CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Jom Masak Ayam Tirai Thai Khairulaming Untuk Buka Puasa

22-4-2021 12:56 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 2284| Komen: 9|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Sana sini ramai yang sudah mencuba resipi menu selebriti popular Khairul Aming. Maklumlah dengan barang-barang dapur yang mudah disediakan serta cara membuatnya yang tidak lah terlalu sukar membuatkan ...


Sana sini ramai yang sudah mencuba resipi menu selebriti popular Khairul Aming. Maklumlah dengan barang-barang dapur yang mudah disediakan serta cara membuatnya yang tidak lah terlalu sukar membuatkan ramai yang mencubanya.

Antara yang paling popular ialah Ayam Tiram Thai yang kemudiannya diikuti oleh para pengikutnya yang cuba memasak.

Jom kita tengok cara memasaknya.



Foto :IG

Di Facebook pun ramai yang sudah mencubanya sehingga dikhabarkan produk utama yang digunakannya habis di pasaran. Daun ketumbar pun susah nak cari sekarang ni. Macam tu sekali penangan KhairulAming ya?

Foto :

Foto : FB

Foto : FB

Jadi, bagi anda yang masih belum ada menu untuk dimasak berbuka puasa hari ini, boleh lah mencuba menu Ayam Tiram Thai ini. Selamat mencuba - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mawarkhayalan99 22-4-2021 02:34 PM
apo writer typo.. tiram lah bukan tirai. lollllll
Quote puanbintang 22-4-2021 02:53 PM
owh..sos tiram..ingatkan apa yang tirainya..typo rupanya
Quote cikatilia 22-4-2021 04:32 PM
sumpah sedap resipi ni..
tang kuah sos tu

nyamannnn
Quote fido_dido 22-4-2021 09:11 PM
aku bebetul ingatkan resipi dia nama ayam tirai! terus teringat roti kirai..tibehh
Quote mamarock 26-4-2021 11:06 PM
cikatilia replied at 22-4-2021 04:32 PM
sumpah sedap resipi ni..
tang kuah sos tu

Nak cuba jugaklah kalau camtu.
Quote cikatilia 28-4-2021 04:31 PM
mamarock replied at 26-4-2021 11:06 PM
Nak cuba jugaklah kalau camtu.

try weh
buat cicah nugget pon sodap
daging rimau nangis
dan sebagainya


Quote Guli 28-4-2021 05:49 PM
Sedap ni boleh try ni
Quote Guli 28-4-2021 05:50 PM
Makan nasi Putih panas2 sedap ni
Quote sapasapa 14-5-2021 08:11 AM
Sedap ni..boleh cuba

Lihat semua komen(9)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 09:25 AM GMT+8 , Processed in 0.093559 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top