CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

12 Tahun Diam Jadi Hamba Seks Bapa Sebab Tak Nak Rumah Tangga Ibu Bapa Hancur

28-5-2021 01:57 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 10026| Komen: 69

Description: Selepas 12 tahun menjadi mangsa nafsu serakah bapa kandung, seorang gadis lepasan Sijil Pelajaran Malaysia tampil mendedahkan tragedi hitam hidupnya.
Selepas 12 tahun menjadi mangsa nafsu serakah bapa kandung, seorang gadis lepasan Sijil Pelajaran Malaysia tampil mendedahkan tragedi hitam hidupnya.

Sumber MalaysiaGazette berkata, gadis berusia 18 tahun itu sembunyikan perkara tersebut demi memastikan rumah tangga ibu bapanya tidak berantakan.


Jelas sumber, perbuatan terkutuk suspek berusia 45 tahun itu terbongkar selepas mangsa membuat laporan dicabul pada Selasa lalu.


Gambar hiasan

“Kejadian berlaku pada jam 6.30 pagi, ketika mangsa berada di ruang tamu sebelum didatangi suspek yang terus bertindak meraba kemaluannya.

“Bagaimanapun, suspek memberhentikan perbuatannya sebaik menyedari kehadiran isterinya dari bilik air.

“Tertekan dengan kejadian yang dilaluinya, mangsa nekad membuat laporan pada sebelah petang hari yang sama,” katanya kepada MalaysiaGazette hari ini.

Tambah sumber, hasil siasatan awal mangsa mengaku menjadi hamba seks bapa kandungnya sejak berusia enam tahun.

“Mangsa mendakwa hampir setiap hari dia dicabul dan dirogol lelaki itu.

“Setakat ini, keterangan mangsa dan ibunya sudah dirakam dan kita juga akan menghantar mangsa hospital untuk pemeriksaan lanjut,” kata sumber:

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Seberang Perai Tengah, Asisten Komisioner Shafee Abd Samad ketika dihubungi MalaysiaGazette mengesahkan pihaknya menerima laporan tersebut.

“Usaha mengesan suspek yang merupakan juruteknik kilang itu sedang giat dijalankan,” katanya.

Kes disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum 20 tahun dan sebatan jika sabit kesalahan. 


Sumber: MalaysiaGazette
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote batu kikir 28-5-2021 02:19 PM
Bapa celaka.  Bapa cam ni bolih dipijak2 muka dan pelir dia.  Tak berdosa malah digalakkan.  
Quote BoongaKertas 28-5-2021 02:24 PM
ni layak utk kita caruts, maki dan sejenisnya. hanat sungguh!!!! entah apa budak ni kena brainwashed ngn bapak dia masa umur 6 tahun tu! ya Allah, kesiannya ko dik.
Quote laksmanabentan 28-5-2021 02:27 PM
BoongaKertas replied at 28-5-2021 02:24 PM
ni layak utk kita caruts, maki dan sejenisnya. hanat sungguh!!!! entah apa budak ni kena brainwashed ...

cian budak tu tekanan perasaan...
da la kena cabul... sure kena warning siap2...
perhhh... kuat betul budak tu lawan perasaan...

cabul tu kita tak tahu camna..
di pegang.. di cubit.. di gesel.. di cium..
perhhhh jijikkk sialll..
bapak siall...
Quote asfaz 28-5-2021 02:30 PM
kesiannya .. setan lahanat punya jantan. Ptut dipanah petir. . Semoga adik ni tabah menghadapi kehidupan akan datang.
Quote BoongaKertas 28-5-2021 02:31 PM
laksmanabentan replied at 28-5-2021 06:27 AM
cian budak tu tekanan perasaan...
da la kena cabul... sure kena warning siap2...
perhhh... kuat  ...

boleh tak iols nak doakan heols mati dlm tahanan dikerjakan tahanan sel lain? spesis mcm ni kita hntr straight to jahannam jer kekdahnya.

mesti masa kecik, bapak dia sangap, gaduh ngn bini of kos tak dilayan batinnya. maka dia opt to anak sendiri, bisik2 kata kalau xnak mama sedih, adik kena layan papa ok? dem dialog ni dalam otak meols now.
Quote BoongaKertas 28-5-2021 02:32 PM
we need name and face to cerca. pls tepek kalau tahu. hrp cepatlah polis dpt tangkap. hanat punya jantan!
Quote MsKathryn 28-5-2021 02:49 PM
Jijik celaka punya jantan ... x layak untuk hidup!!!!
Quote sarah82 28-5-2021 02:56 PM
Bapa mohon buang dalam sg yg penuh badak air.
Quote xtahumenahu 28-5-2021 02:59 PM
x layak dipanggil bapak!!!
panggil b***
Quote Trumpettt 28-5-2021 02:59 PM
Kesian..mohon hukuman berat maksimum. Parents from hell. Mak jenis tak ambik tau..sbb kalau rapat dgn anak perempuan sure boleh sense ....
Quote prettyuglybabe 28-5-2021 03:01 PM
semoga jantan hanat ni mampus digelek lori..
Quote Artemesiaa 28-5-2021 03:04 PM
Sebab tu kena fikir keselamatan diri dulu baru fikir yang lain, nasib dah tak nak terus berdiam
Quote notM 28-5-2021 03:21 PM
Melayu ke?
Quote Jennyrol 28-5-2021 03:30 PM
Allahu.. Kesiannya si anak..

Celaka punya bapak!
Quote zamnie 28-5-2021 03:32 PM
Bapak babi nihhh ..
Quote biozipstar 28-5-2021 03:50 PM
harap2 anak x trauma,, tak jadi lesbian... harap2 anaknya kuat.... harap bapaknya dijahanamkan di penjara. bila keluar jangan nak merangkak mintak maap soh anak yg kau rogol tu bela kau. pergi merempat bawah jambatan sana.. menyemak!!!!
Quote whimsicalmusic 28-5-2021 04:08 PM
6 tahun bdk br tadika..pastu ko continue..eh babi..hrp2 ko kena benda sama dlm jel..smpai rabak..tu amanah Allah bg utk ko jaha tao x..eh babiiiii emo aku berita mcm ni..i pray u rot in hell
Quote awanearisu 28-5-2021 04:20 PM
Bapa sebegini sepatutnya dicampak ke dalam sungai yang penuh dengan buaya. Biar haruan atau buaya darat ini bergasak dengan buaya-buaya air.
Quote Cece1234 28-5-2021 04:29 PM
Bangsa mana ni?

Lihat semua komen(69)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 07:04 AM GMT+8 , Processed in 0.080164 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top