CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Konspirasi Besar Antarabangsa, Siapa Pula Dari China Nak Godam IG Kangana Ranaut?

19-8-2021 05:36 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1940| Komen: 17

Description: Pelakon Bollywood, Kangana Ranaut mendakwa penggodam dari China yang cuba menggodam akaun Instagramnya sebagai satu “konspirasi besar antarabangsa”.
Pelakon Bollywood, Kangana Ranaut mendakwa penggodam dari China yang cuba menggodam akaun Instagramnya  sebagai satu “konspirasi besar antarabangsa”.


Kredit foto: IG Kangana


Menerusi Insta Stories, pelakon ini mendedahkan bahawa seseorang “cuba menggodam” akaun Instagramnya dari China dan kini beliau mengalami kesukaran untuk mendaftar masuk.

Pelakon ini menambah bahawa beliau terpaksa menggunakan telefon bimbit adiknya untuk membuat hantaran di Instagram selain menyifatkan ia adalah konspirasi besar antarabangsa.



Sekadar info, Kangana adalah pelakon Bollywood yang lantang bersuara dalam media sosial nya. Beliau pernah disenarai hitam dari Twitter kerana berulang kali melanggar Hateful Conduct Policy dan Abusive Behaviour Policy di platform berkenaan. Kangana  kemudian menjadi lebih aktif di Instagram dan dapat meramalkan beliau juga bakal disenarai hitam oleh pihak Instagram pula.





Sumber: Murai
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Rdizz 19-8-2021 05:42 PM
Dia sokong atau against taliban?
Quote AnnaSendin 19-8-2021 05:54 PM
Sheols sejenis kecoh dan selalu dihencap oleh ummah india sendiri. Fevret sheols buat kontroversi. Tatau pasal apa, nak naikkan nama. Pelakon kelas B ajer pun.
Quote nakkomenjugak 19-8-2021 06:03 PM
Gurlllll....
Ko lupa ko support yesrael serang palestin and all other bunch of bs?
Quote Ayda89 19-8-2021 06:16 PM
Hack je semua medsoc dia, nyampah
Quote Rockafella 19-8-2021 06:48 PM
Bila seseorang yang tidak punya pengetahuan dalam bidang IT, mulalah menuding jari pada pihak lain atas dakwaan konspirasi. Baca dan fahami dulu TnC Facebook/Instagram mengapa posting berkaitan Taliban dibuang. Ini tidak, dia terus melatah tanpa fakta + menuduh tanpa bukti.
Quote Catpaw 19-8-2021 08:32 PM
Alahai, tak kenal la
Quote Jemahjemah1988 19-8-2021 08:45 PM
Social media biasalah kena godam.. Yang x aktif bukan influencer pun kena godam.. Inikan hang famous
Quote matbad 20-8-2021 04:17 AM
pentingnya dia antarabangsa nak berkonspirasi bagai utk dia. mcm la dia pakar sains bab covid ka bom nukelear ka. hek eleh
Quote ms.koala 20-8-2021 04:45 AM
Plakon ke? Cita apa tak pernah kutengok {:nose
Quote mongoose_kidz 20-8-2021 07:18 AM
bukan dia ni ke claim ade affair dgn ajay devgan
Quote DayangKirana 20-8-2021 08:30 AM
dh lama tak tgk hindi..tak kenal pon sheols.
but, surprisingly she was born on 1987 tho..
sheols looks older..like mid 40s gitu..
Quote sarah_ary2 20-8-2021 09:44 AM
Dia ni terer berlakon tp irl mcm mcm kontroversi termasuk dgn kontroversi dgn hritrik roshan ai tak suka sgt dia sama dgn priyanka
Quote spicygirl3 22-8-2021 11:01 AM
Jenis suka contraversi
Quote belacan_gurl 22-8-2021 07:10 PM
mongoose_kidz replied at 20-8-2021 07:18 AM
bukan dia ni ke claim ade affair dgn ajay devgan

Hrithik Roshan sekali
Quote NurAlia14 26-8-2021 09:36 PM
AnnaSendin replied at 19-8-2021 05:54 PM
Sheols sejenis kecoh dan selalu dihencap oleh ummah india sendiri. Fevret sheols buat kontroversi. T ...

Die nk bkn plakon no 1 ke kt sne skng?
Quote AnnaSendin 27-8-2021 03:59 PM
NurAlia14 replied at 26-8-2021 09:36 PM
Die nk bkn plakon no 1 ke kt sne skng?

Mano.. Iols baca sheols dihencap masyarakat india dan dicop retis gred BCD.
Quote NurAlia14 27-8-2021 04:45 PM
AnnaSendin replied at 27-8-2021 03:59 PM
Mano.. Iols baca sheols dihencap masyarakat india dan dicop retis gred BCD.

Iols baca die no 1 and die producer jgk ntah la yg mane satu..tp mmg loud la n mcm saiko jgk kes dgn hritik dlu

Lihat semua komen(17)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 11:16 AM GMT+8 , Processed in 5.400025 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top