CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Maut Terhempas Selepas Terperangkap Dalam Lif Rosak

28-5-2021 11:53 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1415| Komen: 6

Description: Seorang remaja perempuan maut selepas terperangkap dalam lif rosak di sebuah pangsapuri di China.
Seorang remaja perempuan maut selepas terperangkap dalam lif rosak di sebuah pangsapuri di China.

Menurut laporan portal berita The Paper pada Rabu, lif berkenaan terhenti di tingkat satu pangsapuri berkenaan dan tiba-tiba melonjak lalu terhempas di tingkat 30, tingkat paling atas.


Menurut polis, kejadian berlaku di Zhanjiang pada jam 7.40 malam Ahad lepas.

Mangsa disahkan meninggal dunia sebaik tiba di sebuah hospital berdekatan.

Gambar Hiasan

Polis tidak mendedahkan identiti atau umur mangsa dan hanya memberitahu dia bakal menduduki peperiksaan awam minggu depan.

Sebuah pasukan khas ditubuhkan bagi mengenal pasti punca kejadian yang dikatakan berkait dengan sistem brek lif berkenaan. -CARI


Sumber: Astro Awani


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote imransulaiman 28-5-2021 02:47 PM
Wuish! Lif tu bukan terhempas ke bawah tapi melantun ke tingkat paling atas!
Quote nononcrux 28-5-2021 03:04 PM
aduhai, bahayanya melonjak ke atas btl-btl dlm movie punya kejadian.
Quote haruslah 28-5-2021 03:05 PM
Terhempas ke bawah atau atau?

Rasa lif ni lajak sampai habis tingkat paling atas kan
Quote kucingitam 28-5-2021 03:30 PM
seramnya...
Quote matchstick 28-5-2021 05:21 PM
Guane terhempas kt tingkat paling atas tu..lif tu tetiba naik laju mcm solero shot genting tu ker..aihh seram nye
Quote Carcosa 28-5-2021 05:55 PM
Sian lah dia. Masa lift tu laju menaik ke atas, dia mesti melekat kat lantai, then once lift tu hentak di tingkat 30 tu, baru dia terlempar ke atas lift... then jatuh. Ya Allah, kenapo lah meols suka imagine2 benda gini haihhhh

Lihat semua komen(6)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 10:50 AM GMT+8 , Processed in 4.638174 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top