CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sherie Merlis Kata Fizz Fairuz Macam Ebit Lew, Tolong Tanpa Balasan

23-8-2021 01:40 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 4300| Komen: 21|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Aktres Sherie Merlis telah pun memuat naik ucapan terima kasih kepada pelbagai pihak yang telah menolong dirinya dalam menangani isu adiknya positif Covid-19 yang terpaksa kuarantin di rumah.




Aktres Sherie Merlis telah pun memuat naik ucapan terima kasih kepada pelbagai pihak yang telah menolong dirinya dalam menangani isu adiknya positif Covid-19 yang terpaksa kuarantin di rumah.

Malahan Sherie turut menyifatkan rakan seninya, Fizz Fairuz umpama Ebit Liew kerana laju menghubungi pihak klinik bagi menyelesaikan masalahnya.

Tindakan pantas itu membuatkan adik, suaminya dan dua anak mereka di bawa ke puasat kuarantin Hotel Royal Chulan selama 10 hari. Jadi ianya memudahkan kerjanya bagi menjaga ibu yang terlantar sakit dan ayahnya yang baru pulang dari hospital serta kanak-kanak lain.


Foto :IG

Sementara itu, ramai yang bertanyakan bagaimana situasi rumah aktres ini memandangkang tiada video house tour, dan kebetulan Nafidz Razak yang menghubungi Klinik Zahran menunjukkan ujian calit dilakukan terhadap semua ahli keluarga Sherie.



Jadi, rumah dua tingkat dua bilik ini mempunyai persekitaran lebih baik untuk warga mas dan kanak-kanak di rumah ini.

Semoga Sherie Merlis tabah dan ahli keluarga lain segera sembuh. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote laksmanabentan 23-8-2021 01:42 PM
okay Alhamdulillah saling membantu...
Quote trexxxxxi 23-8-2021 01:46 PM
Kohkohkoh dia samakan tokpizz dengan lelewbit lerr pulak

Quote jiwakacau06 23-8-2021 01:50 PM
baik lg fizz ni dr el...ank pn nmpk ada bonding dgn bapak...
Quote Skuau 23-8-2021 01:50 PM
trexxxxxi replied at 23-8-2021 01:46 PM
Kohkohkoh dia samakan tokpizz dengan lelewbit lerr pulak

bab..menolong...bab lain...jgn la fikir ke situ.
Quote Normabaru 23-8-2021 01:54 PM
sorry nk tny sikit..dia ni xde kwn lgsg ke..kasihan plak tgk..muka lawa
Quote depresio 23-8-2021 02:15 PM
Hahshaha
Ada video sama tak?
Hahahaha
Quote RatuDunia94 23-8-2021 02:18 PM
Normabaru: sorry nk tny sikit..dia ni xde kwn lgsg ke..kasihan plak tgk..muka lawa


Jenis x berapa mingle n menceceh sgt kot bila kat set.. fokus kerja je. Ada je retis2 mcm ni.. bukan sombong tp mapas nak hanky panky dgn retis2 n krew2. Sbb tu sheols mcm jarang berlakon..
Quote honeybee1802 23-8-2021 02:42 PM
Tak sangka si fizz jenih problem solver gak ker..ok la tu...
Quote miznora 23-8-2021 02:46 PM
Bab ni boleh la puji dato' terbaik tolong kawan dalam kesusahan
Quote nakkomenjugak 23-8-2021 03:15 PM
tersembur tehhhh iol baca
masing2 ada video
so... sama laa kot
Quote Burong_Hantuk 23-8-2021 05:54 PM
Sherry nih propa... acah2 x nk brgaul sgt dgn member2 retis.. ujung2...
Quote Burong_Hantuk 23-8-2021 05:55 PM
Kao sabar kjp Sherie,nnti x lama,muncul si setaz lesung dtg umh hulur bantuan
Quote katakauu 23-8-2021 05:58 PM
Burong_Hantuk replied at 23-8-2021 05:55 PM
Kao sabar kjp Sherie,nnti x lama,muncul si setaz lesung dtg umh hulur bantuan

bawa lesung tak?

mesti ler bawak takkan tinggal lak kannn
Quote midori_katana 23-8-2021 06:32 PM
lawa sherry.. masih gebu walau dah berusia..
Quote genUmi 23-8-2021 06:52 PM
walau gambo rambut kusut bagai  tapi kejelitaan tetap terserlah
Quote blue^panther 24-8-2021 07:14 AM
Ingatkan duduk pprt, rupanya rumah teres 2 tingkat.....biasa rumah macam ni at least 3 biik kan???
Quote None68 24-8-2021 07:28 AM
Part menyamakan tuh mmg xleh diterima akal..orang memberi kita merasa..gitu kekdahnya
Quote enot_sibudak 24-8-2021 12:10 PM
blue^panther replied at 24-8-2021 07:14 AM
Ingatkan duduk pprt, rupanya rumah teres 2 tingkat.....biasa rumah macam ni at least 3 biik kan???

dia dok terus kos rendah.. atas tu naik terus bilik.. 2 bilik.. sbb ada sni mcm tu..
Quote tukul 24-8-2021 12:13 PM
trexxxxxi replied at 23-8-2021 01:46 PM
Kohkohkoh dia samakan tokpizz dengan lelewbit lerr pulak

kihkih..ok ler tuh...nampak la bkn ebit ajer boleh buat kebaikan tanpa balasan tuh

Lihat semua komen(21)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:09 PM GMT+8 , Processed in 2.698810 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top