CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Buat Hal Betul! Influencer Bawa Pam Payudara Ke Karpet Merah Festival Filem

13-7-2021 12:12 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2749| Komen: 18

Description: Kehadiran influencer, Diipa Buller-Khosla ke acara Festival Filem Cannes ternyata menjadi bualan ramai.
Kehadiran influencer, Diipa Buller-Khosla ke acara Festival Filem Cannes ternyata menjadi bualan ramai.

Ketika melintasi karpet merah, Diipa turut membawa alat pam payudara yang mana ia telah dilekatkan pada busana yang digayakannya.


Ujar Diipa, dia ada alasan tersendiri atas perbuatannya itu, lapor India Today.


Kata Diipa, tindakannya untuk memberi susu badan kepada anak tidak patut dipertikaikan oleh orang lain.

Ujar influencer yang baru melahirkan bayi perempuan pada awal tahun lalu, dia mahu memberi perhatian terhadap topik berkaitan ibu.

"Sudah tentu ia memerlukan pengalaman untuk anda faham apa yang sesuai dan tak sesuai sebagai ibu.

"Menjadi ibu muda tak bermakna kami sentiasa perlu risau tindakan kami betul atau salah, " ujarnya menepis segala komen mengenai dirinya sebelum ini.

Malah kata Diipa, tindakannya untuk memberi susu badan kepada anak tidak patut dipertikaikan oleh orang lain.


Diipa turut berkongsi foto di karpet merah itu menerusi Instagram miliknya. 


Sumber: mStar
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dua_chzy 13-7-2021 12:20 PM
Sila depressed kerana confirm jadik kecaman 1 dunia.
Quote Artemesiaa 13-7-2021 12:28 PM
Pasti ramai mengecam sebab jelas saja nak tarik perhatian
Quote ~boolean 13-7-2021 12:34 PM
influencer kat mana2 negara memang selalunya bodoh kemaruk perhatian
Quote nazzse 13-7-2021 12:46 PM
Indian rupanya.. Batak perhatian
Quote airfilterkotor 13-7-2021 12:59 PM
How to gain instant success by lowering your standards?

Rasa-rasa...?
Quote nakkomenjugak 13-7-2021 03:07 PM
dunia ni apa jela nak kena normalize?
Quote matamata 13-7-2021 03:11 PM

Quote annehuda 13-7-2021 03:18 PM
kat barat ni breastfeeding ni something yg taboo. kalau ko nak bf ko buat senyap2 gitu. tu yg influencers and artis sana beriya nak normalizekan benda ni.  tak mcm kt malaysia, siap ada group FB tayang susu badan 1 peti siap berlumba sape plg byk boleh pam susu badan gitu
Quote mxsssgi81 13-7-2021 03:19 PM
Bangang..manage la mase nk mengepam kan boleh.
Nak pam kt majlis mcm die je ade anak  menyusu badan..
Desperate attempt nk create story...
Poodah..
Quote Tinot7 13-7-2021 07:54 PM
baby dia lahir tahun lepas.. masih menyusu ka teruih minum susu formula?
Quote doubleharmonic 13-7-2021 08:01 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/CREfcHmMOSn/[/ig]
Quote doubleharmonic 13-7-2021 08:02 PM
Quote doubleharmonic 13-7-2021 08:03 PM
motip? dah sendiri menayang kebodohan bila viral sendiri terkejut?
Quote Suchi 13-7-2021 09:53 PM
Takde susu pun, so acah2 je la eh.

Sebenarnya td masa mula baca tu iols igtkn pam utk besarkan payudara langsung tak terpikirkan pam susu huhu.
Igtkan dia ni influencer hat seksi tayang badan ke apa.
Quote Babai 13-7-2021 09:57 PM
Jadahnya benda macam tu pun censored
Quote tikusmontok 13-7-2021 10:00 PM
Bangsa apa ni?
Quote AyaqMeloSuam 13-7-2021 10:18 PM
Bodoh demi secebis viral.. tu jer.. nak pam blh jer.. p la ke bilik psalinan or mna2 yg private.. otak dilutut mmg sukar berhubung..
Quote prettyuglybabe 14-7-2021 01:43 AM
benda tu jadi props atau betul-betul ada susu di pam?

Lihat semua komen(18)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 08:17 PM GMT+8 , Processed in 0.071348 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top