CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dayana Roza Selalu Curi Baju Suami

13-7-2021 12:17 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3334| Komen: 13

Description: Pelakon, Dayana Roza yang kini sedang sarat hamil cahaya mata pertamanya ada berkongsi cerita bersama pengikut di laman media sosial Instagram.
Pelakon, Dayana Roza yang kini sedang sarat hamil cahaya mata pertamanya ada berkongsi cerita bersama pengikut di laman media sosial Instagram.

Menurut Dayana atau Nur Dayana Kamsun Baharin, kebanyakan pakaian miliknya sudah tidak muat untuk dipakai atas sebab sedang berbadan dua.




Jadi, bintang berusia 30 tahun ini mengakui ada ketikanya dia akan mengenakan pakaian suami.

“MUATAN BERAT SILA IKUT KIRI baju semua dah tak muat, buat pekasam je dlm almari.

“Nasib ada @9months_maternity. penyelamat D time pregnant nak cantik2 sikit, selalu curi baju suami kita je asal boleh janji muat!.

“Untung suami kita tak slim sgt, jimat duit time PKP ni takyah beli tshirt besar2 dah @9months_maternity,” tulisnya seloroh.


Kredit foto: IG Dayana


Untuk rekod, Dayana mendirikan rumah tangga bersama A’dale Adham Ayahudin pada 25 Disember lalu.


Sumber: Media Hiburan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote haruslah 13-7-2021 12:20 PM
Laaaa dah nikah ke....
X tahu pun
Quote Nana_Man 13-7-2021 12:21 PM
Aku pun buat gitu. Lepas beranak laki aku amik balik. Aku pun tak ingin nk pakai baju laki aku jgk.
Quote edayildiz 13-7-2021 12:35 PM
nampak tua laki dia..laki dia kn yg nenek dia pesan kawen bini kulit putih...dpt ank kulit putih
Quote cmf_premierleag 13-7-2021 01:21 PM
tgk dia dlm single terlalu lama, besor gak boobs dia ye
tp dia ni idok le gigih nak tayang merata mcm lana nodin tu
Quote slyfynx 13-7-2021 02:04 PM
Japppppppp.....
Gosip ape nihhhhhh
Kalau die curi baju laki orang tu ye la gosip.

[go.sip] | ݢوسيڤ

Definisi : cakap-cakap yg mengisahkan khabar-khabar atau hal-hal yg buruk atau umpatan tentang orang lain; bergosip berbicara atau berdesas-desus tentang keburukan (kejelekan) seseorang, mengumpat


Tolong pahamkan maksud gosip wahai wartawan cari
Quote msdummy.2018 13-7-2021 02:09 PM
Nana_Man replied at 13-7-2021 12:21 PM
Aku pun buat gitu. Lepas beranak laki aku amik balik. Aku pun tak ingin nk pakai baju laki aku jgk.

Pulokkk..bukan sharing is caring kah?
Quote Nana_Man 13-7-2021 02:35 PM
msdummy.2018 replied at 13-7-2021 02:09 PM
Pulokkk..bukan sharing is caring kah?

Baju dia very masculin type gitu. So i tak minat lah. Hahaha.
Quote nakkomenjugak 13-7-2021 03:08 PM
*yawnnnnn* okay sis
Quote mamajawie 13-7-2021 03:08 PM
Edited by mamajawie at 13-7-2021 03:10 PM
cmf_premierleag replied at 13-7-2021 01:21 PM
tgk dia dlm single terlalu lama, besor gak boobs dia ye
tp dia ni idok le gigih nak tayang merata m ...

dia kan sama gak cam lana nodin penah cikcur ngan omputih kalu x silap..bf si nikita mirzani tu..

Quote misz_sanggul 13-7-2021 03:11 PM
mamajawie replied at 13-7-2021 03:08 PM
dia kan sama gak cam lana nodin penah cikcur ngan omputih kalu x silap..bf si nikita mirzani tu..
...

jorge tu x pnh pun post pic nikita..nikita beria la post dlm IG die

tup2 die post pic die ni..tp katenya just frenz guys


Quote cmf_premierleag 13-7-2021 03:29 PM
mamajawie replied at 13-7-2021 03:08 PM
dia kan sama gak cam lana nodin penah cikcur ngan omputih kalu x silap..bf si nikita mirzani tu..
...

uissh dasat gak dayana ni.kira sheols sama2 level la dgn nikita gituh
nikita tu pun sexy kemain lg sblm kawen dulu
Quote MFR_IN 13-7-2021 06:30 PM
Bila nikahnya? Nampak sgt tak femes. Haha
Quote sue_liah 14-7-2021 09:11 AM
urban je sheols ni walaupun muka sheols so kampung

apa punya gosip la curi baju laki budus  betul

ada je yg spender laki pun belasah pakai

Lihat semua komen(13)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 07:56 PM GMT+8 , Processed in 0.079010 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top