandi sungai dah huhu

Btw restoran dia g nampak cam tertutup ja tu kot berani bawak.
Quote piep 23-8-2021 02:32 PM
Suchi replied at 23-8-2021 02:27 PM
Kalau tak silap berkelah pun boleh kan bawak anak2 kan nampak org g mandi sungai dah huhu

Btw res ...

Haah mmg boleh ke? sbb tengok kat fb, dia upload g mandi sungai kat kemesah dengan adik beradik dan ank2 dorg. x rentah daerah katanya. tapi mmg boleh  ke? nak tnya direct takut huhu
Quote Olumis 23-8-2021 02:41 PM
Boleh je dine in
Quote hanahani 23-8-2021 02:42 PM
Sibuk je la netizen ni.
Quote supermum 23-8-2021 02:43 PM
anakmak replied at 23-8-2021 02:24 PM
nora ni kalau jumpa depan2 adakah secantik dalam gambar ngan video ig dia?

Cantik. Kecil molek je dia ni. Aku jumpa dia tak mekap before dia berlaki Ned.
Quote Suchi 23-8-2021 02:44 PM
piep replied at 23-8-2021 02:32 PM
Haah mmg boleh ke? sbb tengok kat fb, dia upload g mandi sungai kat kemesah dengan adik beradik da ...

Yup boleh asalkan yg bawak tu mak pak dah lengkap vaksin.
Mcm pelik tp ermm dah MKN yg kata gitu, terpulang pd mak pak la jaga sop dengan betul.
Sblm kuar arahan tu pun ramai je kuar bawak anak2 kan samada round dlm keta je atau g tempat tak ramai org.
Quote supermum 23-8-2021 02:44 PM
Boleh bawak budak keluar. Cuma depends dengan tempat tu la dia accept ke tidak.
Quote I.K.A888990 23-8-2021 02:48 PM
sblm ni pn dah ada bwk anak2 keluar so no hal la isu ni
Quote dejure 23-8-2021 02:50 PM
Cukup menyampah dengan orang2 malaysia ni..sikit2 ckp ehh dah boleh ke, kau nak bawa ke tak ke terpulanglah, kerajaan xde kata pon setiap keluarga tu wajib kena makan di luar.mmg bodohlah orang2 melayu malaysia ni..patutlah aci nourul deep xsabar nak keluar dari malaysia skg ni.sbb mcm ni lah.

Lihat semua komen(87)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 03:30 AM GMT+8 , Processed in 0.076562 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top