CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Simon Cowell Batal Kontrak Sebagai Juri X Factor Israel

1-6-2021 02:43 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2020| Komen: 5

Description: Pengkritik program realiti bermulut lancang, Simon Cowell memutuskan untuk membatalkan penampilannya sebagai juri dalam acara ‘X Factor Israel’ bagi musim akan datang.
Pengkritik program realiti bermulut lancang, Simon Cowell memutuskan untuk membatalkan penampilannya sebagai juri dalam acara ‘X Factor Israel’ bagi musim akan datang.

Walhal, majalah Variety melaporkan Cowell pada hujung tahun lalu telah menandatangani kontrak untuk menjadi salah seorang juri program berkenaan yang bakal membuka tirainya pada Jun ini.



Kredit foto: IG Simon Cowell

Namun, jurucakap saluran televisyen, Reshet yang menerbitkan X Factor Israel pada Ahad lalu memaklumkan Cowell tiba-tiba membatalkan pembabitannya dalam program itu atas alasan peribadi.

Reshet bagaimanapun enggan memberitahu sama ada dia tetap terbabit dengan program itu walaupun tidak duduk di bangku juri.

Menurut laporan Kosmo!, seorang wakil Reshet memberitahu bahawa staf Simon telah menghubungi pihaknya dengan legitimate concerns (dasar keperihatinan) berhubung penyertaannya dalam program tersebut itu setelah keganasan Israel dan Hamas di Gaza baru-baru ini, tetapi pada masa itu dia tidak membuat keputusan muktamad.



Sumber: K! ONLINE
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pxlbb 1-6-2021 05:27 PM
Zaman skrg baru banyak yg buka mata buka minda dengan kebenaran konflik palestine-israel. Tak mcm zaman dulu media jahat senang2 je brainwash. Tp ada juga yg masih buta peghot buta hati. Iols jahat dan pendosa tp aku tak sokong israel. Hidup palestin!!!
Quote Ferr_Remy 1-6-2021 06:26 PM
pxlbb: Zaman skrg baru banyak yg buka mata buka minda dengan kebenaran konflik palestine-israel. Tak mcm zaman dulu media jahat senang2 je brainwash. Tp ada  ...


Padahal die batalkan sbb die bimbang keselamatan die jer. Apsal ramai igt mamat ni sokong Palestine?
Quote addved 1-6-2021 07:29 PM
Dia ni ada donate duit to military Israel kan, so tu la, mungkin dia risau his safety je
Quote Tinot7 1-6-2021 10:36 PM
Awat la dia pakai baju nampak bubis?
Quote LadyCarefree 2-6-2021 12:00 AM
Muka terlebih botox

Lihat semua komen(5)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:01 PM GMT+8 , Processed in 0.091656 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top