CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Selebriti Lain Malas, Tapi The Rock Mesti Mandi 3 Kali Sehari Dengan Suhu Air Berbeza!

11-8-2021 01:02 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2120| Komen: 15

Description: Aktor Dwayne Johnson baru-baru ini mecuit di Twitter mengenai tabiat mandi.
Aktor Dwayne Johnson baru-baru ini mecuit di Twitter mengenai tabiat mandi.

Berbeza dengan pengakuan beberapa selebriti sebelum yang mendakwa 'malas mandi', bintang berusia 49 tahun itu mengakui dirinya tergolong dalam golongan yang suka mandi.



Kredit foto: IG The Rock

"Tidak, saya berbeza dengan golongan selebriti yang tak membersihkan diri mereka (mandi)," ciapnya.

Dwayne juga mendakwa dia mandi tiga kali sehari. Lebih dari itu dia juga mandi dengan suhu air berbeza-beza.

"Saya mandi air sejuk sewaktu bangun pagi untuk memulai hari. Kemudian mandi air suam selepas bersenam sebelum keluar bekerja.

"Dan saya akan mandi air panas sekembali dari kerja," katanya dipetik dari People.

Selain mandi tiga kali sehari, dia juga melakukan rutin cuci muka, membersihkan kulit mati termasuk menikmati nyanyian sendiri yang sumbang ketika berada di dalam bilik air.




Sebelum ini, Ashtok Kutcher dan isteri, Mila Kunis mendedahkan mereka dan anak-anak akan mandi bila perlu (kotor) saja.

Begitu juga dengan Jake Gyllenhall yang mengakui mandi tidak penting untuk membantu penjagaan kulit secara semula jadi.


Sumber: Gempak

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote acikbrown 11-8-2021 01:23 PM
Kat sana bil air mahal sangat kot itu yg mandi bila perlu saja.
Gitewww acik husnuzon
Quote MissyMolly 11-8-2021 01:25 PM
termasuk menikmati nyanyian sendiri yang sumbang ketika berada di dalam bilik air.

Kohkoh.. setazah dah pesan jgn buad. Tp ni mmg plg best!
Quote Skuau 11-8-2021 01:28 PM
acikbrown replied at 11-8-2021 01:23 PM
Kat sana bil air mahal sangat kot itu yg mandi bila perlu saja.
Gitewww acik husnuzon

ada youtuber omputeh kat indon jelaskan perkara ni..bila indon tanya..kenapa 'bule' tak suka mandi...
Quote nakkomenjugak 11-8-2021 01:45 PM
retis lain yang tak suka mandi tu kalau winter rasanya seluar kecik pun agaknya tak bertukar

Quote kucingitam 11-8-2021 02:51 PM
geli ku memikirkan drg tak mandi..selama ni selalu diprobok yg omputih mmg tak mandi..tak sangka ianya kebenaran yang nyata.
Quote any42 11-8-2021 04:37 PM
ashkutch dgn milkun ckp mndi bila perlu je? Omg xmuntah ke bau psangan busuk masam rmbut bminyak.
Quote azimodin 11-8-2021 07:22 PM
Bagus the rock, ada kesedaran pasal hygiene. Bila musim winter tu understandable la nak mandi sehari sekali tapi kalau dah musim summer pon malas confirm bau masam. Kalau i kaya raya macam retis Hollywood, i nak mandi susu 2 kali sehari disertakan dengan taburan 7 jenis bunga diiringi muzik classic
Quote haifawehbe 12-8-2021 12:26 AM
mat saleh x suka mandi sebab x nak kulit kering..
iols ada kwn mat saleh pun jenis malas mandi tapi dorg odourless.. kalau kita x mandi mmg siap la sume bau keluar.. mmg genetik dorg kot..
Quote lasagna 12-8-2021 01:41 PM
lega dgr dia ni pembersih..
Quote xastor9 12-8-2021 02:35 PM
mandi pagi untuk kesegaran.
mandi petang/malam untuk keselesaan
Quote _blackbird 13-8-2021 12:46 AM
The rock duduk california kot tu yg rajin mandi. Cali panas. kim k pon rajin mandi juga
Quote AnnaSendin 13-8-2021 02:10 AM
Tak mandi karang ada pulak mengejek, "do you smmeelll!" baiklah mandi. Bagus the rock nieyh ta lupa asal usul samoa yang mandi cam weols.
Quote belacan_gurl 22-8-2021 07:15 PM
Gigi dia putih aku lupa tajuk movie dia berlakon tapi ada scene dia tgk cermin senyum sambil kata putihnya gigi aku
Quote midori_katana 25-8-2021 02:13 PM
heols mmg nampak wangi...
Quote salimrock 1-9-2021 11:01 AM
harus la dia mandi byk kali, dah dia kaki GYM...

Lihat semua komen(15)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 10:04 AM GMT+8 , Processed in 0.105361 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top