CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Zehra Gunes, Atlet Bola Tampar Turki Buat Ramai Jatuh Cinta Pandang Pertama!

28-7-2021 05:40 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 14356| Komen: 141

Description: Temasya sukan terbesar dunia iaitu Olimpik ke-32 di Tokyo, Jepun sememangnya menarik perhatian ramai.
Temasya sukan terbesar dunia iaitu Olimpik ke-32 di Tokyo, Jepun sememangnya menarik perhatian ramai. 

Lebih menarik perhatian apabila kemunculan atlet bola tampar wanita dari Turki, Zehra Gunes dengan wajah manisnya. 



Kredit foto: IG Zehra

Zehra, 22, dilahirkan di Kartal, Turki pada 7 Julai 1999 dan memiliki ketinggian 1.97 meter. Dia mula beraksi di arena sukan bola tampar pada 2011 di bawah kelab Vafifbank Istanbul dan beberapa kali bertukar kelab.



Sepanjang penglibatannya di dalam sukan bola tampar, dia menerima beberapa anugerah penghargaan termasuklah Vestel Venus Sultans League pada 2017. 


Antara anugerah bagi pasukan kelab pula dia telah menerima FIVB Women’s Club World Championship ‘Best Middle Blocker’ dan beberapa lagi pingat dalam perlawanan di peringkat kebangsaan.



Pasukan Turki berjaya menundukkan pasukan China dengan mata kemenangan 3-0, semalam di sukan Olimpik Tokyo 2020. 

Pasukan dari Turki ini akan ke peringkat seterusnya bertemu dengan pasukan Itali yang dijadualkan esok 27 Julai 2021 pada jam 3:25 petang waktu tempatan.


Sumber: OhBulan
2

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shernazz 28-7-2021 05:59 PM
Ni yang iols baca kat fb yang pengkomen lelaki semua taip depa salah tempat lahir..swpatutnya di turki
Masuk pengkomen pompuan plak dok kata..dok turki ka apa ka..takdenye zehra tu nak pandang korang ..mujur lahir kat mesia..
Quote VioletsAre_Blue 28-7-2021 06:00 PM
Tingginya hampir 2 meter
Quote pagaruyung 28-7-2021 06:00 PM
Elok gebu..
Quote Hessa 28-7-2021 06:03 PM
sementara di Malaysia, bila ada rupa skit je nak jadi retis
Quote syamzana 28-7-2021 06:04 PM
cantik zehra dah mcm pelakon2 helokk turki nun. cerah mata tgk drama turki wpun kdg2 naik pening subtitle tunggang tebalik he/she pun tersilap.
Quote SalenaGomez 28-7-2021 06:04 PM
Kalau ikut kan turki mmg cantik2 n hensem2...gabungan muka feature timur n barat...kalau kat sana warna mata je ada mcm2 kaler
Quote borrow 28-7-2021 06:06 PM
Cantek . Tp klo dok sblh sheols mesti rasa janggal , tinggi sgt.
Quote tompie 28-7-2021 06:10 PM
memang helok.. tapi tinggi menggalah
Quote any42 28-7-2021 06:33 PM
cantik
Quote djzara81 28-7-2021 06:35 PM
Ade atlet pompuan Turki muka mcm Anju. Aritu muka atlet laki mcm Sam. Pasni muka sapo ekk? Zizan Razak dah ramai..
Quote Guccibamboo 28-7-2021 06:38 PM
Cantik btul...tp depa ni cepat nampak tua jugak
Quote spankee_fili 28-7-2021 06:46 PM
Ada atlet bola tampar mexico melanie parra ka apa namanya
Comel juga, taktau masuk olympic ke tak
Quote edayildiz 28-7-2021 06:51 PM
kalau kt sini cntik jer trus jd artis..mayb kat turki sbb mostly cecantik sbb tu kot dia ni kita tgk jd ahli sukan plak..
i suka tgk warna mata dorg..yg laki hnsem..tp dorg suka simpan beard tu khuen..i is kureng laki byk bulu kt muka..nampak mcm kertu..
ssbb tu i suka tgk cite turki sbb nk cuci mata
Quote Firenzza 28-7-2021 06:58 PM
Manis orangnya.....tp klau gaduh laki bini risau gak kena penampar sulung, powerrr gilerrr
Quote becir 28-7-2021 06:59 PM
edayildiz replied at 28-7-2021 06:51 PM
kalau kt sini cntik jer trus jd artis..mayb kat turki sbb mostly cecantik sbb tu kot dia ni kita tgk ...

When I was there I selalu tertanya lelaki Yang rendah or not that good looking, apa perasaan they all Kan bila sedar Yang average lelaki turki hensem2 and tinggi...lol
Quote mzsnam 28-7-2021 07:00 PM
lawanya tapi tinggi melampau. die kene cr jodoh laki sama tinggi dengan dia
Quote ellejo 28-7-2021 07:07 PM
aku tgk insta dia biasa je weh. tak boleh lawan ozge torrer
Quote acikhan 28-7-2021 07:08 PM
sejak olimpik nie viral ngan atlet vollyball ye dari zehra gunes, melanie parra, wifffie ke whitney, tp haku suka sabina altynkova ke...lawo nyer la hai
Quote -adnil- 28-7-2021 07:12 PM
Cantiknya...

Lihat semua komen(141)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 02:10 PM GMT+8 , Processed in 0.113531 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top