CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Pelik Lucinta Luna Kejap Hamil Kejap Kempis? Jawapannya Ini Lagi Tak Boleh Hadam!

9-6-2021 02:15 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4678| Komen: 22|Original author: Oleh: LilRose

Description: Selebriti sensasi Indonesia, Lucinta Luna yang mengejutkan warga maya susulan membuat kenyataan dirinya hamil pada Mei lalu sekali lagi membuat orang ramai tidak keruan.
Selebriti sensasi Indonesia, Lucinta Luna yang mengejutkan warga maya susulan membuat kenyataan dirinya hamil pada Mei lalu sekali lagi membuat orang ramai tidak keruan.


Kredit foto: IG


Menerusi Instagram, Lucinta atau nama sebenarnya Muhammad Fattah yang sebelum ini sering menayang perutnya yang 'berisi', memuat naik video rancak menari dengan kekasihnya.


https://www.instagram.com/p/CP1_v2hJXLn

https://www.instagram.com/p/CP4yKEmpzRS

Dia mengundang tanda tanya ramai apabila perutnya di dalam video itu kelihatan kempis.

Lantaran itu, ruangan komennya dihujani pertanyaan berbaur sindiran sama ada dia keguguran. Ke mana pergi isinya?




Menurut Gempak, Lucinta pada 4 Mei lalu mengumumkan dirinya hamil dengan memuat naik gambar alat ujian kehamilan yang menunjukkan tanda positif. 




Kredit foto: IG

Apa dah jadi dengan isi perutnya itu menurut anda? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Belibis 9-6-2021 02:32 PM
Spesis bang jat ke apa ni??
Quote Beribear 9-6-2021 02:39 PM
Hahahaha ada masalah ke dia ni tp tengok ig story dia td mcm normal je. Katanya beli rumah cash tp mintak org sponsor katil lah apa lah. Lepastu pakai tudung katanya dpt beli rumah sbb doa wanita muslimah teraniaya.. Adoii mental betol dia tu hhaha. Anak dia anak luar nikah ke?? Mcm2 lah hai
Quote helicornia 9-6-2021 02:43 PM
dia ni potong belalai ke tak
Quote missycutie 9-6-2021 02:43 PM
jantina sendiri pun confuse.  ini kan pulak bab pregnant   
Quote Purplehag 9-6-2021 02:47 PM
Jawa bilang bloon
Quote dubuk 9-6-2021 02:47 PM
dulu alien workshop mendarat di asia
Quote Normabaru 9-6-2021 03:04 PM
ni bodo capai level prof muhaya x?
Quote ais_kosong 9-6-2021 03:34 PM
Laki tu tau x pasangan dia ni pondan.
Ke dia guna tips pura2 bodoh
Quote tokchik 9-6-2021 05:53 PM
helicornia: dia ni potong belalai ke tak

Dah potong
Pernh tengok vdeo dia buat pembedahn jntina
Quote akumak 9-6-2021 06:03 PM
Nama anak kembar fattah dan fattimah? So Fattah bin Muhammad Fattah (nama sbnr lucinta)?
Quote lavendernovella 9-6-2021 07:04 PM
Hormon2 bergaduh all the time dalam badan. Wiring jadi off.
Quote imransulaiman 9-6-2021 07:38 PM
Purplehag: Jawa bilang bloon


Lebih tepat lagi - blo'on {:thief
Quote Amigurumi 9-6-2021 09:07 PM
akumak replied at 9-6-2021 06:03 PM
Nama anak kembar fattah dan fattimah? So Fattah bin Muhammad Fattah (nama sbnr lucinta)?

Bin kan laki dia mat saleh tula
Quote mclaren 9-6-2021 10:23 PM
Lahhh jantanz ke
Quote buapakperut 9-6-2021 11:36 PM
macam ex si joyrepah bf nya, ala2 lembam gitu
Quote diamond_intan 10-6-2021 12:45 AM
Dahaga perhatian betul dia ni.
Yg member2 dia pun di bodoh2 kn. sanggup la p dukung dia angkut dia masa pregnant
Quote awenda507 10-6-2021 09:28 AM
Another pondan sewel
Quote hashashes 10-6-2021 11:28 AM
Dia ni kan netz indo suruh check up dulu takut2 ada kanser prostat tu yg perut macam nandung  tu
Quote luluaurora 11-6-2021 12:38 AM
ting tong gamaknya
udahlah BI ke lautt,
paham pulak bf dia tu bila depa sembang

duk papa ur son...papa ur son...apoooooooooooo

fattah n fatimah bakal lahir nnt

Lihat semua komen(22)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 09:26 AM GMT+8 , Processed in 0.089203 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top