CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Saya Bukan Pejuang Watak Tomboy" - Fify Azmi

22-7-2021 02:37 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 3088| Komen: 13|Original author: Oleh: LilRose

Description: "Saya bukannya pejuang watak tomboy seperti yang disangka."
"Saya bukannya pejuang watak tomboy seperti yang disangka."


Kredit foto: IG


Dek melakonkan watak Zain dan Reesz dalam filem Wira dan drama Ratu Ten Pin, Fify Azmi, 31, disangka pejuang watak wanita karakter kasar serta lasak.

Menafikan dakwaan itu, dia kini mahu membiarkan rambutnya panjang untuk membawa pelbagai karakter.



"Saya hanya melakonkan dua karakter ini dalam filem dan drama.

"Watak Reesz dalam drama Ratu Ten Pin pun diterima tahun ini, selepas filem Wira, kira-kira dua tahun lalu. Jadi, saya tidaklah terlalu kerap membawa watak sedemikian.

"Mungkin saya kelihatan seperti tomboy, tetapi sebagai pelakon, saya mampu melakonkan apa sahaja jenis watak. Malah, saya tidak kisah diberikan watak yang memerlukan penampilan wanita lemah lembut," katanya kepada BH Online.



Tambahnya, tiada masalah sekiranya watak gadis lemah lembut dibawa seorang pelakon berambut pendek. 

Betul tu, realitinya bukan semua perempuan suka berambut panjang.  Ramai saja wanita berambut pendek kerana lebih mudah diuruskan. - CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nakkomenjugak 22-7-2021 02:49 PM
31?? nampak muda
(cettt macam 31 tu tua sangat)
Quote Mulotkoyak 22-7-2021 02:58 PM
Biar laaa watak tomboy and pengkid tu ngn die... Muke die dh sesuai... Xkan nk suh mira pijah plak jd watak pengkid kan...
Quote Megikari 22-7-2021 04:06 PM
Tak minat tengok dia ni berlakon. Try hard sangat nak tunjuk kasar sampai nampak tak natural
Quote anggeriklatifah 22-7-2021 09:36 PM
Fify azmi taknsilap.dewi remaja Kan dulu
Quote stania83 22-7-2021 11:20 PM
dia ni dulu gedik je typical pompuan subang tak sangka pulak boleh bawak watak tomboy
Quote Gumball 22-7-2021 11:52 PM
Takkan baru 2x bawak watak tomboy dah boleh digelar pejuang..
Dahsyat tuh...
Quote Mizlyn 22-7-2021 11:58 PM
Terganggu tgk muke she bawa watak tu.. Mcm shah kruh khan.. Sebijik hhaha
Quote supermum 22-7-2021 11:59 PM
Yarabi dia dah 31? Tuanya rasa aku. Tapi dia still nampak macam early 20s
Quote Zeatyisaac 23-7-2021 07:21 PM
Suka tengok dia dan kembarnya. Tapi, kalau perhati betul2, walaupun kembarnya lebih feminine, dia lebih lawa. Features dia cantik.
Quote dudaberhias 23-7-2021 08:04 PM
tapi body sheols memang sasa yach...

macam jantan kpop versi caprut jah yang gambar last tu...
Quote I.K.A888990 25-7-2021 02:10 PM
xtau knp x berkenan tgk dia berlakon dlm ten pin tu
Quote OyenLemas 27-7-2021 02:39 PM
ada la gaya tomboy tu, tapi suara halus sangat, soo perempuan. kikikiki
Quote OyenLemas 27-7-2021 02:40 PM
Zeatyisaac replied at 23-7-2021 07:21 PM
Suka tengok dia dan kembarnya. Tapi, kalau perhati betul2, walaupun kembarnya lebih feminine, dia le ...

ehh die ade kembar ke ? baru tahuu

Lihat semua komen(13)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 04:38 PM GMT+8 , Processed in 0.087885 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top