CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Ustazah Mana Kena G***bang", Lebih 1,000 Bakal Ustaz Fantasi Liar

28-5-2021 11:06 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 7334| Komen: 24|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Memalukan!Gambar-gambar sekumpulan ustazah setempat didapati telah diedarkan sebagai bahan lucah menerusi sebuah aplikasi.Lebih dasyat, ianya menggunakan kaedah undian lalu melampirkan gambar mangsa d ...




Memalukan!
Gambar-gambar sekumpulan ustazah setempat didapati telah diedarkan sebagai bahan lucah menerusi sebuah aplikasi.

Lebih dasyat, ianya menggunakan kaedah undian lalu melampirkan gambar mangsa dengan kapsyen "Ustazah mana yang patut kene gangbang." dan lebih 1,000 orang yang mempunyai latar belakang agama telah mengundinya.

Ianya dibangkitkan oleh Ustaz Zahid Zin yang membangkitkan kemarahan ramai netizen.

Foto :IG

Mengupas hal berkenaan, Ustaz Zahid menyifatkan kejadian ini sebagai ???sangat menjijikan???.

Walaupun ianya bukan berlaku di Malaysia tetapi di Singapura, namun tidak mustahil perkara yang sama turut ada di Malaysia dan mungkin ada juga yang turut mengundi ustazah tersebut.

Foto : Twitter


Hal yang sama turut dirasai oleh Ustazah Fatin Afika yang telah menyuarakan ketidaksenangan hatinya menerusi IG (Instagram) Story. Baginya dalam soal ini, bukan sekadar rasa hormat terhadap wanita dipersoalkan, akan tetapi mengapa wanita yang bertudung litup dijadikan modal?

Lebih dasyat, undian tersebut berlaku di bulan Ramadan?

Foto : IGs

Dengan lambakan gambar wanita seksi, ia masih tidak dapat memuaskan nafsu pemangsa dengan cuba menelanjangkan gambar ustazah pula. Lebih menakutkan apabila yang melakukannya terdiri daripada mereka yang berpendidikan agama. Jika pihak berkuasa tidak segera bertindak, ianya akan membarah dalam komuniti kita. - CARI





Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Normabaru 28-5-2021 11:11 AM
Tangkap for...? Having wild imagination??? Aren't all guys mmg otak kuning biru purple segala.. So so so??? Udah2 la sembang benda ntah pape.. Korang pon 2x5 je
Quote umbut 28-5-2021 11:59 AM
Seeee.. Wahai lobai2 dan setaz jadian semua.. Jgn ckp yg seksi je kena ngap.. Alasan seksi.. Ni bertutup pun kena.. Jgn salahkan pakaian kalau diri sendiri cam setan
Quote jebatmaspunyer 28-5-2021 12:10 PM
pompuan seksi pun jadi bahan, tak seksi jadi bahan.. pastu camno?
Quote mijot 28-5-2021 12:23 PM
gambar dp si fatin tu pun melentok..
tp memang ada lelaki, lg tutup melitup pakai lagi jauh diorg imejin...
Quote kakakpositifker 28-5-2021 12:25 PM
entah lah labuuuuuuuuuuuuuuu
Quote ChildrenOfBodom 28-5-2021 12:37 PM
Kepala atas berbalot kemas kepala bawah tak boleh control..memang byk set lobai penunggang ni gila sex 24 jam, kalao tak, takkan puak2 nie yg paling banyak poligami.. kalao x poligami pon spesies celaka ni mesti anak berderet
Quote Adrif 28-5-2021 01:54 PM
ni aplikasi apa ni? tak penah tengok
Quote AnaisAnais 28-5-2021 02:13 PM
in the first place... meleis gaiz mmg suka buat disgusting mcm ni... semua nak buat lawak. macam si pak tajud tu.

ni mcm doube std lak ku rasa. sbb status setazah, so nak marah bagai. so if pompuan yg listed dlm tu tak pakai tudung, that makes it alright ke cemana?
Quote BoongaKertas 28-5-2021 02:37 PM
teringat komen jantan sangap dekat gmbr heliza helmi aritu. pastu jantan2 dok meratib ke hulu ke hilir suruh pompuan jaga pendangan. lol. ironinya, org bertudung labuh berpakaian longgar also kena. kalau dah jantan pervert tu, pervert gak. songkok ke cap ke, sama jer.
Quote imransulaiman 28-5-2021 02:53 PM
Situasi ada dua sebenarnya..

