CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Berangin!" - Ayda Jebat 'Sebat' Baju, Boxer Nabil Sebab Tak Beli Baju Mengandung

15-7-2021 01:54 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7299| Komen: 29

Description: Kata Ayda, dia tidak memiliki walau sehelai baju ibu hamil memandangkan dia tidak keluar ke mana-mana atas situasi semasa.
Pelakon dan penyanyi, Ayda Jebat berkongsi foto ‘ootd’ (out fit of the day) terkini ketika usia kandungannya sudah mencecah lebih 6 bulan.

Kata Ayda, dia tidak memiliki walau sehelai baju ibu hamil memandangkan dia tidak keluar ke mana-mana atas situasi semasa.




Jadi, dia memilih untuk mengenakan persalinan milik suami, hos Nabil Mahir.

Perkara itu dikongsikan penyanyi lagu Mata ini secara seloroh menerusi Instagram buat tatapan umum.



“Kan ‘Work From Home’. Korang pun sama kan? Saya takde satu pun baju pregnant. Tak perlu la sebab tak pergi mana pun.

“Takyah membazir. Jadi semua baju Nabil, baju tidur sampai ke boxer dia saya sebat. Berangin! Haha! Normal kan buk?,” tulisnya pada ruangan kapsyen.



Untuk rekod, Ayda dan Nabil mendirikan rumah tangga pada 1 Januari lalu selepas mengadakan majlis pertunangan atas talian pada 28 April tahun sebelumnya kerana terikat dengan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).


Sumber: Media Hiburan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote primarikey 15-7-2021 02:02 PM
Ni gossip ker...hannattt
Quote miszclassique 15-7-2021 02:13 PM
Letak kat isu semasa kot, ramai yang nak tau tips kalau takde baju mengandung apa yg perlu dibuat... Takdelah orang gelabah pasni mengandung takde baju
Quote gummiebear 15-7-2021 02:18 PM
Dah 2 kali nih baca berita sebat baju laki sebab takde baju preknen
Quote nakkomenjugak 15-7-2021 02:47 PM
*yawnnnnn* okay
Quote Plain-tif 15-7-2021 05:05 PM
Kau nak sebat boxer jiran kau pun terpulang. Berangin!
Quote lazim 15-7-2021 05:08 PM
Org br berlaki mmg cewi ka..  Pki spender laki pon bangga cite kt org
Quote adm7 15-7-2021 05:09 PM
Ni pun gosip ke?
Bodo?
Quote kiah_mai_pulak 15-7-2021 05:29 PM
tahikkk menda ni bodo????
Quote clarizsa 15-7-2021 05:39 PM
Malas nk teka
Mana2 pun bertuah lah dapat anak
Comel ibu mengandung
Quote timah03 15-7-2021 05:58 PM
lazim replied at 15-7-2021 05:08 PM
Org br berlaki mmg cewi ka..  Pki spender laki pon bangga cite kt org

Tapi i tak ada lah sampai pakai underwear laki i....
Kalau sesak sangat, tak pakai... Terus pakai seluar je....
Quote Hoola 15-7-2021 06:08 PM
Edited by Hoola at 15-7-2021 06:10 PM

Begitula kisah2 insan seni kita sejak mutakhir ini.
Retis n ketiak bini, pintu rahim tbuka brapa cm, ank retis jth katil, laki retis pakai bj koyak ala2 rotijala, retis curng dgn bini,bini retis meroyan di igs..dan bgtulah seterusnya..rtis msia.to the nxt lvl
Quote newyork 15-7-2021 06:26 PM
Pakai baju laki pun masuk board ke.. haiyaaaa
Quote samshik 15-7-2021 11:24 PM
Ya auloh.. Xder cter lain ker weiii.. Smoga anknyer xretard  cam mak ayah..
Quote Shinichikudo 16-7-2021 12:07 AM
Gamba baju kuning tu kena cek tengok dua kali betul ke sheols bukan rosnah mat aris?
Quote slyfynx 16-7-2021 01:50 AM
[go.sip] | ݢوسيڤ

Definisi : cakap-cakap yg mengisahkan khabar-khabar atau hal-hal yg buruk atau umpatan tentang orang lain; bergosip berbicara atau berdesas-desus tentang keburukan (kejelekan) seseorang, mengumpat


Ape yang ko bukak ni wartawan cari.... celah mana gosipnye.
Bape diorang ni bayar korang untuk bg publisiti nieyh?
Quote Oroi8887 16-7-2021 03:50 AM
Geli betul dgn ppuan ni
Quote virgo19 16-7-2021 10:25 AM
Beli je la kaftan corak cantik2 tu, ramai org jual online, senang. Ngada2 pulak nak pakai kain pelekat laki.
Quote incess.my 17-7-2021 02:15 AM
Pundek....
Quote I.K.A888990 17-7-2021 02:41 AM
alahai alahai

Lihat semua komen(29)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 01:03 PM GMT+8 , Processed in 0.096043 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top