CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

"Wanita Paling Seksi,"- Akshaye Khanna Gila Menatap Sosok Aishwarya Rai

16-6-2021 10:20 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7283| Komen: 41

Description: Pelakon Akshaye Khanna secara peribadi pernah memberitahu bahawa aktres Aishwarya Rai merupakan aktres paling seksi yang pernah dikenalinya.
Pelakon Akshaye Khanna secara peribadi pernah memberitahu bahawa aktres Aishwarya Rai merupakan aktres paling seksi yang pernah dikenalinya.

Akui Akshaye, gara-gara pesona yang dimiliki Aishwarya, dia tidak dapat mengalihkan pandangan setiap kali bertemu dengan wanita tersebut.


“Saya pernah bekerjasama dengan Aishwarya dalam filem sebanyak dua kali masing-masing untuk filem Aa Ab Laut Chalen dan Taal. Dia memang sungguh mempesonakan,” ujarnya.

Kredit foto: VIA Kosmo


Setiap kali bertemu dengan pemenang Ratu Cantik Dunia (Miss World) tahun 1994 itu, Akshaye menjadi seperti orang gila kerana asyik menatap sosok wanita itu.

“Perkara itu sungguh memalukan. Tetapi sebagai lelaki saya tidak dapat menipu diri sendiri bahawa Ash (Aishwarya Rai) sungguh memukau,” ujarnya dalam satu temu bual bersama Karan Johar, baru-baru ini.


Taal terbitan 1999 menjadi filem terakhir yang mengandingkan Akshaye dengan isteri Abhishek Bachchan itu. -CARI

Sumber: Kosmo Online
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote exclusive_vvip 16-6-2021 10:30 AM
dedulu masa tgk citer Taal tu, mmg nampak diorg berdua ni sepadan sgt..i siap berharap diorg berkapel kat luar filem..tapi ending Taal, i tak suka.. rasa mcm x patut si heroin gi amik balik si hero lepas apa hero n family hero buat kat family heroin tu..
Quote azie5zoe 16-6-2021 10:56 AM
Kalau iols jadi Abhishek Bachchan tatau nak bangga ke nak marah baca kenyataan Akshaye ni.
Quote ketupatnasi 16-6-2021 11:01 AM
exclusive_vvip replied at 16-6-2021 10:30 AM
dedulu masa tgk citer Taal tu, mmg nampak diorg berdua ni sepadan sgt..i siap berharap diorg berkape ...

kan! tp plot cite diorang memang cenggitu sis. salah sorang mustik derita lelebih lagik melibatkan kesah dua derjat. sangat kasehan! lepas tuh berbaik semula lagik seploh menet sebelum cite habeh! unsurprisingly typical, after all. yet tehtap iols terpaku depan screen sebab the music, the cinematography, the heroine tersangatlah santek pada ketika ituh
Quote nazzse 16-6-2021 11:10 AM
Dalam ramai2 hero Bollywood sezaman dengan SRK, aku minat Akshaye ni lepas tu Aamir Khan.
Dua2 muka badboy yg baik, mcm Bront gitew. Tak handsome takpa asal muka jantan
Quote Aikiko 16-6-2021 12:53 PM
Akshay ni masih single kan??
Keciwa ka xdpat Aish
Quote nakkomenjugak 16-6-2021 02:44 PM
Aku yang gegel punnn terpesona aku terpesona tengok dia, inikan puleksss jejantzz.
Quote iolss 16-6-2021 02:53 PM
omg i siap beli cd cetak rompak taal tu dlu..
bpuloh kali tgk .. aish mmg lawa gile dlm cite tu..
lancar setiap dialog n lagu..
omg tua nye i dah
Quote umbut 16-6-2021 02:53 PM
Akshay dah botak..
Quote helicornia 16-6-2021 03:03 PM
mmg lawa gile pun aishwarya.lagi2 time menang miss world.skrg je dia gumuk sikit
Quote boongalalang 16-6-2021 04:09 PM
Baru lepas tengok utube Aishwarya dengan David letterman. Video lama. Cantikkk
Quote ketupatnasi 16-6-2021 04:38 PM
tatau la tp muka dia memang santek tanpa mekap. tgk citer Hamara Dil Aapke Paas Hai...omaiiii muka dia memang derita betul!!


aish3.JPG
Quote Artemesiaa 16-6-2021 05:14 PM
Tu masa belum kawin sekarang susah dah nak kembali ke zaman tu
Quote KIM.K 16-6-2021 05:56 PM
Memang lawa gila tiada tanding. Susuk apa la dia pakai kat kuil sami tu.
Sorang lagi yang dok jumpa mak esah yang sama si Kylie Jenner. Kylie kutip face configuration Aish babtu cekci
Quote delia3003 16-6-2021 08:43 PM
Edited by delia3003 at 16-6-2021 08:45 PM

Aish ni muka kecik tapi mata hidung mulut mmg cantik teeletak je nampak kat muka dia tu. Rasa kalau dapat anak lelaki mesti byk ikut muka dia (ni kalau tipikal anak lelaki ikut muka mak ler).

Dia antara artis perempuan Bollywood tercantik di mata iols.
Quote exclusive_vvip 16-6-2021 09:52 PM
ketupatnasi replied at 16-6-2021 11:01 AM
kan! tp plot cite diorang memang cenggitu sis. salah sorang mustik derita lelebih lagik melibatkan ...

Julia Roberts pun penah puji Aishwarya cantik..antara pompuan tercantik di dunia ke cane tah pujian dia tu..
Quote kukukatablog 17-6-2021 12:46 AM
aku teringat dulu pinjam CD Taal jiran x pulangkan lagi...
Quote nur123 17-6-2021 01:47 PM
iolss: omg i siap beli cd cetak rompak taal tu dlu.. bpuloh kali tgk .. aish mmg lawa gile dlm cite tu..lancar setiap dialog n lagu..omg tua nye i dah


Dah 20 tahun ke cerita tu. Sampai sekarang Sy dengar lagu ishq Bina. Best

Sy suka dialog ni.

'suatu hari nanti awak yang akan hantar dia kepada Sy"
Quote laradelara 17-6-2021 06:01 PM
exclusive_vvip replied at 16-6-2021 10:30 AM
dedulu masa tgk citer Taal tu, mmg nampak diorg berdua ni sepadan sgt..i siap berharap diorg berkape ...

Kannnn.... In love ngn watak anil dlm cter ni. Lbih sesuai kalo aishu end up ngn dia banding ngn mamat akshaye tu. Tapi apo nk buat cter cintun.. Begitu lah endingnya
Quote laradelara 17-6-2021 06:03 PM
Tapi kan make sense lah akshaye terpesona sbb dlm both movies dorg, mmg boleh nmpk lah dia pandang aishu dgn perasaan amaze gitu. Ada jugak scenes yg nmpk dia terlebih angau

Lihat semua komen(41)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 11:04 AM GMT+8 , Processed in 0.091002 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top