CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Kulit Nissa Sabyan Berjerawat Teruk, Azab Sebab Rampas Suami Orang?

13-8-2021 12:03 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2817| Komen: 10

Description: Penyanyi Indonesia, Nissa Sabyan telah memuatnaik fotonya mengenakan telekung hitam tanpa sebarang mekap.
Penyanyi Indonesia, Nissa Sabyan telah memuatnaik fotonya mengenakan telekung hitam tanpa sebarang mekap. 

Ramai netizen Indonesia membanjiri ruangan komen dan mengatakan bahawa masalah kulit yang dihadapi oleh penyanyi itu sebagai azab yang menimpa dirinya.


Foto: IG

Setelah Nissa Sabyan memuatnaik fotonya yang dipenuhi jerawat, beliau terima pelbagai pertanyaan termasuklah penyanyi dan pelakon Indonesia, Iis Dahlia yang bertanyakan mengenai masalah wajah Nissa Sabyan.



“Kenapa? Salah pakai skincare ya?”-Iis Dahlia

Rata-rata netizen Indonesia mengkritik penyanyi Ya Maulana dan menyebut masalah kulit yang dihadapinya sebagai satu azab.

“Kesan memikirkan suami orang, maka subur jerawatnya”-Netizen

“Jerawat itu kena azab main sama suami orang.”-Netizen

“Jerawat suami orang.”-netizen




Penyanyi yang terkenal dengan lagu-lagu berunsur kerohanian, Nissa Sabyan pernah dituduh mempunyai hubungan dengan pemain keyboard Sabyan Gambus iaitu Ayus Sabyan yang memegang status ‘suami orang’.

Ayus dikatakan telah bersuara mengenai hubungannya dengan Nissa. Beliau akui kesilapannya dan memohon maaf kepada isteri dan keluarganya. -CARI

Sumber: Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kivio 13-8-2021 12:34 PM
Eh laaa dia ni memang byk jerawat daripada dulu.
Yg dlm vc tu nampak-nampak mekap tebal.
Ape yang pelik.
Quote Ayda89 13-8-2021 12:36 PM
Apa yg jadi dekat dia lepasni akan dikaitkan dgn pembalasan akibat caras laki orang. Tabahla haha..
Quote Guccibamboo 13-8-2021 01:02 PM
Produk sane kan byk yg bermerkuri &tretinoin .. Tabi*** & segala mcm krim timbang kilo....memula pakai mmglah kulit licin mulus ...lpstu......

Tp xtaulah ape mslh sbenar die....hormon ke ape ke... cume x baik rampas suami org....suami org pun same...dah ade isteri sibuk menggatal....g lah mereput korang berdua
Quote nakkomenjugak 13-8-2021 01:03 PM
dah rupa title mastika haa iol baca

muka selebet azab rampas laki orang
fooki berbunyi pingu selepas projek dengan laki orang

Quote Knowlee 13-8-2021 01:08 PM
Guccibamboo: Produk sane kan byk yg bermerkuri &tretinoin .. Tabi*** & segala mcm krim timbang kilo....memula pakai mmglah kulit licin mulus ...lpstu......Tp x ...


Tretinoin tu walaupun dulu I pakai atas prescription daripada dermatologist hospital, lama-lama I kena stop pakai jgk sbb dia buat kulit I jadi hypersensitive, sampaikan berdiri bawah matahari pun kulit jadi merah menyala. Padahal pakai waktu malam je sbb dia sensitif pada matahari.
Quote Guccibamboo 13-8-2021 01:32 PM
Knowlee replied at 13-8-2021 01:08 PM
Tretinoin tu walaupun dulu I pakai atas prescription daripada dermatologist hospital, lama-lama  ...

Kesiannye u ...skrg mcmmane? harap skin problem u dah ok..,yes...this cream mmg under doc monitor & prescription shj sepatutnye....,tp product2 timbang kilo ni masukkan sesenyap... user xtau...tp user pun satu hal jugak....xde langsung skeptical kat product2 yg xde rnd tp claim boleh hilangkan jerawat cepatlah ..putih cepatlah...licin cepat....ramai yg kene refer ke dermato bile kulit dah rosak...sampai dpt secondary infection
Quote Knowlee 13-8-2021 01:36 PM
Guccibamboo replied at 13-8-2021 01:32 PM
Kesiannye u ...skrg mcmmane? harap skin problem u dah ok..,yes...this cream mmg under doc monitor  ...

Sekarang alhamdulillah dah okay. Dah jumpa produk yg sesuai dgn kulit muka. No more prescription.
Quote kakakpositifker 13-8-2021 01:36 PM
pergi klinik dr mdnoh kat amsjid jamek tu. minta ubat jerawat nya. elok. senang, hilang. bagus klinik tu. doktor yg berpengalaman
Quote sabundettol 14-8-2021 12:00 AM
Lama lama ok lah tu.  Emma maembong pun jerawat mcm ni gak dulu
Quote samperit 14-8-2021 09:06 PM
tunjuk jerawat pun lebih 1/2 juta likes ye

Lihat semua komen(10)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 09:33 AM GMT+8 , Processed in 0.072080 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top