Pertama - lelaki yang suka pos benda begitu, ego saja yang tinggi. Nak kelihatan hebat. Padahal kecut telur. Entah-entah gay atau mati pucuk.

Kedua - dia memang gila sex!
Quote pxlbb 28-5-2021 03:34 PM
Kalau lelaki melayu islam sibukkan diri dgn

- keWAJIPan beri nafkah makan pakai anak isteri
- keWAJIPan didik anak isteri
- keWAJIPan tundukkan pandangan
- keWAJIPan terhadap ibubapa

Memang takkan ada masa utk layan gambar video perempuan2 seksi mahupun tak seksi pastu melarut sampai imejin bukan-bukan sampai ustazah dan baby baru lahir pun boleh jadi bahan. Ini tak. Masing2 sekadar tunjuk islam cara ritual - pakaian nak kena nampak islamic, facebook nak kena nampak islamic, kat cermin kereta tampal sticker islamic bagai, tapi diri sendiri jauhhhhh dari islamic.

Golongan hipokrit ni lagi busukkk

Sama juga perempuan yg nak nampak islamic dgn cara pakaian tp menggedikkkk. Sama je dua2 bagi kawin sbb batak likes. Yikes.
Quote Tinot7 28-5-2021 06:01 PM
Apa rupa setajah yg menang tu?
Quote Rara77 29-5-2021 09:46 AM
Ilmu agamawan sibuk dgn mco lockdown nk kutip derma utk agihan org susah
korang palatou
Quote gideoncross 29-5-2021 08:22 PM
umbut replied at 28-5-2021 11:59 AM
Seeee.. Wahai lobai2 dan setaz jadian semua.. Jgn ckp yg seksi je kena ngap.. Alasan seksi.. Ni bert ...

Mnjdi kgemaran jejantz Meleis, freehair d anggap ahli Nuraka Jahanom on the spot, yg brtudung litup plak d anggap sksi oleh sesetngh org.
Quote gideoncross 29-5-2021 08:22 PM
imransulaiman replied at 28-5-2021 02:53 PM
Situasi ada dua sebenarnya..

Pertama - lelaki yang suka pos benda begitu, ego saja yang tinggi.  ...

Jejantz sangap mmg camtu, entah2 irl x hebat mna pun.
Quote gideoncross 29-5-2021 08:24 PM
BoongaKertas replied at 28-5-2021 02:37 PM
teringat komen jantan sangap dekat gmbr heliza helmi aritu. pastu jantan2 dok meratib ke hulu ke hil ...

Jejantz Meleis mmg camtu, nmpk prmpuan minat Kpop, trus d cap sbgai anjing, betina etc yg truk2. Nmpk yg free hair trus d anggap sbgai ahli Nuraka Jahanom on the spot tpi hakikatnya bila trnmpk pompuan sksi mcm Lizzy Tan, trkluar trus sangap tu.
Quote gideoncross 29-5-2021 08:28 PM
AnaisAnais replied at 28-5-2021 02:13 PM
in the first place... meleis gaiz mmg suka buat disgusting mcm ni... semua nak buat lawak. macam si  ...

Jejantz Meleis mmg camni, tngok kat comment section Insta Lizzy Tan pun dh boleh thu dh.
Quote gideoncross 29-5-2021 08:30 PM
ChildrenOfBodom replied at 28-5-2021 12:37 PM
Kepala atas berbalot kemas kepala bawah tak boleh control..memang byk set lobai penunggang ni gila s ...

Few yrs ago ada video yg famous dri Klantan, video c laki khwin dgn bini muda bru pstu bini tua prtama ikut kat tepi.
Quote anony-mous 30-5-2021 01:56 AM
umbut replied at 28-5-2021 11:59 AM
Seeee.. Wahai lobai2 dan setaz jadian semua.. Jgn ckp yg seksi je kena ngap.. Alasan seksi.. Ni bert ...

Byk sgt tgk benda x elok kot smpaikan bila tgk yg seksi pon nafsu dah x ada. Nk yg bertutup pulak

Lihat semua komen(24)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 10:28 AM GMT+8 , Processed in 0.089788 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top