CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lempar 3 Anak Ke Terusan, Tembak Isteri Sebab 15 Hari Tolak Hubungan Intim

28-5-2021 02:07 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3066| Komen: 30

Description: Seorang lelaki di Bihar, India didakwa membunuh isterinya setelah mangsa menolak pelawaan melakukan hubungan seks dengannya.
Seorang lelaki di Bihar, India didakwa membunuh isterinya setelah mangsa menolak pelawaan melakukan hubungan seks dengannya.

Tidak hanya itu, suspek turut melempar tiga anaknya yang masih kecil ke dalam terusan.



Gambar hiasan

Menurut polis, lelaki itu menembak isterinya pada Rabu di kampung Basedi kerana "enggan berhubungan intim dengannya secara fizikal" sejak 15 hari lalu.

Pappu Kumar, 37, dilapor melarikan diri setelah membunuh isterinya yang berusia 36 tahun dan anak-anak yang berusia lima, tiga, dan 15 bulan.

"Setelah membunuh isterinya, tertuduh khuatir dengan apa akan berlaku kepada anak-anaknya, jadi dia turut membunuh mereka," lapor Times of India yang memetik kenyataan jurucakap polis.

Pappu Kumar yang bersembunyi di kawasan hutan berjaya ditangkap tidak lama kemudian.

Suspek akan didakwa atas tuduhan membunuh.

Setakat ini, ketiga-tiga mayat anaknya yang dibuang ke dalam terusan masih belum ditemukan.


Sumber: AWANI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote printercomel 28-5-2021 02:55 PM
India. Again.
Quote 3chanceno 28-5-2021 02:58 PM
India n crita seks berpisah tiada
Quote Jennyrol 28-5-2021 03:28 PM
Bini ko tu penat anak3 kck lg.. Ko tau nak mengesek aje.. Sian la bini & anak3 tu.. Kejam!
Quote Artemesiaa 28-5-2021 03:37 PM
Bukan benda baru kalau berita dari sana
Quote orgsepang 28-5-2021 03:39 PM
Lelaki ni dah kenapa? Tadi indon ni india pula. Dia orang tak pernah nak faham ke kadang2 perempuan tak ada mood nak layan.
Semoga laki akak tak sampai gini le, cara dia kalau tak dapat tu pun kadang buat akak nak cekik dia.
Quote kelapaparut 28-5-2021 03:42 PM
orgsepang replied at 28-5-2021 03:39 PM
Lelaki ni dah kenapa? Tadi indon ni india pula. Dia orang tak pernah nak faham ke kadang2 perempuan  ...

kat malaysia pun ade kes br ni, mat nigeria baling budak dr apartment sbb xleh main dgn mak budak tu iaitu anak bini dia, kat setapak br2 ni
Quote Straya 28-5-2021 04:13 PM
Dunia tengah sibuk dengan covid. Kau sibuk dengan sex sampai bunuh keluarga sendiri. Elok la kau dapat covid lepas ni & mampus terus
Quote ezacbee 28-5-2021 04:13 PM
3 anak kecik2.. bini ko mesti penat jaga anak2 ko.
patutnya tolong laa si bini tu jaga anak2.

Bingai

Quote damsel_fiji 28-5-2021 04:30 PM
semoga mampus terkena cobid nineting
Quote edayildiz 28-5-2021 04:33 PM
yahampum..sampai bunuh..betul ke? ke gaduh sbb lain
Quote edayildiz 28-5-2021 04:35 PM
kelapaparut replied at 28-5-2021 03:42 PM
kat malaysia pun ade kes br ni, mat nigeria baling budak dr apartment sbb xleh main dgn mak budak  ...

ada baca jgk psl kes tu ritu..geli la..mak tu pun kawen bangsa tu..semua bangsa tu mmg scary gitu ke eh? xtau la i rasa dorg ni semua scary
Quote Cece1234 28-5-2021 04:36 PM
So scary..
Quote batu kikir 28-5-2021 04:37 PM
Hidup sendirian la ngko sampai mampos.  Tak guna punya jantan sial
Quote Aliaskotonggo 28-5-2021 05:02 PM
itu kalau dia tak sibuk bunuh bini dan anak dia tu, mahu je dia pi rogol mana2 perempuan yg dia jumpa agaknya tu
Quote orgsepang 28-5-2021 06:58 PM
kelapaparut replied at 28-5-2021 03:42 PM
kat malaysia pun ade kes br ni, mat nigeria baling budak dr apartment sbb xleh main dgn mak budak  ...

Tadi akak nampak tahun anak rahsiakan kena rogol sebab nak selamatkan rumahtangga ibu bapanya. Baru baca tajuk pun dada akak dah sakit.
Quote TOPwind 28-5-2021 07:57 PM

kat Msiasuspek yg akan saman polis sbb bontot kuali perangai memang mcm tu suka saman =menang pulak tu.
Quote dudaberhias 28-5-2021 08:00 PM
pari pari... seindah panggilannya...
Quote ellejo 28-5-2021 08:14 PM
kalau takde mood nak layan tak boleh kangkang je ke sis? tadah je muka takde perasaan dua minit and done gitu.
no?
Quote koondoor 28-5-2021 11:18 PM
Umur anak-anak kecil itu tiga, lima dan 15 bulan atau tiga dan lima tahun dan 15 bulan? Wartawan kat Malaysia makin bengap.

Lihat semua komen(30)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 09:36 AM GMT+8 , Processed in 0.212126 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top