CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

Babak Ellie Suriaty Cium Kaki Lelaki Cetus Kebimbangan, Kaki Siapa Tu?

18-4-2021 01:47 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 15929| Komen: 105|Original author: Oleh: LilRose

Description: Telefilem Ayat Dari Langit menimbulkan kekecohan apabila babak memaparkan Ellie Suriaty menjirus air sebelum mencium kaki seorang lelaki.
Telefilem Ayat Dari Langit menimbulkan kekecohan apabila babak memaparkan Ellie Suriaty menjirus air sebelum mencium kaki seorang lelaki.

Dalam pada lakonannya mendapat pujian kerana sanggup melakukan apa saja untuk menjayakan watak, namun ramai juga menyuarakan kebimbangan berhubung babak berkenaan.




Kredit foto: IG Bambam Studios

Walaupun babak berkenaan berunsur pengajaran, orang ramai tetap menyuarakan kebimbangan kerana khuatir ada pihak yang terpengaruh.




Kredit foto: IG

Menurut RotiKaya, drama arahan Rashid Sibir itu memaparkan kisah kehidupan Muiz dan isterinya yang mengajar ajaran sesat dan mahu pengikutnya mengikut telunjuk mereka.



Persoalannya, kaki siapakan yang dicium Ellie itu dan apa reaksi suaminya, Azri Iskandar? Mungkin juga itu kaki suaminya sendiri, siapa tahu kan. - CARI
2

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
4

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 18-4-2021 01:58 PM
Benang dia cuma berfokus screenshot komen fb je... Alahaiiiiiiiiiiiiiiii
Quote riyadhK 18-4-2021 02:14 PM
So what bitch?
Quote chinta89 18-4-2021 02:21 PM
Euwwwww.....
Quote TerataiMelur02 18-4-2021 02:38 PM
Banyak cara lain untuk menghayati watak. Tak perlu kot sampai macam ni sekali. Jijik tau tak
Quote Minami2013 18-4-2021 02:53 PM
Kisah ayah pin ke.. kerajaan langit?
Quote Paiya 18-4-2021 03:08 PM
namanya pun pelakon....
Quote Lolalala 18-4-2021 03:11 PM
Jijik laaa. Kalau nenek ni berlakon mesti la kena over kan.
Quote mzzenma 18-4-2021 03:45 PM
Lorhh netizen ni semua tak boleh. Habis tu hadap je lah duk tengok cite cinta merepek projek bilion2 tu.

Quote blekkep 18-4-2021 03:50 PM
kaki adlin...aiols ade tgk footage yg sheols takung ayo kaki adlin pstu minum...
Quote LadyCarefree 18-4-2021 03:52 PM
chinta89 replied at 18-4-2021 01:21 PM
Euwwwww.....

Double triple quadruple segala berganda2 eeewwwww Dahlah kaki tu banyak kudis, tapak kaki hitam kotor.
Quote tokchik 18-4-2021 03:53 PM
Ini tk boleh ITU tak boleh tetapi ralit dok complaint... Drama /filem Kita tk da kualiti.
Quote Klassie 18-4-2021 04:10 PM
Xboleh blah betul scene ellie solat terkejut2 tu.. dah mcm tiktok syndrome..
Quote midori_katana 18-4-2021 04:16 PM
Kenapa akak tak nampak macam cium? Nampak cam gigit! Hahaha
Quote sarah82 18-4-2021 04:19 PM
Aku OK saja... Dia berlakon.
Quote MadameOnion 18-4-2021 04:24 PM
Pengotor pahbedah ni
Quote user.name 18-4-2021 04:34 PM
motip? dah nenek tu berlakon so? buat jah ikut tuntutan watak kekdahnyer? nanti kang netizen jugak yang menyalak lakonan kayu lah bagai?

Quote user.name 18-4-2021 04:38 PM
takat cium kaki tu apa lah sangat nek elly ni nak heran? scene nasi kangkang ni hah nenek ni rilek jah terkangkang kangkang tertonggek bontot tapi tehtapp nampak kepam jahh? takde pulak netizen gegeh nak bising jijik bagai?

[youtube]QMHPz20FwWk[/youtube]

Quote sleepandream 18-4-2021 04:42 PM
ok jah... tapi cite ni ada label 18+ takkk...
Quote siti_shaqila 18-4-2021 04:53 PM
user.name replied at 18-4-2021 04:38 PM
takat cium kaki tu apa lah sangat nek elly ni nak heran? scene nasi kangkang ni hah nenek ni rilek j ...

Aiyooo... Thn bila punya cerita nih...

Lihat semua komen(105)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:43 PM GMT+8 , Processed in 0.098076 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top